Culoare par:de la rosu la ceva mai deschis..merge?
Raspunsuri - Pagina 4
michelle7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia82 Neata fetelor!Postez si eu la subiectul asta,daca tot e deschis(sper sa mai fiti pe aici) Aseara m-a apucat si pe mine chefu sa ma fac blonda si acu nu mai am liniste.Vreau sa va zic ca eu sunt vopsita cu NEGRU;nu m-am mai vopsit de vreo 2 luni,culoarea s-a mai sters,radacinile au mai crescut,da tot negru e.Acuma n-as vrea chiar blond-blond...si un ciocolatiu deschis,un caramel ar fi bine.Baiu ii ca n-as merge la salon,in primul rand din lipsa de timp(copil mic,care imi umple tot timpul) si in al doilea rand n-am o coafeza in care sa am incredere(coafeza mea e in concediu de maternitate )...asa ca ma gandeam sa fac operatiunea acasa.Deci ma gandeam asa:praf Blondoran si apoi vopsea blond-cenusiu...ce ziceti?as avea vreo sansa sa iasa ceva,cat de cat? LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! POZE IRIS 0-13 luni POZICI NOI mami Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
daca te decolorezi , decoloreaza doar parul vopsit. daca tonul ramas e portocaliu poti sa pui blond cenusiu si o sa obtii blond neutru.daca insa tonule e galben o sa ai parul verde pt ca blond cenusiu are albastru in el si albastru+ galben = verde
de asemenea nu e recomandat ca peste par decolorat sa pui imediat vopsea cu 9% peroxid ( asta ai in pachetul vopselei blonde din comert)
trebuie sa faci doua formule - pe parul natural cu peroxid mai puternic 9% sau 12 si pe cel decolorat cu peroxid 3%
e dificil de obtinut o culoare frumoasa acasa.
culoarea e o adevarata arta de aia costa mult sa iti repari culoarea in salon
Sabina spune:
Michelle, daca tot esti aici...zi si mie, pot obtine la salon exact nuanta mea de par? nicio deviatie? am f multe fire albe, care contrasteaza f ciudat cu fata mea de copil, asta e, mostenire genetica, si n-as vrea sa ma fac alta culoare.
In plus, nici sotu meu nu e de acord cu vopsitu, zice ca asta e, albim, imbatranim
, de aia vreau sa fu cat mai naturala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
kay spune:
NOIE : uite, nu sunt singura !!! nici DEIA nu intelege de ce vrei sa te vopsesti
...
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Deianira spune:
| citat din mesajul lui kay NOIE : uite, nu sunt singura !!! nici DEIA nu intelege de ce vrei sa te vopsesti ...************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Facem o petitie?
michelle7 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Michelle, daca tot esti aici...zi si mie, pot obtine la salon exact nuanta mea de par? nicio deviatie? am f multe fire albe, care contrasteaza f ciudat cu fata mea de copil, asta e, mostenire genetica, si n-as vrea sa ma fac alta culoare. In plus, nici sotu meu nu e de acord cu vopsitu, zice ca asta e, albim, imbatranim , de aia vreau sa fu cat mai naturala.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
depinde cat par alb ai :) In principiu se poate obtine o culoare identica cu cea naturala pt ca a evoluat mult culoarea.
daca nu ai mult par alb si nu vrei sa vezi linie de demarcatie e suficient sa folosesti o vopsea ton pe ton care nu decoloreaza( orice vopsea devine ton pe ton daca o folosesti cu peroxid de 3%)
Qamar spune:
deeeeci![]()
vestea buna: nu mai sunt roscata

vestea ...proasta, care va deveni buna in vreo 2 sapt: nu sunt nici blonda:)))
m-a decapat, ametit, tras de par, intins, spalat, ..si radacinile (nevopsite de vreo 2 luni) erau blonde, frumoase
..insa restul parului: morcov
asa ca am ales impreuna cea mai deschisa nuanta care sa acopere totusi morcovul, urmand sa revin in minim 2 saptamani pentru a ajunge la culoarea dorita
parul meu e acum asa http://www.voote.com/images/00055/Reg.5500.17.jpg
totul a fost ok, au stat 4 barbati in capul meu timp de 3 ore jumatate, singura chestie care nu mi-a placut a fost finalul: mi-a tapat parul si mi-a pus o tona de fixativ de aratam mai ceva ca Tina Turner, desi i-am spus ca nu imi place umflat, cica asta e farmecul parului ondulat...Nah, o fi...but not for me![]()
MI-am luat si ceva tratamente/sampoane pentru par..asa ca peste 2-3 saptamani ma duc iar, la blonzirea totala.
Sot+copil=> apreciat culoarea, nu socat foarte tare![]()
Emma INVINGE cancerul!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
misha71 spune:
Daca e asa parul tau, inseamna ca nu e chiar asa de rau ![]()
Auzi? Da' chiar 4 barbati?
Unu' nu-ti ajungea? ....la prietene nu te-ai gindit?
[
![]()
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Qamar spune:
Mishaaaaa, la coloare era ca in poza aia, la forma..ceva de genul asta http://www.mhpstudios.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/Alexander_House/14Shona_hair.jpg :)))
cat despre aia 4 barbati tineri, proaspeti si talentati...
data viitoare te iau cu mine, ce zici?![]()
Emma INVINGE cancerul!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
misha71 spune:
Uliliu! Daca ajung si io ca aia din poza, zic pas! Poa' sa fie si Chipandales
sa ma impiedic, sa nu ma impiedic......![]()
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)

)...asa ca ma gandeam sa fac operatiunea acasa.
IRIS MARIA (19.12.2007)