Culoare par:de la rosu la ceva mai deschis..merge?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Ioana, merci de raspuns speram sa apari in zona Si eu am testat pana acum toate culorile, in afara de blond..IN liceu eram bruneta, apoi roscat, mai un saten...si apoi back to red...Pana acum e culoarea cu care m-am inteles cel mai bine (cu negru aratam si eu ca Morticia suparata), insa m-am saturat de ea..si vreau sa incerc si altceva (oi fi la criza?:) )
Ellej, arata fain!
Lisaelisa, eu ma vopsesc destul de des, insa altceva nu ii fac parului (permanent, indreptat, etc) si nu am avut probleme pana acum, nu imi cade mai mult decat ar trebui...Deci chiar daca la inceput va fi afectat de decolorat/blonzit, nu cred sa fie ceva ff grav
Delphinas, cred ca la par scurt e mai usor sa te decolorezi acasa...AL meu e mediu acum, insa e si foarte des, de ex la vopsit am nevoie de 2 tuburi de vopsea, acum cand e mult mai scurt decat de obicei...

Mai, abia astept sa merg luni acolo si sa vad ce si cumdaca nu mai scriu nimic pe forum vreo luna, sa stiti ca e din cauza ca am ramas shocata

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am fost roscata vreo 7 ani (toate nuantele, de la cele mai linistite la cele mai turbate) si cind mi-a trecut cheful m-am facut blonda de una singura. Nu cu perhidrol, decapaj si alte minuni, ci cu vopsea L'Oreal. Nu a iesit din prima, a fost o schimbare treptata, dar nici n-am fost portocalie, roz sau mai stiu eu cum. Am insistat sa ma fac cu aceeasi nuanta citeva luni la rind si a iesit. Cred ca se poate face si dintr-o data, la coafor, dar eu nu am incredere. O colega s-a facut din roscata blonda, nuanta era foarte frumoasa, dar dupa citeva spalari era portocalie, ceva tare urit. In sfirsit, mergi la un salon doar daca i mare incredere in cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anul trecut in vara eram castanie si mi s-a pus pata dintr-odata ca vreau blond, asa ca m-am dus la coafor si i-am zis la d-na ca vreau sa plec blonda de la ea. dar mi-a zis ca voi iesi portocalie asa ca mai bine il suvitzam mai intai si il decoloram treptat prin suvitzare. si mi-a placut dupa prima tura de suvitze, mi-a stat tare bine, insa a doua oara cand m-am dus m-a lasat prea mult si am iesit prea bolnda si mi l-a ars, numai eu stiu ce am suferit cateva luni...am facut tot felul de cure sa il mai regenerez, l-am vopsit apoi blond mai inchis ca asa deschis nu imi placea, acum sunt iar castanie...dar in 2 luni iar ma duc sa-mi fac suvitze.

mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Mihsa, masca aia de la Kalos? o foloseam si eu intr-o vreme

Pe aia, da. Imi place cum lasa parul, parca e matase.

Citat:
Kay, ce-ti pasa tie , naturalooo!

Nu mai poate de invidie

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Claudelu, nici eu nu imi aminteam sa fi vazut poze cu tine decat vaag de tot,dar subscriu: esti foarte frumoasa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

sar'mana Da terminati ca mi-o iau in cap

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Ioana, merci de raspuns speram sa apari in zona Si eu am testat pana acum toate culorile, in afara de blond..IN liceu eram bruneta, apoi roscat, mai un saten...si apoi back to red...Pana acum e culoarea cu care m-am inteles cel mai bine (cu negru aratam si eu ca Morticia suparata), insa m-am saturat de ea..si vreau sa incerc si altceva (oi fi la criza?:) )
Ellej, arata fain!
Lisaelisa, eu ma vopsesc destul de des, insa altceva nu ii fac parului (permanent, indreptat, etc) si nu am avut probleme pana acum, nu imi cade mai mult decat ar trebui...Deci chiar daca la inceput va fi afectat de decolorat/blonzit, nu cred sa fie ceva ff grav
Delphinas, cred ca la par scurt e mai usor sa te decolorezi acasa...AL meu e mediu acum, insa e si foarte des, de ex la vopsit am nevoie de 2 tuburi de vopsea, acum cand e mult mai scurt decat de obicei...

Mai, abia astept sa merg luni acolo si sa vad ce si cumdaca nu mai scriu nimic pe forum vreo luna, sa stiti ca e din cauza ca am ramas shocata

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Merci
Pai daca te duci la un coafor unde iti lasi camasa de pe tine sa faca bine sa nu te shocheze - stai acolo pana iese ce vrei tu.

Bafta si sa ne pui poze cu noul look

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata fetelor!Postez si eu la subiectul asta,daca tot e deschis(sper sa mai fiti pe aici)

Aseara m-a apucat si pe mine chefu sa ma fac blonda si acu nu mai am liniste.Vreau sa va zic ca eu sunt vopsita cu NEGRU;nu m-am mai vopsit de vreo 2 luni,culoarea s-a mai sters,radacinile au mai crescut,da tot negru e.Acuma n-as vrea chiar blond-blond...si un ciocolatiu deschis,un caramel ar fi bine.Baiu ii ca n-as merge la salon,in primul rand din lipsa de timp(copil mic,care imi umple tot timpul) si in al doilea rand n-am o coafeza in care sa am incredere(coafeza mea e in concediu de maternitate)...asa ca ma gandeam sa fac operatiunea acasa.

Deci ma gandeam asa:praf Blondoran si apoi vopsea blond-cenusiu...ce ziceti?as avea vreo sansa sa iasa ceva,cat de cat?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu am fost roscata si m-am decolorat cu decolorant (nu mai stiu marca) apoi m-am vopsit un ciocolatiu-coniac. Acum imi vopsesc doar radacinile cu blond deschis (pentru a obtine ciocolatiul, parul meu fiind negru cu multe fire albe). Intr-adevar, firul de par a suferit ceva dar nici o deosebire intre parul meu si al cumnatei mele care si-a facut decapaj la Geta Voinea. Au suferit mai mult varfurile dar le-am tuns treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Noie, m-am impacat cu gandul, sper doar sa te mai recunosc dupa ce te faci nugget in cap .

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82
as avea vreo sansa sa iasa ceva,cat de cat?

Nu .

Adevarul e ca eu personal nu am patanii legate de culori, dar nu ii bine sa fiu lasata singura cu o foarfeca in mana si in fata unei oglinzi mai mult de de 5 minute .

Noe, eu te-am vazut pe tine in poze si arati supeeeeeeerb asa, de ce vrei sa te faci blonda? :-((

Good things happen to good people.

Mergi la inceput