Culoare par:de la rosu la ceva mai deschis..merge?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Zic si eu ca fetele, musai la un salon bun!

Sora mea s-a facut din negru albastrui direct blond..cu suvite si mai blonde
Deci un fel de..cum e Sarah J Parker in poza pusa de tine.

A stat la solon exact 5 ore. I-au facut decapaj, in urma caruia ´´a cazut´´ tot pigmentul negru de pe par, apoi i-a facut suvitele si..baza.

Practic se poate, nu e problema. Plus ca nici nu i-a afectat parul, arata tare bine.

Singurul soc a fost cand s-a vazut in oglinda..dimineata
Din negru direct blond...da-ti seama ce schimbare.
E nebuna sora-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

noie, te reneg !!!!!!!!!!

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Mihsa, masca aia de la Kalos? o foloseam si eu intr-o vreme

LadyJ, haha, si eu o sa fiu socata probabil cateva zile, pana ma obisnuiesc dar abia astetp

Kay, ce-ti pasa tie , naturalooo!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Claudia, ce sexoasa estiin mod bizar, e prima data cand vad poze cu tine, ...sa stii ca roscatul ala intermediar imi place mult, dar iti sta bine de tot cu blond..

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Sexoasa? De as fi cu vreo 10 kg mai slaba poate
Culmea e ca numa mie nu-mi place cum imi sta cu blond...am asa o senzatie ca ma face prea spalacita
Si eu sunt genu de persoana care se plictiseste repede de o culoare si fac tot des modificari. Acum prietenele mele sunt socate de noua mea culoare, ca cica e prea "cuminte"

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

de fiecare data cand ma decolorez acasa, astept macar 2 zile pana pun vopseau. ma decolorez de regula vineri la pranz si vopseau o pun duminica seara si imi iese. am incercat si aplicat vopsea imediat dupa decolorare...efect zero.
parul meu si asa are o lungime de ~5cm de asta ma fac acasa. si musai aplic un tratament pt par, o masca ceva. pana cand o mai vrea sa stea infipt in capatana mea, nu stiu. dar eu il ajut.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Noe, pasii sunt astia: te duci la salon cu pozele, spui ca tu nu iesi de acolo roscata orice ar fi (pentru ca e posibil sa incerce sa te convinga ca rosul nu iese asa usor, etc...adevarul e ca e treaba serioasa). Trebuie sa iti faca decapaj si apoi sa te vopseasca cu un blond cenusiu-cenusiu (chestie care nu o sa prinda cenusiu dar va deschide in plus nuanta si, cel mai important:o sa estompeze roscatul). E posibil sa dureze mai mult de 4 ore, asta ca sa stii..ia-ti carti de citit.
P.S. Mie imi placi foarte tare roscata, cred ca arata foarte natural cu pielea si pistruii tai dar mai stiu si ca odata ce iti intra ceva in cap e musai sa o faci (nu neaparat tu, vorbesc in general - eu am fost in trecut toate culorile, da, si negru albastrui - brrr - )

Claudelu, nici eu nu imi aminteam sa fi vazut poze cu tine decat vaag de tot,dar subscriu: esti foarte frumoasa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Off topic: negru e singura coloare pe care n-am avut niciodata chef sa o testez, pentru ca la cat de branza sunt, as arata ca morticia intr-una din zilele proaste

Acum imi fac de 2 ori pe an suvite pe culoarea naturala si cred ca mi-am gasit linistea (sper doar sa nu albesc prea repede). Acum sunt asa si very happy de alegere :)http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=23676

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Uite aici, ce alte solutii da Inaioana :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135013

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lisa, alea sunt pentru par bond cu reflexe roscate.
Noe e roscata focoasa in puterea cuvantului, parul ei nici nu ar simti ce am scris eu acolo pentru Roxana.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Lisa, alea sunt pentru par bond cu reflexe roscate.
Noe e roscata focoasa in puterea cuvantului, parul ei nici nu ar simti ce am scris eu acolo pentru Roxana.

Nu am stiut. Eu am vrut sa fiu de ajutor...Noroc ca esti prin preajma...

Edit : eu dintotdeauna am evitat sa-mi vopsesc parul prea des ori sa-i schimb culoarea la 1 luna / 2 luni, de frica sa nu-mi cada.

Blonda nu m-am facut niciodata, fiindca nu ma avantajeaza...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput