A murit Ion Dolanescu!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Dumnezue sa il odihneasca!
Nici nu pot sa imi imaginez ce este in sufletul mamei lui...e tare trist!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Gabi, ca tot vorbeai de mama lui, uite AICI ultimul cantec pe care l-a cantat la tv. Era dedicat mamei lui, de 8 martie. E f emotionant.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

pt. link
Absolut superb!Am lacrimile in barba .Cit de duios ,si mama lui ...of,mama,indiferent de virsta pe care o ai,mama e tot mama...
Dumnezeul sa-l odihneasca si mamei lui putere ...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Dumnezeu sa-l ierte.A fost un mare artist. Imi amintesc ca am fost la un spectacol de-a lui cand eram mica...i-am dus un buchet de flori si m-a luat in brate...

A fost un mare artist al muzicii PO****RE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca.

Fetelor...am si eu o curiozitate cam nepotrivita...vreau doar sa imi confirmati sau nu, daca stiti si voi. Va rog sa nu comentam acest aspect.Niste colegi, vineri in birou, spuneau despre Dolanescu ca ar fi fost homosexual si ca perechea sa ar fi fost Tiberiu Ceia.Cind eu m-am aratat socata si indignata de cele ce auzeam mi-au zis:"Dar ce, nu stiai, toata lumea stia."

Acum va intreb si atit: voi stiati?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

theiuta, tot ca barfa am auzit ca ionela prodat l-ar fi despartit de maria ciobanu si tot ca barfa am auzit ca , ca si om, ar fi fost un om rau, egoist si care a pus cariera pe locul 1 (ma rog la faptul ca a pus cariera pe 1 loc, parca si maria ciobanu a zis la fel).
am auzit de la cineva ca s-ar fi dus printr-un orasel si i-ar fi zis primarului ceva de genul: pai de ce sa ne gandim la oameni, noua sa ne iasa si sa ne mearga bine. acum eu nu stiu in ce contest a spus asta.
dar sti cum se spune- despre morti numai de bine
ca artist nu stiu ce sa zic- ca eu nu prea am ascultat muzica lui si nici nu m-am dat in vant dupa vocea lui.
d-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ce rost mai au comentariile rautacioase si barfele de tot felul, in asemenea clipe?
Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Doamne, doamne....cata rautate.....pacat...
Auzi si tu....traia cu Tiberiu Ceia, asta chiar e buna zau. Ce penibil.

Ionut si Dragos sunt facuti cu Ceia, esteeeeeeeee?

Si primarul ala cum a tinut el minte vorbele lui Dolanescu, ntz , ntz, ntz..

Nimeni nu a auzit cat a ajutat oamenii saraci?! Nimeni nu a auzit ca era platit pentru un anumit timp sa cante si el canta in functie de atmosfera de acolo? Nimeni nu a auzit ca de multe ori canta gratis pentru anumite scopuri ( restaurari de muzee, case de cultura, etc).
Neah, ati auzit ca traia cu Ceia si ca era egoist....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

sa-i fie tarana usoara, dar ce cauta totusi la Ateneu?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai si ce daca ar fi fost gay? Asa e de neconceput ca o persoana cunoscuta in Ro sa fie gay? Treaba lui.

Absoluta, foarte multi barbati gay se casatoresc (cu femei) si au copii tocmai sa nu stie lumea micul lor secret. Apoi pe ascuns mai calca pe langa cu barbati.

Cum am zis, daca a fost sau nu, treaba lui si a lui Ceia.

Ma si mir ca asta mai e stire de senzatie, homosexualitatea a iesit demult la suprafata.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Fetelor, rugamintea mea a fost sa nu comentam "stirea" despre presupusa orientare homo a lui Dolanescu. Nu e cazul si cu atit mai mult acum, in aceste momente.

Intrebarea mea a fost clara: ati auzit si voi? Da sau Nu.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput