A murit Ion Dolanescu!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Un adevarat purtator al vocii po****re romanesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sa fie iertat!,.....caci am auzit ca nu l-a lasat pe fiu-sau sa-si vada mama ani de zile,...cand acesta esra copil,....si avea nevoie de mama.Asta e, fiecare cu pacatele lui,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Dumnezeu sa-l ierte!

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:

O voce care a reusit sa aline prin cintecele sale dorul ciobanasului roman.

sorry

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dumnezeu sa-l ierte (ca de altfel pe toti cei care trec in nefiinta)!

Letitia, nu ma, ala cu peruca e Sinulescu, si din cate stiu eu ...sau pana la proba contrarie, ala e inca in viata.

Tzuni,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Si apropo,vad ca au fost 200 si ceva de vizualizari si doar 6 mesaje...pacat....

Adica trebuie "sa strigam in gura mare" aici ca ne pare rau? Altfel nu suntem crezuti? Nasol....pt tine.

Ei Tzuni ,
Tu nu stii ca sportul national preferat al romanului e datul cu parerea? Avem sau nu ceva de spus, noi spunem .

Am citi si eu acum. Nici nu deschisesem topicul inainte: aflasem de la TV ca a murit, dar nu simteam nevoia sa deschid si topicul. Stiam dinainte ce scrie in el, in linii mari...

Nu simteam nevoia sa spun a 300-a oara si eu 'Dzeu sa-l ierte' pe Ion Dolanescu. Nu stiu mai nimic despre el. Recunosc cinstit ca nu le am cu muzica po****ra, niciodata nu prea am avut. Sper ca asta nu ma face un monstru, nci o romanca renegata, sa-mi iau pietroaie in cap .

Mi-a parut rau stiind ca a fost un artist foarte apreciat, dar mai ales intelegand ca mama lui traieste... si stiu din familie ce groaznic e sa-i supravietuiesti propriului copil... ce-o fi in sufletul bietei batrane...

Ei, uite, pana la urma sunt si eu o romanca adevarata! Mi-am dat cu parerea, chiar daca n-aveam mare lucru de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei

www.de-azi.ro blog-ul meu
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gabi, ca tot vorbeai de mama lui, uite AICI ultimul cantec pe care l-a cantat la tv. Era dedicat mamei lui, de 8 martie. E f emotionant.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu am crescut cu muzica po****ra.. Mama imi canta de multe ori( oare e vreo coincidenta ca e si ea nascuta pe 25 ianuarie?) si stiam pe de rost multe cantece de-ale lui.. stiu ca el si-a cantat viata in multe cantece( despre cum si-a crescut fiul fara mama, despre cum a trecut prin asta)...

Recunosc ca am plans cand am auzit ca a murit... imi pare tare rau ca a plecat acuma, cand spunea ca se simte fericit...

Ultimul lui cantec e emotionant intr-adevar.. dar si mai emotionant mi s-a parut ca si la 97 ani, dupa zeci de ani de cariera a fiului sau, o mama inca mai plange cand isi aude fiul cantand... cred ca ei ii e cel mai greu sa suporte aceasta pierdere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Tzuni adica cei ce am scris aici ca ne pare rau ca a murit,inseamna ca am strigat in gura mare???Am considerat ca macar atata putem face,sa scriem un ultim omagiu,unui om care si-a dedicat viata iubitorilor de muzica po****ra.
Nu inteleg de ce atata rautate...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput