puregon

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna fete,
Eu sunt dupa 3 stimulari nereusite cu clomifene.
Am ramas un unchistulet de 26 mm de care sper sa scap luna asta. Apoi incep si eu menopur parc...
Voiam sa va spun despe bautul a 2 l apa.
Va recomand sa aveti langa voi o sticla de 0.500L de apa. Cand o terminati, o umpleti iar....si tot asa 4 din astea....
Important e sa cunoasteti masura.
Nu beti asa....pahare cu apa...si crede-ti voi ca s-au facut cei 2 l...
Daca aveti un pahar de juma de kil e ok...altfel se pierde numaratoare...
Bafta tuturor

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Eu o sa fac inseminare la Timisoara . M_ar costa vreo 4000 cu tot cu tratament . o aman momentan pana prin iulie poate poate ....ella poate reusim deodata amandoua luna asta ce zici??? incercam??.Te pup Hai la treaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

Fetelor spuneti-mi si mie de ce trebuie sa bem 2l de apa?Mie nu mi-a spus nimeni nimic despre asta.Cristinica ai inceput iar tratamentul?Pupici si bafta la toate

Mergi la inceput

Ella sa inteleg ca tot tratament ?? Nu faci pauza?? eu momentan nu mai fac nimic.........doar astept Poate se prinde ceva si fara tratament . Apa nu stiu ce rol ara doar ca trebuie bauta in perioada de tratament , am auzit ca ajuta f mult pt rezultatul tratamentului.

Mergi la inceput

NU CRISTINA nu fac tratament acum.Am facut pauza o lunna.Mi-a zis sa incepem iar luna asta la sfarsit dar nu stiu ce sa mai fac.Am obosit,nu mai am bani nu stiu ce sa mai zic.As mai avea vreo 5 zile de gandire.Sa-mi mai spui si mie ce mai faci.Te pup si multa bafta

Mergi la inceput

Draga ella si mie mi_a fost extrem de greu sa iau o decizie ma opresc sau continui , dar singura mi_am dat seama ca nu e nimic sigur daca asi mai incerca o data macar o luna iar efortul financiar ar fi fost urias . Asa ca am pus mana pe telefon si am sunat medicul i_am explicat ca dorinta e uriasa dar financiar nu stau prea grozav ...si ce s_ar intampla daca asi mai sta o luna si surpriza..........m_a inteles si ma sfatuit sa iau o pauza sa strang banuti si cand eu consider ca se poate dau un telefon si o luam de la capat . Nu e nici o problema sa fac pauza mai multe luni. Si asa ma_m decis mai stau si prestez iar daca nimic pana prin august ma duc la inseminare ....asta daca nu ajung la Sovata inainte asa ca sa nu zic ca nu am facut_o si pe asta . Sper ca ti_am fost de ajutor sa iei o decizie ..te pup si sa_mi spui ce te_ai hotarat.

Mergi la inceput

Buna Cristinica si eu fac pauza luna asta.O sa incep tratamentul luna urmatoare.Sper sa am mai mult noroc de.Tu ce-ai mai facut?PUPICI.

Mergi la inceput

Eu stau si astept .... tot sper la o minune si sa nu mai trec toate chinuriile tratamentului . Mi_a ramas credinta in Dumnezeu ma rog si pt tine poate se intampla luna asta la ammandoua.Te pup

Mergi la inceput

Buna fetelor.Vi s-a intamplat sa aveti intarzieri de ciclu la a doua luna dupa puregon?Cand am facut tratamentul nu mi-a intarziat de loc.Acum dupa o luna de pauza mi-a intarziat 8 zile.Nu am facut testul pt ca ma doare burta si nu cred ca va iesi pozitiv.Voua vi s-a intamplat asta?Cristinica tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Ella , eu nu ced ca de la puregon e intarzierea eu stiu ca nu are nici o legatura , la mine nu au fost probleme bine eu sunt si cu duphaston. Sincer eu cred ca.......... nu zc nimic inca dar ai mai avut intarzieri????

Mergi la inceput