puregon
Raspunsuri - Pagina 18
peta spune:
ella, scuze, n-am mai intrat pe mess, am avut o perioada f aglomerata si la serviciu si acasa...deocamdata n-am niciun fel de simptom, sunt in Z10 de inseminare...vorbeam si cu fetle de pe forumul INSEMINARE ca mi se pare ciudat ca mie nu mi-a recomandat nimeni sa iau progesteron in timp ce fetele de acolo iau toate...mie nu mi s-au facut nici analize de progesteron de ziua 21. Vreau neaparat luna viitoare sa o intreb pe dracea daca n-ar trebui sa iau si eu...
Tu ce mai faci? Chiar daca esti in pauza de tratament, ai sanse sa ramai natural, nu?
Ai aflat ca statul vrea sa ofere primul FIV gratuit pentru 250 de cupluri anul viitor? Vor sa dea si o lege pentru procedurile de inseimare respectiv fertilizare. Poate cine stie, candva o sa ne subventioneze si tratamentele...
ellapetre spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti nu mai ziceti nimic?Nu a mai rama nimeni insarcinata cu puregon?Cristinica ce mai faci?NICI O VESTE?
peta spune:
ellapetre - eu ma pregatesc pentru IA, maine fac...luna asta am avut doza marita de puregon, am facut 75 ui si rezultatele s-au vazut-am avut ieri la monitorizare 4 foliculi mari...cu 50 de ui nu aveam decat unu singur, dar din pacate nici nu ma simt prea bine, sper sa fi fost de la puregon si sa-mi treaca...
tu ce mai faci?
Mona40 spune:
Peta,
eu am facut 6 IA ( nereusite din pacate ) dar nu mi-a recomandat niciodata medicul progesteron...
Este posibil ca atata timp cat nu ai deficit de progesteron sa nu-ti dea pt IA..ca e procedeul mai bland si mai aproape de "natural"
La CM viitor eu incep fiv si in acest caz am primit ovule de...progesteron, care trebuie luate dupa ET.
Eu zic sa nu te impacientezi cu progesteronul....
Dar mai bine intreaba doc...
pup
Mona
:)
peta spune:
mona, am intrebat si mi-a zis totusi sa iau progesteron...eu zic ca e mai bine asa, e mai sigur, fiindca nu mi-a facut nimeni analize sa vada daca stau ok cu progestronul sau nu...
si eu sunt la a 7a luna de stimulare :( si a 4a IA
pysypisi spune:
Buna seara fetelor.
Am si eu o nelamurire si anume,fac puregon 300 UI cate 75 UI/zi,deci dintr-o fiola trebuia sa fac 4 zile acum cand m-am uitat in fiola am vazut ca a mai ramas putin...la voi sa intamplat la fel???
Stiti cumva cum asi puta afla cantitatea ramasa???
peta spune:
pysypisi - in fiola de puregon e o cantitate un pic mai mare de 300 de ui...abia cand iti injectezi cantitatea ramasa, vezi cat a mai ramas
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta pysypisi - in fiola de puregon e o cantitate un pic mai mare de 300 de ui...abia cand iti injectezi cantitatea ramasa, vezi cat a mai ramas |
Eu am tras cu seringa si mi-a iesit 0,10ml deci ar veni o doza de a mea de 75 IU,este normal sa ramana asa...?
sabrinela spune:
Buna seara!Fetelor urmeaza sa fac si eu luna aceasta iui cu puregon,pot sa-mi cumpar de 300 si sa-l dozez?mi-a dat sa fac 50 pe zi din a3z a cm 7 zile,trebuie sa cumpar si siringi ,de care?eu am sunat medicul de familie si a zis ca se compenseaza puregonul 50%.Va multumesc