puregon
Raspunsuri - Pagina 16
Dragaica spune:
Cele care ati inceput deja tratamentul cu Puregon undeti ati facut injectiile? asistenta mi-a spus ca e mai bine in burta decat in brat sau picior.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
tannoo25 spune:
Dragaica este foarte indicat ca injectiile sa fie facute in burtica ![]()
acum tu alegi locul ...
succes !
peta spune:
Buna fetelor, m-am intors si eu din concediu, am venit cu forte proaspete. Azi incep si eu din nou injectiile cu puregon. Si eu stiu ca cel mai bine e sa le faci in burta. Mie mi se pare si cel mai usor, chiar nu doare.
ellapetre - ce mai faci, ce noutati mai ai?
ellapetre spune:
Buna Peta .Tu ce mai faci?Eu deocamdata nu am nici o veste.As vrea sa-mi schim medicul in primul rand.Spune-mi si mie doctorita ta este serioasa?As vrea sa merg si eu la ea daca se poate.Doctorita mea m-a dezamagit.Mi-a cerut pt o inseminare 500 euro fara tratamet.Tu m-ai zis ca este mai ieftin acolo unde te duci tu?Si oricum am vazut ca nu prea se pricepe.Daca vrei spune-mi si mie mai multe detalii.
peta spune:
Cat???? 500 de euro???? E jaf la drumul mare.
Eu merg la clinica Gynera la dr. Dracea. Imi place f mult de ea, mi se pare ca stie ce face si are f multa experienta. A lucrat mult la giulesti la sectia de infertilitate. La ea consultatia de inceput costa 100 ron, monitorizarile 80 ron si inseminarea propriu-zisa e 400 ron. Mie mi se pare f ok, si dr si preturile. Daca vrei adresa sau telefon iti dau. S-ar putea insa sa te programeze initial abia peste cateva luni ca e f ocupata. Dupa aia insa te cheama cand trebuie, nu mai astepti.
ellapetre spune:
Da Peta,vreau neaaaparat aici dadeam 150ron la monitorizare si 150ron consultatia.Nu mai contau banii dar nu-si facea nici treaba.Si asa vreau sa mai astept un pic sa ma mai linistesc si sa mai strang si bani.
peta spune:
Numarul de telefon e 0727.833.833. Adresa e Constantin Aricescu nr. 8 (e pe langa piata dorobanti). Suna si incearca sa-ti faci o programare. Daca oricum vrei sa mai astepti cateva luni e numai bine, ca ti-am zis, la primul consult dureaza mai mult. Eu am asteptat cam 3-4 luni ![]()
ellapetre spune:
Multumesc mult Peta.Chiar maine o sa sun.Ti-am zis e numai bine peste cateva luni.Iti tin pumnii sa fie bine de data asta.

ellapetre spune:
Buna Peta.Sa stii ca m-am programat.Deabia in februarie s-a putut dar nu mai conteaza abia ma mai linistesc un pic.Am citit despre doamna doctor si am inteles ca este f b profesional si f draguta.Credeam ca este vreo baba.Tu ce mai faci?Cum merge tratamentul?
peta spune:
Imi pare bine ca te-ai programat...ufff, februarie, ai ceva de asteptat, dar daca oricum vroiai sa faci pauza e numai bine.
Pe net gasesti si poze cu ea, e f draguta, placuta, amabila, n-ai de ce sa-ti faci probleme. Mie imi place cand pot comunica bine cu doctorul meu.
Eu azi sunt in a 3a zi de tratament, imi fac injectiile seara la 10,30. Am o stare de spirit buna dupa luna de pauza facuta, a fost foarte bine sa nu ma gandesc o luna intreaga la tratamente, ovulatie, inseminari, am trait "normal" ![]()
Marti in ziua 9, ma duc la prima monitorizare. Sunt tare curioasa cum o sa ma "prezint".
Tu ce faci?