puregon

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

In ziua 11 tocmai mi-am facut testul de ovulatie si a iesit pozitiv.Ma rog sa fie bine luna asta.Te pup si sper sa ne fie bine la toate sa ne intalnim de revelion cu burtici.Trebuie neaaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Bafta multa, pai e bine, ai ovulatie si fara tratament. Cine stie, poate nici nu o sa mai fie nevoie sa faci
Si eu sper anul asta sa ramain gravi. Ca mai toate lucrurile pe care mi le-am dorit f mult, stiu ca o sa reusesc si asta dar ca deobicei, dupa multe incercari si multa munca, asa mi s-a intamplat intotdeauna.

Mergi la inceput

Cristica ce mai faci?Cum a fost la Sovata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,care puteti sa-mi spuneti exact cit costa o fiola de 300ui puregon...dar una de 50ui?(sau puregonul la fiola mica tot 75ui contine? ca gonalul?)
multumesc

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Puregonul de 300 costa 490 fiola cel de 50 nu stiu sigur dar este peste 100 lei fiola.Cred ca este mai ieftin cel de 300.BAFTA

Mergi la inceput

bytzi - ellapetre are dreptate, iesi mai ieftin cu cel de 300 ui ...

Mergi la inceput

ellapetre ce mai faci? ce vesti mai ai?

Mergi la inceput

Deocamdata nici o veste.Tie ti s-a recomandat sa faci testul pt anticorpi antispermatici?

Mergi la inceput

Da ella, l-am facut, si eu si sotul, pe cel de sange si ne-a iesit ok la amandoi. Pe cel postcoital nu l-am mai facut, oricum am trecut deja la inseminari si nu mai conteaza.
Tu nu l-ai facut?

Mergi la inceput

Deabia acum l-am afcaut.Astept rezultatul si mor de frica.Nu mi l-a recomandat nimeni.Eu am citit despre asta si am intebat daca nu ar trbui sa-l fac.Nu-i inteleg deloc pe doctorii astia.Nu se gandesc decat la bani nu si la suferinta noastra.De ce u or da toate analizele de la cap la coada sa stii ce ai de facut.Te lasa sa innebunesti.Sunt moarta de frica pana vad rezultatul.MULTA BAFTA SI RABDARE PETA

Mergi la inceput