puregon
Raspunsuri - Pagina 13
ellapetre spune:
In ziua 11 tocmai mi-am facut testul de ovulatie si a iesit pozitiv.Ma rog sa fie bine luna asta.Te pup si sper sa ne fie bine la toate sa ne intalnim de revelion cu burtici.Trebuie neaaparat.
peta spune:
Bafta multa, pai e bine, ai ovulatie si fara tratament. Cine stie, poate nici nu o sa mai fie nevoie sa faci 
Si eu sper anul asta sa ramain gravi. Ca mai toate lucrurile pe care mi le-am dorit f mult, stiu ca o sa reusesc si asta dar ca deobicei, dupa multe incercari si multa munca, asa mi s-a intamplat intotdeauna.![]()
bytzi spune:
fetelor,care puteti sa-mi spuneti exact cit costa o fiola de 300ui puregon...dar una de 50ui?(sau puregonul la fiola mica tot 75ui contine? ca gonalul?)
multumesc
dumnezeu ma va ajuta

ellapetre spune:
Puregonul de 300 costa 490 fiola cel de 50 nu stiu sigur dar este peste 100 lei fiola.Cred ca este mai ieftin cel de 300.BAFTA
ellapetre spune:
Deocamdata nici o veste.Tie ti s-a recomandat sa faci testul pt anticorpi antispermatici?
peta spune:
Da ella, l-am facut, si eu si sotul, pe cel de sange si ne-a iesit ok la amandoi. Pe cel postcoital nu l-am mai facut, oricum am trecut deja la inseminari si nu mai conteaza.
Tu nu l-ai facut?
ellapetre spune:
Deabia acum l-am afcaut.Astept rezultatul si mor de frica.Nu mi l-a recomandat nimeni.Eu am citit despre asta si am intebat daca nu ar trbui sa-l fac.Nu-i inteleg deloc pe doctorii astia.Nu se gandesc decat la bani nu si la suferinta noastra.De ce u or da toate analizele de la cap la coada sa stii ce ai de facut.Te lasa sa innebunesti.Sunt moarta de frica pana vad rezultatul.MULTA BAFTA SI RABDARE PETA