Sunt insarcinata in luna a 8-a. Recent mi s-a descoperit Hepatita B. Mi s-a spus ca trebuie sa-i fac un vaccin lui bebe la nastere cu imunoglobuline. Am vb cu o farmacie unde mi s-a spus ca trebuie sa vin cu cateva sapt inainte de a naste cu o trimitere de la doct. Astazi i-am sunat pt a merge acolo si am aflat ca de fapt trebuie sa completez o fisa, pe care o iau de pe site-ul ministerului sanatatii, impreuna cu doctorul. Am cautat pe site insa nu am gasit nimic. A mai trecut cineva prin asta? Ma puteti ajuta?
Multumesc
Olga 34+ David
Eu am mai trecut in 2007. Insa eu m-am lasat pagubasa in a o lua de aici. Trebuia sa astept prea mult. Am luat o din Elvetia. Vb la Minister, dc nu ti-o aduc intr o luna, vezi dc ai vreo cunostiinta in Spania, Italia, Germania, Elvetia, Ungaria, acolo se gasesc la toate farmaciile. Si culmea noi suntem pe locul I la hepatita B si la noi, ioc. Asta e ROMANIA!!!
Multumesc Andreea. Ei au zis ca mi le dau doar ca trebuie sa completez un fel de cerere pe care tre sa o iau de pe site-ul ministerului. Nu stiu de unde sa iau acea cerere, caci am cautat-o si nu am gasit-o. Am si sunat, doar ca bineinteles nu-mi raspunde nimeni
Olga 34+ David