Colectia de toamna - iarna 2005 (232)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

http://www.youtube.com/watch?v=LIzXqBhyhBQ

Asta e linkul. T vorbeste intruna despre nimic, nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de sanatate! Sunt parca tot mai rau, acuma simt ca mi-e inflamat tot gatul si nu cred ca scap fara antibiotic. Roxi, ceaiul cu miere si lamaie l-am baut deja

Nu am apucat sa vad toate pozele ca ma dor ochii daca stau cu ei prea mult in calculator, mai ales cand am febra mare - simt ca imi iau foc! Dar i-am admirat pe Che si Anna de Tania, iar Bia mi s-a parut taaare vesela la gradinita. Oh, si am vazut-o si pe d-na Noki la tv

Leea, bine ca mai dai cate un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sal'tare fetelor. Pupam tare copilasii bolnaviori si mamicile bolnave.Si tatii bolnavi

Noi am avut azi serbare la gardi, un fel de carnaval, asa cum a fost la Sarah la gradi. Trebuia sa fie in februarie, dar cum 3/4 din copii au avut varicela s-a amanat pe azi. Kriszti n-a vrut sa isi spuna poeziaoa, a si plans un pic.A trebuit sa il tin de mana, altfel n-a vrut Nu stiu ce e cu el in ultima vreme e asa de sensibilos si plange din orice. Sa nu cumva sa il atingi cu vreo floare

Acum ma duc sa vizionez pozele in contul comun. Leea, la Kriszti la gradi e un baietel (nascut in aceeasi luna cu Kriszti), care nu vorbeste aproape deloc, abia daca scoate un da sau nu. Stiu ca parintii il duc la un logoped. Da' al tau zici ca are dragul de el logoree , haios de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

meems, mai rezista o zi-doua, poate da inapoi inflamatia si nu ajungi la antibiotic. unele pastile de supt au si analgezic (de ex tantum verde) si cateva zeci de minute mai dispare durerea. stiu durerile alea de ochi de la febra, of of. fa-te bine repede!

si mie mi se pare vesela bianca la gradi. maya nu era asa, avea o mutra speriata si pleostita. cred ca sunteti pe drumul cel bun, catutza. cand o iei ce zice, i-a placut sau nu?

am vazut-o azi si pe mateea pedaland in cerc pe covor, ce par des si frumos are. cu dimensiunile, maya tot pe acolo e, 103 cm si 16.5 kile. eu de la 14 kile incoace aproape ca n-o mai pot ridica din anumite unghiuri.

leea, bine ai revenit. eu acum nu pot vedea linkul, sunt ceva probleme cu invernetul aici. stiu ca baietii vorbesc mai greu si din ce am mai citit de-a lungul timpului de-abia dupa 4 ani jumate se poate spune ca e o problema reala cu vorbitul. cica si logopezii incep sa lucreze cu ei tot dupa 4 ani. eu iti doresc sa iti aduca iepurasul un job nou, nu sfarsitul celui actual.

Mergi la inceput

mandy, nici eu prea voiam sa spun poezii, imi amintesc si de ce, respingeam ideea de a face frumos, de a fi un robotel care incanta audienta. asa ca eu tin cu el

Mergi la inceput

Na, am crezut ca ati mai pus poze noi, dar eu le-am vazut deja acelea din cont. Mai puneti ca-mi place sa ma uit la ele.

Mihaela, ce ma ingrijoreaza defapt este ca e plangacios. Si azi s-a ridicat in picioare de pe scaunel si coltul gurii i-a coborat in jos, si gata incepe sa planga. E f sensibil si chiar am zis ca e ca si o fetita...dar apoi dupa ce am vazut cum sunt fetele , m-am razgandit.Ca fetele erau baietoase. Kriszti e in grupa mixta, sunt copii de la 2 ani pana la copii de 6 ani. Dintre baieti e cel mai mic, intre fete mai sunt doau care au in jur de 2 ani.
Eu sper sa fie doar o faza trecatoare, si sa nu mai fie atat de sensibil.

Mergi la inceput

Si acu' sa radem un pic

Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita “Disorder in the American Courts” si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor:

AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ?
MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?

………………………………………

AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ?
MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra

AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August
MARTORUL : Da
AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ?
MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ?

AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ?
MARTORUL : Prin moarte
AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ?
MARTORUL : Incercati sa ghiciti !

AVOCATUL : Puteti descrie individul ?
MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.
AVOCATUL : Era barbat sau femeie ?
MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat.

AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ?
MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.
AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ?
MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira?
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !

Mergi la inceput

mandy, au avut prezenta de spirit cei care au raspuns, nu gluma

am mai pus si eu 6 poze pe flickr, am trimis invitatie in contul comun, sunt cu copilul tuns in diverse ipostaze ale frezei. nu m-a lasat sa-mi termin munca artistica, are colturi tunsoarea dar macar nu ii mai intra parul in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Leea ce l-ai mai stresat cu poezia pe bietul copilas de a ajuns sa te trimita la lup!
Copiii vorbesc foarte diferit ca ritm, dar ideea e ca trebuie sa insisti sa vorbeasca pentru ca vorbirea e un instrument de cunoastere. Daca vorbeste mai tarziu intreaba/afla multe lucruri mai tarziu.
Am un exemplu, Victoras (dintre cunostintele mele) pe la 3 ani parca abia zicea cateva cuvinte. Solutia a fost ca s-a dus in vacanta la bunica si bunica a insistat foarte mult cu vorbitul. Trebuie nici sa nu terorizezi copilul, ca apoi obtii reactia inversa.
Acum la 5 ani inca vorbeste stalcit unele cuvinte dar te poti intelege cu el.
Eu l-as duce la logoped (de vazut daca il primeste sub 4 ani fiind0, dar macar o incercare sa faci, pentru ca logopedul are metodele lui profesioniste in a-l invata sa vorbeasca corect.

Roxi multumesc de link-uri. Puzzle personalizat au avut oferta si la scoala si o gramada de alte articole personalizate, curg ofertele astea ca raul, le-am deny pe toate in afara de poza de grup ca altfel intram in faliment.

Carti are o GRAMADA, vreau sa iau o pauza din cumparat pana le si citeste.
Aia cu arta pare chiar interesanta trebuie sa o caut intr-o librarie sa o rasfoiesc.

Joy ii dau dreptate lui Roxi, actioneaza, nu te aseza pe malul santului sa plangi de ce rau o sa fie daca si daca si daca. Bafta!

M-am uitat la poze: Bianca pare ca se simte bine la gradi, speram ca perioada de acomodare s-a terminat
Anna & Stefan foarte draguti ca de obicei, Anna s-a mai domnisorit putin si e tare eleganta cu tricotajele bunicesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha80 are Maya o moaca shoada in poza cu "coafura rezista" Foarte scumpica! Are o smechereala asa, in ea!
Si sunt foarte impresionata ce cald e la voi!
Si eu am executat frizura Nati saptamana trecuta [:-)]

Gabitaco chiar ca pare mare Mateea, inalta, si merge foarte bine cu bicicleta! Nati... hat!

Mergi la inceput