Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)
Raspunsuri - Pagina 4
dara_d spune:
A fost sotul azi iar in HAMBARULUI cu nr de dosar, cu cartea mea de identitate si dupa ceva scandal l-au trmis acriturile alea de ieri la un alt birou unde cand a verificat tanti aia (singura amabila din ce mi-a povestiti sotul)si a gasit ca dosarul a fost lucrat zilele astea , asa s-a exprimat, nu i-a dat decizia, dar i-a spus ca e dat in plata si ca banii vor veni luna viitoare , i-a scris clar suma pe ianuarie , feb si martie , o draguta. Asaa ca m-am mai calmat.
IRISS e vorba de art 9 alin 3 si 4 din normele de aplicare a OUG 148/2005.
CARMENELA superba REGINA ta si super tari cateii cum stau cu ea o pazesc nu gluma.
OANASM multa sanatate.
CAPRI felicitari pentru inca un dinte.
Mie doc mi-a spus sa nu o scot pe vant.
Azi a papat spanac si s-a inverzit toata ar fi vrut si nu ar fi vrut dar a bobinat ok.
Ma duc sa o pun la somn , daca reusesc.
Va pup 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
maria-86 spune:
Nush, ce sa ma mi fac, cu nervii astia, imi ies prea repede din fire.
Oanasm multa sanatate.
Si la Adina parca ii se miceste fontanela prea repede.
Deocamdata nu am timp sa vad pozici, da ma stradui.![]()
Care dintre voi se mai intalneste cu o situatie ca a mea:bebeii vostrii scuipa mancarea, ca a mea o scuipa si nush de ce? Care stie?
Maria, mamik de Adinutza mica
maria-86 spune:
Fiimea nu zice cuvintele deastea, gen coaie, dighe, sau alte chestii...doar silabe...sau zice si nu sunt eu atenta?
Irda si Adina urla ca din gura de sarpe cand ie foame.
Ard si eu o gramada de mancare si in special pe a ei, uit de ea.
Eu va steresez cu problema mea, da nu merge nici cu ceai, nici cu autoeducare, cu nimica
maria-86 spune:
Noi azi am mai invatat ceva..![]()
Cand se intoarce de pe spate pe burtica isi trage manuta de sub ea..
Si de azi dimineata numa' asta exerseaza.
Gini75 spune:
Buna seara!
dana, deja hotarata pentru bb2! Ce frumos! Bafta!
pica, flo, cate accidente am avut eu in bucatarie... acum cateva zile am ars expresorul fiindca am uitat sa pun apa in el si am si uitat ca am pus de cafea.
sursula, tu ce mai faci?
capri, eu as vrea sa ajung la kidex, dar nu stiu cand. De fapt, mai mult la targul de turism vreau sa ajung.
ooka, indemnizatia o primesti pentru luna precedenta, in aprilie primesti pentru martie. Mi-au placut foarte mult pantofiorii bobux. Daca gasesti sa livreze si la noi sa ne zici si noua. Ceva similar gasesti www.robeez.com/EN-UK/default.htm?Lang=EN-UK&PriceCat=4&RefID=" target="_blank">aici, dar nu livreaza nici astia la noi. La prima plecare din tara am ce sa caut.![]()
carmenela
turturica spune:
ooka, uite www.4mybaby.ch/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=bobux&SESS=25617fb40876f9af8a0fd2a4af345aef&x=0&y=0" target="_blank">aici ce bobux am gasit eu in elvetica. Cum sint preturile fata de ce gasisi tu?
carme, sa-ti traiasca fata, e o frumusete si-o scumpa. Si noi avem babetica identica pe albastru, de la ikea, nu?
gata, plec, ca ma cheama galagia mica.
Mami de Mara (19.08.2008)
ooka spune:
salutare
sa va ieu in ordine![]()
Pica, tu ai cele mai mari sanse sa iei cu calatoriile tale dese in Ameriq, so, ete situ www.bobux.com/category?objectId=1&groupId=33" target="_blank">aici
Gini sarumana de raspunsul cu indemnizatia. Cit despre pantofi, am gasit www.bobuxireland.com/" target="_blank">bobux ireland cu preturi acceptabile zic eu, si la doua perechi cica ai livrarea gratuita (io de aici voi comanda luna viitoare si daca te incinta ceva, te tin la curent) iar www.ollipops.com/" target="_blank">situl englezesc unde mi se par preturile cam mari. Darrrr
, noi suntem mai plecate de acasa, io si soramea, si ea a mai comandat niste cercei la porcul cel mai mic, de pe un site care nu livra in Ro, da' le'a scris ca moare si leshina daca nu ii trimit si ei cerceii si a reusit, asa ca a mai scris si azi pt niste bobuxi in NZ unde preturile sunt super iar livrarea ilara.
Turturico, sarumana de info, pretul e bun, pantoful nu e
, adica io caut ceva cu talpa gen pantof cam www.bobux.com/category/product?objectId=6049" target="_blank">asa, da mai caut, multam. Cum mai sunteti voi?
mami de Sofi
dara_d spune:
ANKA TE ROG MAI SPUNE ODATA UNDE ESTE MAGAZINUL ALA CU PANTOFI DE COPII PE MOSILOR PARCA ? CUM SE NUMESTE EXACT .Nu am tinut minte si nu mai stiu unde sa caut ,am un singur neuron si ala obosit. 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ankalaura spune:
Dara - de la Crido am luat. Crido Kids ii zice. Este la coltul Ardeleni cu Mosilor. Exista si in Unirea, in Plaza si la Mall, si e posibil sa aiba si acolo reduceri. De pe Ardeleni am luat sandale cu 29 de lei. Eu ma duc aici ca e aproape de mine.
Ia stai ca pozez incaltarile si revin cu link.
PS - nu ma fac ca nu vad treaba cu berea, da' am o febra si niste frisoane... de numa' bere nu imi trebe... ![]()