noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 18
adarius spune:
Hello,pot intra si eu in club daca sunt o sagetatoare?Ma primiti,sunt cam noua pe forum dar imi place mult,deabia astept sa deschid calc cand am timp si sa intru pe forum.
claudia74 spune:
esti de-a noastra deja
welkome in the club!
Noi azi am griluit otzara,de joi am facut iarasi o viroza cu febra si dureri de toate,la noi si-asa nu e nimic deosebit de 1 mai :(((, in rest bine, s-a incalzit in sfarist iarasi si la noi,sapt trecuta a fost tare rece,numai stiu zau ce e cu clima asta.
Voi care pe unde ati sarbatorit 1 mai?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anca_27 spune:
Bun venit Adarius!
O sa apara si Nico candva, ea pune datele pe pagina de inceput, e plecata in vacanta inca cred, insa spune-ne cate ceva despre tine. Intradevar, DC-ul poate da dependenta
. Am obs ca-n zilele cand n-am net am mai mult timp pt altele, in rest, tot calare pe DC (desprecopii).![]()
Claudia, pai iar viroze? Acu scaparati de altele... mai scoate biciul la ele.
Noi, de 1 mai, at home, relach total. Voi, altii?
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
anca_27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nma![]() |
He he
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
nma spune:
Salutare
Am lipsit cam multicel dar am avut motive. Am avut parte de un mini concediu. A fost frumos dar obositor caci am incercat sa ajungem in cat mai multe locuri. O sa va pun pozici.
Adarius bine ai venti. Cand ai timp te rog sa ne spui data nasterii (zz.ll.aaaa) sa te trec in listuta. si sa ne povestesti mai multe despre tine sa te cunoastem. Poate ne pui si cateva poze.
Claudia multa sanatate! Acum a venit caldura. sa speram ca vom scapa de virusi.
Anca noi de 1 mai nu aveam mari planuri dar tot am dat o fuga la Pascoaia. Azi sotul e la birou dar eu msi Alex mergem cu niste prieteni la Cheile Oltetului. deci tot intr-un chef o tinem. Pana la urma Alex a stat doar o saptamana la socrii, i-am facut o mica operatie si acum e casa. Pe Andra o aducem saptamana viitoare.
Monica am vazt pozele cu printesele. Sunt frumoase foc.
Alison am descoperit si eu blog-ul tau. Mi-au placut retetele. Sper sa am timp sa le incerc.
Va pup pe toate ca tare mi-ati lipsit.
claudia74 spune:
Asteptam poze Nico,haideti la o cafea :

Anca m-ai distrat cu biciul,trebuie sa spun ca eu fur odata pe luna cate ceva de cand sunt aici si nu exagerez deloc,am facut o droaie de imuntratamente dar nimic si mai rau fac sinusite cu febra si dureri insuportabile,dar nu-i bai mai 3 luni si venim acasa chiar de va fi numai ptr 3 saptamani 
deci concluzia mea : nu-mi prieste clima de aici ![]()
![]()
.
Galiciano unde esti?
Fetele va
,o duminica placuta va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
nma spune:
S-au incarcat pozele. De aici pozele cu iepurasul si pe unde ne-am mai plimbat. Aici poze de ieri.
nma spune:
Claudia multumesc de cafea.
Deci veniti in Ro? nu stiam dar stiu ca iti doreai tare asa ca ma bucu pt tine.
claudia74 spune:
In fiecare an venim in vacanta de vara,mai e mult pana atunci 

dar nu de tot Nico 

.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna