Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 17
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Fetele, ce ziceti, ma apuc sa fac un ont de poze pe webshots sau picasa, sa ne cunaostem si noi burticile si apoi boboceii . Vreti? Faceti poze? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 14+ cu Dragos Alexandru Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
DAAA, DAR TE ROG SA FACI PE PICASA, CA E SINGURUL PE CARE AM ACCES DE LA MUNCA! PLS PLS PLS!!
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
monica_dicut spune:
selen, din pacate nu am eu pe picasa de la munca si n-am putut
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
moni_iulia spune:
Multumesc.
Am reusit sa fac programare peste o saptamana. Adica la 11sapt si 5 zile. Sper sa fie bine.
Iulia 10+
panda77 spune:
Ce frumos cand e toata lumea multumita!
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
selen80 spune:
Uf, se pare ca am picat tarziu si oricum ziceai ca n-ai acces pe picasa, deci....
asa ca eu nu voi putea sa intru pe contul de poze ....doar sa prind net prin alta parte, intr-o seara, incerc atunci sa-mi fac si eu album...
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
panda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Uf, se pare ca am picat tarziu si oricum ziceai ca n-ai acces pe picasa, deci.... asa ca eu nu voi putea sa intru pe contul de poze ....doar sa prind net prin alta parte, intr-o seara, incerc atunci sa-mi fac si eu album... |
selen, nu te necaji! Ne poti trimite pozele uneia dintre noi si iti facem noi album!
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
monica_dicut spune:
selen, facem unul si pe picasa ca sa impacam pe toata lumea, nnu-i bai. POti sa il faci tu daca vrei, eu am calc acasa si pot pune de acolo. Ok?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
panda77 spune:
De Cristina stie cineva ceva? S-o fi mutat de tot la Kidex?
Panda, 13+ cu