Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Fetele, ce ziceti, ma apuc sa fac un ont de poze pe webshots sau picasa, sa ne cunaostem si noi burticile si apoi boboceii . Vreti? Faceti poze?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Daaaaaaaaaaa, DAAAAA vrem!!!

KIKI 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am o mare rugaminte. Am creat cont nou pe webshots cu id septoct2009 si aceasi parola ca si la userul pe dc. Problema e ca au trimis un mail pe yahoo pt confirmare. Daca poate cineva sa intre pe mail si sa dea confirmearea please... ca io n-am acces la yahoo de la munca Sarumana

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

O noua viata

Mergi la inceput

Monica,te-as ajuta cu placere, dar eu nu am parola la contul comun....daca imi zici cum sa fac...

KIKI 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Din pacate si la noi e restrictionat accesul la Yahoo. Poti sa imi trimiti si mie parola, ca eu nu o am

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Neata!

Am confirmat...merge?

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Am o mare rugaminte. Am creat cont nou pe webshots cu id septoct2009 si aceasi parola ca si la userul pe dc. Problema e ca au trimis un mail pe yahoo pt confirmare. Daca poate cineva sa intre pe mail si sa dea confirmearea please... ca io n-am acces la yahoo de la munca Sarumana

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

O noua viata

vezi daca merge acum ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

santorini si kiki, activati-va PM ca sa va trimitem parolele...

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui panda77

santorini si kiki, activati-va PM ca sa va trimitem parolele...

Panda, 13+ cu

Cum trebuie activat?

KIKI 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da panda, super, sarumana

Acum eu m-am gandit in felul urmator. Fiecare fata sa creeze un album nou cu numele ei unde sa puna pozicile cu burtica sau bebe la eco sau orice isi doreste. E ok?
Si hai, puneti mana si pozati burticile.

Sincer am vrut sa fac contul pe picasa ca parca merge mai repede si ami usor dar evident ca si la ala am accesul restrictionat

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Tocmai am citit ca translucenta nu poate fi masurata decat pana la 14 sapt si m-am cam speriat ca eu credeam ca o va masura la 17 cand am eu programare. Asa ca m-am hotarat s-o fac si pe asta de capu' meu.

Iulia, si eu sunt programata pt TT in sapt 16, cand voi face si o eco. Dar ma voi prezenta si cu eco de sapt 12-13, cand mi s-a masurat translucenta nucala. Asa ca la TT din sapt 16 mi se vor lua in calcul 2 eco si analizele de sange. Nu-l poti suna pe dr sa-l intrebi?

Panda, 13+ cu

Mergi la inceput