mirosul din casa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Uite aici o discutie mai veche pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15948

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mehes spune:

multumesc tweetygeo pt sfat o sa incerc si aceasta varianta.mi-a frica intradevar de igrasie pt ca eu m-am nascut cu astm bronsic si mi-e frica sa nu faca si bebe din cauza igrasiei pt ca din cate am auzit de la doctorii nostri ar fi foarte posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokofemme spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADRIANKA

Buna, fetelor!
Noi ne-am mutat in decembrie in apartament nou, dar avem probleme cu umiditatea in bucatarie, deja in dulapuri e un usor iz de mucegai...Am pus pachetele de dioxid de silicon (adica acele pachetele pe care le gasim in cutiile de pantofi noi, in anumite genti, atunci cand le cumparam), caci sunt special create pentru a atrage umiditatea, dar ...nimica-nimicutza.
Cam ce solutii exista pentru a atrage mai bine umiditatea din spatii inchise, ca dulapurile din bucatarie?

Dragele mele,
si eu ma confrunt din pacate cu aceeasi problema precum ADRIANKA.
la mine dulapul e construit intr-o nisa, deci peretii dulapului sunt precum cei ai camerei(sunt varuiti), doar usa de inchidere e de lemn. am incercat si eu cu pliculete cu granule absorbante de umezeala, ba chiar am spray-at peretii dulapului cu o solutie de clor cu apa, dar de mirosul de mucegai nu scap.
are cineva vreo idee cum sa ii dam de capat?

"The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you."

Mergi la inceput