Copilasi de iulie-august 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alina, sa ti traiasca sotul, distractie maxima sa aveti !
Si asa e si la noi ... sa nu dau 6 si sa nu castig ... eu oricum nu castig never, dar Giulia mereu ma anunta din timp
Ref tuse ... nu mai pomeniti ... terminam azi sticla cu antibiotic si celelalte 100 de siropuri si de dimineata a tusit ... o voi lua pe aratura

Edit: Eli, bine ati ajuns, op de polipi a facut Maria de Cristalina, vazut floricica ta roz - e superba si feciorul - moama ce mare e Stefan
Scaunul eu il tin pe mijloc ... doua nu stiu cum as aranja .

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Bine ati venit pe meleagurile natale Eli si multam Sper sa am o sarcina usoara de data asta, cel putin asa pare, n-am ... nimic, ceea ce ma cam sperie. Cat despre nastere fara dureri ... eu nu prea stiu cum e aia cu dureri, ca am fost nesimtita tare la prima nastere.
Andreea_s i-a facut lui Matei operatie de polipi. daca vrei iti dau nr ei de tel.
Cu rinitele alergice .... Eu nu mai pot, ma duc cu capu'. Suntem pe tratament cu singulair si xyzal de trei luni si ... deja facem crize de astm.
Bradut se pare ca e alergic la o substanta produsa de corpul lui si asta il predispune la rinite alergice frecvente si chiar astm bronsic. Imi dorream sa fie gresit diagnosticul, dar aseara ...

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Va pupacesc, ma duc acasa la golanii mei.

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina uite aci: http://family.webshots.com/album/570362890FLhODW
si DA, Eva seamana tot cu ta-su nu-i bai, asa nu am avut niciun soc, ma protejeaza mama natura genetica
Eli, la mine stau scaunele amandoua in laterale in spate. nu mai sta nimeni acolo, oricum nu ar avea loc ptr ca masina mea e mica. dar cica locul de la mijloc e cel mai safe asa ca daca poti leaga scaunul Florencei la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hello!

greu in prima zi de munci... de dimineatza mi-au urat bun venit si m-au incaltat cu treburi si cu dead-line-uri: echipa noua, obiective, proiecte... fun!

Andreea, Paul are 5 luni jumate.

Lia, MLM merge sa faci bani daca ai retea de vanzare. Daca e doar de fun si iti plac produsele, de ce nu? Macar iesi din rutina zilnica. Si apoi, cine stie? Parearea mea: go for it!

Olivia, io carti de prin librarii si de prin supermarketuri. Si multe cartulii cu abtibilduri in ultima vreme de pe la chioscurile de ziare.

Da, Roxa, asta a fost strategia: macar juma de zi sa ma reacomodez si sa imi revin cu nervii Dragul de Pat, il cred ca era marait... Mey, cred ca Eva ta il invata pe Paul al meu programul de noapte... de 2 nopti la 4 dimineatza avem program de povesti... Poate il reeduc saptamana viitoare

Alice, si io as vrea o masina de clonat... mai cotizeaza cineva?

Alina, bine ai revenit, sarcina usoara si sa fie cu funditz! Daaa, stii de mine de la Miha, Miha stie de la varu' ... din gura in gura! Ca tot stam la kilometri... La multi ani lui tati! Mey, sa stii ca poti sa-l mai oftici din cand in cand. Io stiu cum e, ca si Victor e la fel.

Simo, recuperare usoara lui Coco si sa ne intalnim la o cursa de bebei! Sefa-mea sta tot in Voluntari si are si ea mania gradinaritului. Acu' are niste rasaduri in birou

Va pupu, "suna" Paul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

of, greu, greu, dar tu esti puternica, dana. eu am zis ca stau un an acasa, acu 'oi vedea cum rezist.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi f pe scurt si fara sa am valorii normale ale laboratorului (fiecare are asa ceva in fct de metodele folosite)
Nu vad nici o infectie urinara ..ci doar o anemie feripriva (daca fierul este scazut ) si o hipocalcemie...VSH ar putea fi explicat f usor de anemia feripriva. Toate pot fi si de sine statatoare dar si efectul unei afectiuni.Nu am si o hemoleucograma deci nu ma pronunt.
Sa ne spui ce-a spus medicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

OLIVIA, multumesc frumos pentru raspuns . Am hemoleucograma dar e scrisa cu piciorul si astept sa vad ce zice luni dimineata pediatra.Intre timp ii dau un complex de vitamine + Osteocare, iar dupa 14 zile de calciu ni s-a recomandat un sirop cu fier Ferovit.
In paralel el bea zilnic suc de sfecla rosie + telina + morcov + mere care cred ca il ajuta sa se puna pe picioare.

Matei nu a avut pana acum nici hipocalcemie nici anemie deci eu le pun pe seama unei afectiuni.

ANDREEA si ROXANA, multa sanatate la baieti!

ALINA, bine ai revenit!

ELI, si noi l-am operat pe Matei de polipi si de amigdale. Decizia am luat-o dupa ce 4 medici au spus ca e absolut necesara operatia, polipii erau asa de mari ca ii afectau auzul si implicit vorbirea.
De atunci a mers bine (pana acum cand a luat viroza asta urata).

DANA, revenire usoara la munci!

V-am pupat, ma duc sa ma doftoricesc ca imi curge nasul ca la nebuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

am pierdut tot..iar trebuie s-o iau de la capat:(
Alina bine ai revenit si felicitari pt sarcina! Bradut are o afectiune autoimuna?
Eli ce curaj sa calatoresti cu doi copii!! Cu imbracatul...caciula..cunoastem..dar noi tot cum vrem facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

intru rapid poate ma ajuta Olivia si pe mine cu o lamurire vis avis de analizele sotului meu: CRP- 8 (normal <5), VSH-27 (normal maxim 10), Fibrinogen-3,96 (normal maxim 3,5)....hemoleucograma pare ok, leucocitele-s 8000
La raze e ok, la exudate nazal si faringian e flora nepatogena. Analizeles- efectuate dupa un tratament 2 antibiotice - zinnat si zanocin. A lasat sa treaca 14 zile de la administrarea antibioticului si pt ca tot mai tusea si nu se simtea ok a mers la analize.

Mie mi se pare CRP-ul nejustificat de mare in conditiile in care a luat tratamentul complet si nu pare sa aiba infectii in gat sau la plamani. Hai ca inteleg ca VSH-ul scade mai greu daca a crescut in cadrul unei infectii (asa mi-a explicat pediatrul de la ATI cand l-a externat pe Dani cu VSH inca 50, de la 160, in octombrie, dar CRP era 1 si fibrinogenul era tot ok si a considerat ca asta e important), dar CRP-ul si fibrinogenul sotului parca trebuiau sa fie normale, nu?

bineinteles ca sotul tot tuseste, mai rar e drept, dar tot are gatul incarcat de secretii

hai ca merg sa imbaiez copiii. Oare va puteti imagina cum e cand ti se culca copilul la 6 seara, si nu se mai trezeste pana la 4 dimineata cand se trezeste de-a binelea? Sunt beata de cap si speriata. Aseara pe la 9 am incercat in fel si chip s-o trezesc pe Dea si n-am reusit decat s-o fac sa planga si sa se ghemuiasca inapoi in paturi. NU vroia sa se trezeasca. A adormit cu greu dupa masa, dupa cele 3 ore de umblat la aer a venit si am crezut ca o sa doarma imediat dar a tot taraganat pana la 6 seara, cand a cazut intr-un somn asa de adanc ca nici televizorul care mergea tare, nici zbieretele si tropaielile lu Danu prin casa, nici uscatul parului cu foenul, nici robotul de bucatarie care toca niste carne, nici faptul ca am mutat-o dintr-o camera in alta nu au trezit-o. La 4 dimineata a fost sus, nedumerita evident si nemultumita ca e intuneric afara si ca eu nu reuseam sa tin ochii deschisi ba mai mult si m-a apucat o varsatura pe loc, de oboseala si stres. De mancat nu mancase si nci n-a vrut sa auda de asa activitate. M-a tinut deci de povesti si jocuri cu dinozaurii pana la 6.30 cand a avut mila de mine si a adormit in sufragerie si eu langa ea si asa ne-a gasit 10 dimineata cand ne batea soarele-n fata. Primul lucru cand m-am dat jos din pat a fost sa dau pe gat o cana de cafea ca altfel iar ma lua cu lesin. Apoi ca tot nu a binevoit sa manance decat o rosie tocata asezonata cu sare si ulei, si o lingurita fix de cereale, 30 ml fix de lapte si 3 felioare de sunca, am purces cu totii spre gradina zoologica unde mi-am leganat oasele obosite de pe o alee pe alta admirand animalele cu o figura plina de entuziasm fabricat. In fapt, m-as fi lungit pe iarba in soarele sfios de primavara, langa un iepure pufos, sa dorm. Si dupa 2 ore de asa ceva, nu a fost de ajuns asa ca ne-am incolonat spre un parc unde am distrat copiii in actiunile de catarare pe tot felul de scule de distractie de langa mall. Si asa a trecut inca o ora. In sfarsit am ajuns acasa unde dezordinea era in floare, ca doar nu a fost harap alb sa ne faca ceva curatenie in lipsa. Ignorand-o cu oarecare parere de rau, am hranit trupa vesela si am sperat la un somnicel. Planul copiilor n-a coincis cu al meu, da` ce ar fi prima oara ? Am mai dat o cafea pe gat si cu greu m-am smuls mana de pe stacana filtrului de cafea ca simteam o nevoie nervoasa si imperioasa de a goli toata. Am prajit niste snitele languroase pt Danu pe maine, ca pt Dea mai am ceva sos de marar sanatos de azi. Iar eu si tatusu o sa ne hranim cu tesutul adipos....in caz ca nu comandam ceva.
Acu sa mai am tupeu sa sper la o noapte linistita ?

Mergi la inceput