Copilasi de iulie-august 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Valul ala in alt sens ... cunosc sentimentul, dar cred ca ne-a aruncat cineva colacul.

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

iuhuuu , Alina ..bine ai venit in clubul celor care trebuie sa piarda la jocuri si sa nu dea niciodata 6 cu zarul ..ca e rezervat
LA MULTI ANI ptr sot !!! sa-ti traiasca si sa dea Domnul sa-ti fi daruit o fetita ...
eu nu am vorbt 3 zile cu el cand am aflat ca a fi tot baiat ..dar mi-a trecut

Mergi la inceput

Daca e dupa Bradut ... baiat sa fie. Mama ma roaga in fiecare zi sa fie fata, ca a crescut deja 2 nepoti si ii e dor de noi cand eram mici.

A, voi aveti probleme cu desenatul? Bradut e stangaci, probabil i s-a parut ciudat ca e singurul si la gradi si acasa si ... cam refuza. In schimb cred ca matematica,bomfaieritul si surubaritul sunt de baza mult timp de acum incolo.

M-a innebunit cu tusea asta si cu alergiile lui. Aseara o bagasem pe maneca cu internarea. Nu mai am stare sa ma duc acasa, mi-e mila de el ...

si 5+

Mergi la inceput

Multam Simona.

Bai nene, la odiseea de nov-dec2009 m-au innebunit fetele de cate ori isi fac nu stiu ce test sa vada cat le-a crescut nu stiu ce. Nu mai am rabdare cu d-astea. Asa eram si noi? Cred ca da.

si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici va rog sa nu va certati. o dau pe rand la toate . zau, numa sa dorm si eu o noapte, atat imi doresc . grr, ce bine e cu copii mari mi se pare o vesnicie de cand nu am mai dormit, daca va aduceti aminte nu prea dormeam nici un ultimele 2 luni de sarcina... ba ca imi era cald, ba ca ma dureau toate alea....
Sanzi muahahaha ti se duse buhu' de furat copii
Albinut la multi ani pentru Alin!! sa fie sanatos si fericit! las ca si Patrick vroia fratior musai... si acu o iubeste pe sor-sa de nu mai poate.
Simo, daca vii cu axiomu'... esti in top. poti sa il lasi pe Pufu aci in schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alunelsialbinutza

Multam Simona.

Bai nene, la odiseea de nov-dec2009 m-au innebunit fetele de cate ori isi fac nu stiu ce test sa vada cat le-a crescut nu stiu ce. Nu mai am rabdare cu d-astea. Asa eram si noi? Cred ca da.

si 5+

asa si io.... da' te obisnuiesti pana in iarna

Mergi la inceput

si 5+

Mergi la inceput

Vreau si eu poze cu patrock si Eva. Seamana Eva cu tine? Patrick parca nu semana ... asa imi amintesc eu. Gresesc?

si 5+

Mergi la inceput

Am vazut ca Doamnabibi e si ea . Cand naste?

si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! va scriu din Romania! suntem aici de 5 zile.
deja am facut o vizita la pediatru pt ca Florence are o rinita alergica.
Stef cica ar avea polipi, doctorita de la ORL mi-a recomandat sa-l operez. ciudat e ca pana acum in JP. niciodata nu ne-au dat acst diagnostic. este cineva care a operat de polipi copilul?
inca o intrebare. unde ati pozitionat scaunuele de masina? pt cateva zile le-am pus unul pe stanga si unul pe dreapta, dar asa, nu mai incape nimeni in spate. al cui sa-l pun pe mijloc si al cui pe dreapta?

in rest bine, eu inerc sa ma acomodez. mama si bunica stau cu gura pe mine sa imbrac fata mai gros, sa ii dau caciula prin casa... Stef merge de 2 zile la gradi. e la o grupa cu copii, de 5 ani si 6. nu stiu daca am facut bine, dar parca doamna de acolo e mai apropiata de copii. lui Stef ii place, doar dimineata nu vrea sa ma lase sa plec. sper ca pana la sf lui mai sa isi dea drumul la vorbit in romaneste.

Olivia, ce faceti? cum e cu acomodarea? Luca ce mai zice?

Alina, bine ai revenit! sarcina usoara si nastere cu dureri minime.

ma striga printesa. daca pot mai revin, macar sa va citesc. weekeend placut.

PS pus poze noi in link-ul de la semnatura!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput