Juma de neuron

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Super tare subiectul!! Mie in timpul sarcinii mi s-a ingustat memoria considerabil. Il intrebam pe sot ceva si dupa 5 minute il mai intrebam o data, asa ca deoarece nu mai stiam ce si cand am intrebat incepeam in felul urmator:
"Auzi, te-am mai intrebat daca....?
Sotul: "Da"
eu: "si tu ce-ai raspuns?" Spre sfarsitul sarcinii, toate discutiile noastre se purtau in acest fel, de 2-3 ori in intreval de 15 minute!

Acum ma gasesc mergand pe strada si cant in sinea mea iepuras coconas si "un elefant se legana pe o panza de paianjan" (la asta din urma nu reusesc sa numar cum trebuie, uit mereu cati elefanti s-au urcat deja pe amarata aia de panza!!). Le cant tot timpul!

Cea mai jenanta faza a fost cand a trebuit sa dictez cuiva data mea de nastere (nu mai stiu in ce context) si am zis ca am 26 de ani, desi aveam 27 de mai bine de jumate de an! S-a uitat ala crucis la mine cand m-am corectat!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Si eu care tineam secret.Zau, chiar credeam ca sunt singura.Dar, solutii nu exista ? Oare nu o exista vreun elixir, ceva?
Intr-o seara in urma unor discutii cu sotul (de fapt a vorbit saracul mai mult singur ca eu eram cu gandul la mucisorii lui bebe care reaparusera desi pediatrul imi garantase ca e bine)el a concluzionat-de fapt doar asta imi amintesc din discutie-: cred ca maine iti iau niste pastile cu gingko-esti tare obosita.Acum dupa ce am ras bine la ce a-ti scris, chiar ma gandesc : nu s-a inventat inca nici un remediu?

PS.: a uitat de pastile.Or fi si ei in aceeasi oala pana la urma.Azi chiar ma culc linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

la uitat iar va dau clasa

dat fiind ca eu ii repet de nspe mii de ori o poveste sau o idee sau o intrebare (era o vreme cand il intrebam obsesiv daca are o forfecuta in masina ), am primit cadoum ... tananaaaa lecitina!!! si iau eu constiincioasa, ca era in fata nasului mereu, plec in america si ma intorc... si ii zic ceva lui Alex, si ma trezesc ca imi zice ca i-am mai zis de 3 ori in ziua aia... si ma intreaba : iti iei lecitina? eu : aaaa, nu.... el : de ce? eu : pai am uitat... deci se poate si mai rau.

eu uit data de nastere a fiica-mii ca de obicei ma intreaba doar in straineza, engleza sau germana si zic. six o six o seven... sau (nu stiu cum se scrie, da se zice asa : sexte sexte sieben) sper ca nu am pocit in ultimul hal... en shouldigund corectati-ma, va rog. si ma intreaba in ro, cand e nascuta... a... pai... 6.6.07. si ma gandesc ceva. si pe urma ma intreaba cat are... pai 21 de lui... adica? paaai... 1 an si... 9 luni si rasuflu usurata ca am nimerit-o iar

mai am povesti d`astea cu uitatul mii, da nu mi le amintesc acu, ca iar am uitat sa iau lecitina

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ioanadora, al meu uita mereu sa duca gunoiul, asa ca dupa ce-mi iau lecitina ii las cel putin 5 post-it-uri cu "te rog du gunoiul" plasate in locuri strategice : pe ala de cafea, pe laptop, pe ecran, ca atunci cand il deschide sa il vada, pe cana, pe pachetul de tigari

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

A, deci lecitina e secretul.Stati sa ma vedeti peste cateva luni.
Pe mine sotul m-a convins sa scriu pe o lista ceea ce lipseste in casa si sa mergem de doua ori pe saptamana la cumparaturi, dupa care intram la un loc de joaca cu copilul.Prima saptamana a fost OK, a doua saptamana insa am facut lista insa am uitat-o acasa.La supermarket ma intreaba:"lista?" Eu: Paiii lasa ca stiu ce am scris.Umplu eu cosul constiincioasa (full ), ajungem acasa, gaseste el lista si compara.Nt,nt, nici un sfert nu se regasea in lista.Culmea e ca eu eram convinsa ca am luat tot ce era necesar si nimic in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

La o luna dupa ce am nascut-o pe Anna am vrut sa dau un telefon prietenilor nostri, buni prieteni, ca sa ii felicit pt implinirea unui anisor al baietelului lor, Luca. Deci ne stim foarte bine, ne vedem f des, iar Luca si Vladimir se joaca impreuna cand se vad. In ziua aia nu au raspuns la telefon, asa ca am inceput sa spun mesajul:"Buna, sunt Sibylle si ne-am gandit sa ...". In momentul ala simt ca ma iau niste calduri, mi se inrosesc urechile pt ca imi dau seama ca nu mai stiu cum il cheama pe LUCA ... stiam ca e ziua lui, dar a cui ??? cum il cheama ?

Deci respir si reiau: "Deeeci, noi tooooti, ne-am gandiiiiiit sa va sunaaaaam si sa va felicitaaaaam pt aniversaaaaarea lui ...." .... mai respir inca o data, incep sa ma fac ca tusesc, nu mai pot respira ( eventual pt a castiga timp sa-mi amintesc cum il cheama pe baietel) si apoi inchid receptorul ca nu avea nici un rost sa o lungesc aiurea ...

Apoi l-am intrebat pe sot cum il cheama pe copilul prietenilor nos-tri si am sunat inca o data sa las mesaj, evident scuzandu-ma ca m-a apucat acea criza de tuse.

Asta a fost cea mai tare chestie imediat dupa nastere!

Super subiect!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

imi luminati ziua

mi-am mai adus aminte de o faza si trebuie s-o scriu repede pana nu uit: am fost in vizita la niste prieteni si am luat si catelusa cu noi...pe care am uitat-o la ei (noroc ca nu a suferit prea tare pt ca ea iubeste pe toata lumea)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Doamne cit am putut sa rid!Si eu am fost convinsa multa vreme ca`s singura careia i se intimpla ceva ciudat.Acum vreo 3 ani am inceput sa recunosc public ca gravideala &co. prosteste.
Am facut si eu de-a gafeeee,unele chiar jenante

Din astea "subtirele" gen dus cu oala cu mincare la sifonier si ciorapii in frigider,ma duc in diferite camere sau deschid frigider,sifonier,dulap...cu scop precis si cind ajung in camera sau ma vad in frigider stau si ma holbez pe acolo gindindu-ma la ce naiba am venit sau ce cautam...cum ziceam,astea`s deja normalitati.

Discutii care imi trec pe linga ureche timp in care eu vad prin interlocutor ca prin sticla singurul raspuns fiind un "hmmm,mmm,mmm" astea`s usoare ,usoare.am si mai grave
Ceva ce ma ingrijoreaza in ultima vreme e ca nu-mi amintesc cind/cum am ajuns acasa sau la gradi dupa copii...
Adica ma urc in masina si la un moment dat in drum sau deja la destinatie tresar asa si ma gindesc "wow,am ajuns!oare pe unde am luat-o,a fost trafic,am trecut pe acolo ,era verde semaforul trecut???"

Sincer,eu mi-am pierdut speranta de recuperare/revenire spectaculoasa.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Nu uita: "Speranta moare ultima".
Sincer, eu cred ca e trecator.In fond, creierul inca stabileste conexiunile pana la o anumita varsta.Si in afara de asta toti stim ca natura (sau Dumnezeu) are in general grija sa refaca ceea ce se strica datorita unui proces natural, nefortat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Io daca ma gandesc bine sarcinilor le-am supravietuit cu mai toate stolurile de pasarele intregi, dupa a inceput debandada. Si nu se opreste....
Azi noapte : cea mare era in convalescenta si cum de la tuse expectora am luat-o in patul mare sa-i tina mami tavita in caz de ceva. Cel mic cu febra mare nu s-a lasat dus din patutul lui. Asa ca am pus mobilul sa sune sa-l verific macar o data pe ora. No suna telefonul...ma trezesc si aiurita ma culc la loc fara sa ies din pat... fiica-mea : "Mami cine trebuie sa ia medicament? Eu sau Marc?"

Mergi la inceput