Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
vally spune:
buna seara burtici!
Patricia no comment! sper ca la urmat eco morfo de trim II sa nu se schimbe sexul si la noi ![]()
am scapat si eu de examenul de Master!!! gata cu scoala!!!!!!
ne facem de cap acuma
nasol ca de luni incep si munca
sper sa fie mai bine...
cadaca nu..nu stiu ce voi face pana la prenatal 
durerile de bazin m-au lasat de cand stau acasa ![]()
maine am vrea si noi sa ajungem la romexpo sa ne mai uitam de cate ceva pt bebelina!nici noi nu i-am cumparat nimic pana acum 
pe 1 aprilie ne ducem la eco morfo de trim II! sa speram ca se va ridica placenta pana atunci; de-abia asteptam sa o vedem pe "pitica" - a inceput sa miste mai tare aseara
a simtit-o si tati! ne-am topit amandoi 

eu ma dau pe corp cu gama de la Mustela,e superrrr!si am pielea sensibila
deocamdata nu am vergeturi..dar inca e devreme ca sa ma pronunt....
va citesc in fiecare zi! cu scrisul e mai greu.....de incepem sa obosim mai repede!
am si eu o mare nelamurire: voi faceti baie in cada????eu fac de la inceputul sarcinii numai dus!si tare mi-e dor de o baie cu spuma si alte mirositoare....

"pe burtici"
vally
18+ 
Nix spune:
vally eu stiu ca mamicile insarcinate nu au voie baie fierbinte (nu e bine pentru bb sa-ti cresti temperatura corpului peste 38 de grade, de aceea e bine sa ai grija la raceli/gripa in sarcina, atunci cand faci febra).
Dar asta nu inseamna ca nu poti sa iti faci o baie calduta cu spuma si toate accesoriile care iti plac!
Si eu folosesc cremele de la mustella.. am folosit si ulei de migdale dulci, dar din pacate am facut vergeturi pe sani 

singura mea consolare este ca nu sunt foarte extinse, si sper sa ramana asa pana la sfarsit, si sper sa nu ma mai pricopsesc si prin alte locuri.
OFfffff
23+ 
Alina spune:
Giova,aaa,nu am stiut ca nu-s preturile la fel.Sa-ti spun o kestie,c&a face enorm de multe lucruri in Ro,in Timisoara,la 1 iunie(aveau magazin de prezentare pe malul Begai,cred ca stii unde),lucreaza in sistem lohn dar ce are defecte,nu corespund marimile le scot ei la vinzare.Am luat prin 2003-2004,pijamale de prosop din Timisoara cu eticheta de c&a
.Tot 1 iunie lucra si pt Quelle.
Nici nu stiu daca sa mai sper la fetita,am inceput sa ma obisnuiesc cu gindul ca e baiat,vorbim de el cu "baiatul nostru" si ma gindesc cum o sa mai reactionez daca totusi e fata
...eventual nu o sa mai cred nimic si astept sa nasc.Pregatesc numai hainute cu culori neutre si astept surpriza.Doctora a zis ca e "destul de sigur sexul"si eu am vazut intre picioruse un ...ceva lung
,nu cred sa fie labii
.
Patricia,nici nu stiu ce sa zic,sint tare uimita,tu aflasei destul de devreme sexul si s-a dovedit ca a fost cu eroare mare si probabil ca doctorul trebuia sa-ti fi zis ca "e fetita 50%"si luai mai usor asta.Eu mi-am facut vise fara sa-mi fi zis nimeni nimic,numai dupa simtirile si dorintele mele...
.Iti spun ca in 3-4-5 zile te obisnuiesti:eu ma tot uit la baitei si incerc sa-mi-l imaginez pe-al meu,incerc sa-mi imaginez cum o sa ma pricep la masinute,avioane,Supermeni.Lasa ca o sa vezi ce fericite o sa fim cu perechile noastre
.
Acu'ma gindesc ca toate se intimpla cu un scop si la noi e mai bine asa sa nu tot comparam surorile intre ele,avem una bucata printesa si una bucata print,o noua provocare,o noua experienta...avem si noi o virsta si e pacat sa ne plictisim
.O sa vezi ca fetita ta reactioneaza f bine,uneori copilasii sunt mai maturi decit noi...in citeva zile o sa-ti spuna si ea mindra ca ramine printesa familiei
.
Uite,acus vine si Cornelia in grupul tristutelor si o sa-i facem galerie Giovei ,sa mai incerce o ultima oara,sigur o sa vina si fetita ei.Ne pune Giova nasici la cea mica
.
Doamne ajuta sa fie baieteii nostri sanatosi,asta e defapt tot ce conteaza!!!Ca ne mai mofturim si noi pe-aici,nu conteaza...
tuturor si seara frumoasa!
_
Alina,mami de printesa si baby 
Mony08 spune:
Buna dragi mamici si zmeurici
Eu ca de obicei n-am somnik,va citesc in fiecare seara/noapte.Dimineata chiar daca ma trezesc pe la 6 ca nu mai pot dormii
nu intru pe forum sa nu trezesc pe cei ce pot dormii ![]()
coccorinaSi eu inainte sa aflu ca am ramas insarcinata fumam de zori,eu aveam si ani buni de fumat si chiar in cantitati uneori exagerate.Nu credeam ca o sa reusesc sa ma las vreodata de fumat,dar s-o intamplat minunea.In primul rand ma gandeam sa nu-i fac vre-un rau lu bb,in al doilea rand nu ma mai lasa sotul,el fiind nefumator.Ce am facut sa reusesc desi mi-a fost greu:am renuntat la cafea ca stiam ca dc beau cafea tre sa bag o tigare altfel nu mi bine,am renuntat la iesirile dese in oras si la prietene fumatoare(ma mai vad cu ele,dar na nu fumeaza in preajma mea),pot sa zic ca acum ies cred ca o data pe luna la localuri si merg la nefumatori,nu las nici altii sa mai fumeze in preajma mea,am incercat sa-mi fac alte obiceiuri,desi mi-a fost f greu.
Eu te inteleg si nu te acuz ca n-ai reusit sa te lasi.Eu ma bucur ca am reusit(desi m-ai ma gandesc din cd in cd)pt ca ,ce n-am reusit in atatia ani in care mi-am dorit sa ma las am reusit acum datorita lu bb.
Fetelor si eu de abia astept sa-l vad pe bb ,poate poate aflu ce este![]()
Va
sa aveti grija de voi si de bbey.
Mony
17+
Mony08 spune:
vally Eu de obicei fac baie,am grija sa nu fie apa prea calda,dar in rest nam avut nici o problema.Am intrebat si doctoru pt ca imi era si mie frica si mia zis ca nu are nimic,numai sa nu fie apa prea calda,si acum incerc sa inteleg termenul "prea calda" pt ca nam niste date exacte a temperaturii apei
.
Imi dau seama ca incercam sa facem tot ce e posibil si imposibil sa ne asiguram ca e totul bine intr-o sarcina,dar citind atatea lucruri pe internet si vazand atatea stiri la tv,am realizat ca totul e cum vrea Doamne Doamne.Ramane doar sa ne
si sa aiba grija de bby nostri sa fie sanatosi.
Va
Mony
17+
ClaraJ spune:
Buna din nou mamicutelor,
Revin si eu sa mai scriu 2 rinduri.
GIOVA - Multumim frumos. Eu ma tot amagesc ca nu o sa car carutul dupa mine cind sunt o sa fiu doar eu cu bebe si ca o sa-l car intr-un Baby Bjorn sau Wrap. Da' cind m-or lua durerile de spate, cred ca o sa-mi treaca toate pasaricile astea pe care le am eu in cap la momentul actual.
PATRICIA - oau!!!! asta de schimbare!!! imi inchipui ca ai fost uimita cind ai aflat; imi aduc aminte ce fata am facut eu si barbate-miu cind gagica la eco ne-a spus la 12 sapt ca sunt 89% sanse sa fie baiat, iar noi eram convinsi ca e fetita, ii alesesem si nume, ii planificasem deja orele de balet si mi se scurgeau ochii dupa rochite - :); dar, dupa o vreme de obisnuiesti si cel mai important lucru e sa fie sanatos fie ca e cu putulica sau cu pasarica.:)
Am mai citit despre fetele care nu se pot lasa de fumat. Si eu am fost fumatoare, insa am apucat sa ma las de fumat inainte cu vreo 8 luni de a ramine gravida, fara nici o legatura cu ideea de a ramine insarcinata ci doar pentru ca nu ma simteam prea bine, sotul nu fumeaza iar aici, in LA, nu ai voie sa fumezi in absolut nici un loc public ( restaurante, baruri, cluburi, nici chiar pe terase,plaje, birouri etc). Deci cam singurul loc care iti ramine e acasa la tine sau pe strada. Oricum, ideea e ca pe mine m-au ajutat foarte mult gumele de mestecat Nicorette. Nu stiu daca sunt indicate pe timpul sarcinii, insa, daca vreti sa va lasati dupa, puteti sa le incercati cu incredere. Asta nu inseamna ca fac minuni, conteaza foarte mult sa ai vointa si sa fii hotarita sa te lasi, insa ele continind o anumita cantitate de nicotina, te ajuta sa treci mai usor peste starile alea cind iti vine sa te urci pe pereti dupa o tigare.
Din experienta mea de fumatoare inraita, iar pentru mine tigarea era o placere, pot sa zic cu mina pe inima ca e cea mai buna hotarire pe care am luat-o, accea de a ma lasa de tigari. Se simte o diferenta de la cer la pamint. Ah, si nici nu m-am ingrasat, asa cum auzisem ca ti se intimpla.
Sper ca experienta mea sa va ajute si sunt convinsa, dragi mamici care fumati, ca veti lua cea mai buna hotarire. Oricum, va inteleg ( diminetile cu cafea si tigare erau geniale), dar si astea de acum cu un expresso si un suc fresh de portocale.:)
Mama cit am mai scris, gata ma opresc, revenim,
Pupam,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 19+
adrianafedorca spune:
neata
ma laudam eu ieri ca mi-au trecut insomniile dar azi mi-au revenit
, e drept aseara la 9 si ceva sforaiam si azi dimi la 5.45 gata somn, dar sunt odihnita
si un we frumos la toata lumea
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
micaalsa spune:
Fetele ... ia sa va arat cu ce m-am pricopsit ![]()
POZA 1
POZA 2
Nici nu a intrat bine in casa, ca a si inceput sa-mi scoata franjurii de la covor, sa-mi roada canapeaua de piele si sa-mi smutruiasca florile. Asa ca dansul este consemnat la subsol, intr-o camera, pana vine putin caldura si-l putem scoate afara. Dar nu va spun ce serenade trage pe-acolo 
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
pooh spune:
Neata!!Am dormit azi noapte ca un bebelus,dar nici nu-i de mirare,tanand cont ca ieri naptea am dormit 3 ore.....Azi si maine distractie faina pe capul meu/nostru,vine meseriasul sa ne zugraveasca dormitorul si holul

.Imi beau cafeluta si ma dus sa strang din camera cate ceva....Micaalsa,ce dulce e!
Iulia ce a zis?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
Motana spune:
micaalsa, ce frumusete de catel!!! Cum sa lasi asa ceva la subsol
, nu ti se rupe inima cand scheauna? mai bine stati dupa fundul lui sa nu faca prostii, e super super dragut! Sa va traiasca noul bb! ![]()
Giova, eu beau cola in fiecare zi, la masa de pranz e obligatoriu, nu pot daca nu dau o cutie de cola pe gat. Si in rest mai trag cate putin, caci numa de asta avem in casa, coca light sau pepsi max. Tot incercand sa o mai evit am dat in sucuri cu zahar si parca ma stresez mai tare, mi se pare ca bag calorii degeaba in mine. Alt tip de "poison" nu prefer, am avut o vreme cand voiam vin si mi-am facut sangria, dar bauturi asa tari nu.
Fetele fumatoare
, si eu fumam inainte de sarcina, nu f mult, si desi acum nu duc dorul, am visat ca fumam. Chiar i-am zis sotului, ca noi cand o sa mai fumam (si el s-a lasat), ca dupa sarcina daca e sa fie alaptatul.. asa ca gata, am lasat hobby-ul asta?
Imi inchipui ca e greu, bine ar fi macar sa nu fie un nr mare de tigari, 1-2 pe zi poate. Acum deh, am vazut si mame care s-au drogat in timpul sarcinii, de au iesit bebeii addicted dar i-au pus la dezintoxicare imediat si apoi au fost ok toata viata, nici macar nu s-au apucat ei insisi de droguri si au fost sanatosi. Nu e musai ca daca fumezi o sa aiba bb probleme, e riscul sa aiba o greutate mica. Oricum, e bine de gasit in orice ambitia de a lasa viciul asta, macar pentru moment.
Noi am fost azi la echo, bebelina e tot bebelina, nu si-a schimbat sexul, ce bine!
Doctora a zis ca e precoce, hehe, tot isi ducea o mana la gura, dar cum nu se coordina prea bine, esua, dar pana la urma nu s-a lasat si si-a bagat vreo 3 degete in gura! Ambitioasa, 
La capitolul pofte, nu mi s-a pus pata pe nici o mancare, in schimb in fiecare zi vreau ceva dulce
ba un biscuite, ba ciocolata, orice! Of, nu stiu de ce, ma streseaza chestia asta.
Clara, fa si tu o poza sa il vad si io pe wrap, pls! Ce material e, bumbac (elastic sau nu). Of, inca nu stiu ce fel de wrap sa iau si eu si de unde, sau sa imi fac... hmmm inca sunt in cautare. E un site nemtesc cu unele f, dragute, www.hoppediz.de/shop/wear" target="_blank">astea, dar nu m-am hotarat inca daca sa iau sau nu de aici, e cam scump cu trimisul.
22+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld