Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Neatza Gravi
HERA..e recomandat sa le tai macaroana tuturor..eu le-o taiam si cand nu eram gravida..IMPORTANT e sa fii tu si bebelusul ok , in rest ce zic altii..lasa-i sa ramana cu zisul.
MICA IULIEI ..Sa creasca mare si frumoasa sa va aduca numai bucurii. LA MULTI ANI PRINTESA MICA!!!
Noi suntem bine, intram in 23 de saptamani astazi mergem la doctor saptamana aceasta..in rest..nimik deosebit, cat despre hainutze, nu suport pantalonii si fustele special de gravide care imi acopera burtica pana sus..prefer pantaloni cu talie joasa si colanti cu ii..care se gasesc fara probleme si in alte magazine decat cele special pentru gravide.
pentru gravi si pentru bebici..sanatate multa si o saptamana frumoasa.
Ylla23+si mami de Carmen8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Doinique La multi ani! sa ai parte tot ce e frumos pe lume.
Micaalsa La multi ani printesei tale, e o scumpa!
Pup toate zmeuricile

Ayda 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata burtici

eu tot acasa, mai am o saptamana de medical dupa care merg la servici vreo 4 zile , pe 7 aprilie merg la control si iar medical
e bine si acasa dar tare ma plictisesc

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Iulia! Am vazut si eu pozele cu o fetita frumoasa si o mamica cu burtica!

La multi ani Doinique!

Bebeul asta mic m-a capacit rau de tot. De ieri nu pot sa respir, sa ma misc, sa stau culcata ... nicicum nu e bine. E bagat tot in splina mea si ma loveste sistematic. Am plans ieri de durere si oboseala. Nu stiu ce sa mai fac si cum sa mai stau. Durerea ascutita si constanta de splina nu ma lasa nici sa gandesc. Astept sa isi schimbe cumva pozitia sa pot sa functionez si eu.

Daca de acum sunt asa, ce ma fac peste doua-trei luni? Dupa cum arat si cum ma misc nu stiu daca mai prind luna iulie cu burtica .

O sa incerc sa imi fac timp mai incolo sa scriu cateva vorbe despre gelozia intre frati sau cum a fost/este la noi.

Acum am fugit ca am o zi incarcata la birou si abia ma misc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theea

Buna seara burticute dragi nu am mai scris de ceva vreme dar va urmaresc zilnic.
Azi am trebaluit toata ziua ,mi-am pus flori in gradinuta mea micuta am facut mancare si acu nu mai pot de durere de spate si de burtica.Sper ca bebelul sa fie bine pt ca am cam tras un pic cu sapa .
Am si eu o nelamurire avem voie sa mancam crema de zahar ars pt ca e cu asa multe oua????????
Bebelul l-am simtit pe la 15 sapt vreo 3 zile la rand si pe urma pauza foarte rar il mai simt deja incep sa ma ingrijorez sper sa fie bine
Va pupacesc
18+

cezara

eu am mancat crema de zahar ars,nu stiu de o fi bun sau rau darr imi ploua in gura de pofta

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

DOINIQUE...multa sanatate,fericire si multe impliniri, fie ca toate dorintele sa ti se implineasca .Petrecere frumoasa si tot ce e mai bun.Sa ai bebic sanatos si sa te bucuri de el.LA MULTI ANI!!
YLLA23+ si mami de Carmen8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!! Doinique!!!! Sa fii sanatosa, fericia si sa ai un copilas perfect.!
Iulia, pui mic de Micaalsa, LA MULTI ANI!!! Sa fii cuminte, sanatoasa si sa-i asculti pe parinti.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

DOINIQUE multa multa sanatate,sa fii iubita si fericita!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, eu cred ca nu e nicio problema cu crema de zahar ars, chiar daca contine multe oua dar nu sunt crude ca sta o ora in cuptor.

Cu kg, eu ma cantaresc o data /saptamana, miercurea, cand termin saptamana. Dar acum miercuri o sa vad cat am pus in 5 luni. Miercurea trecuta, la 21 sapt aveam + 4,5 kg.
Eu stiu ca cea mai buna combinatie ca sa nu te ingrasi e carnea cu legumele. Painea, fainoasele, cartofii le puteti reduce, dar nu elimina.

Fetitele mele misca, dar pe mine nu m-au bagat in gasca. Daca pun mana pe burtica ele se opresc din miscat. Tot asa si cand vorbesc. Cred ca ma asculta si nu mai misca Poate cand mai cresc.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetele,

Mica - sa ti traiasca printesita si sa fie norocoasa in viata !
- in legatura cu miscatul si bebelusa mea misca, dar mai mult dupa amiaza si seara; daca pun mana in acel loc insa, nu o simt; kg, am luat si eu cam 4,5 si desi sunt in graficul normal, cred ca trebuia sa iau mai putine pt. ca de acum incolo se vor acumula cele mai multe si eu aveam deja kg bune in plus, sper insa sa nu iau f. multe;
-in legatura cu scoica, eu inca n am achizitionat una dar cat de curand o sper sa iau, insa o prietena de pe DC, care a nascut de curand, a zis ca la Giuli, cand sa se externeze, cand au vazut asistentele ca voia sa puna bebelusul in scoica, au zis ca sa nu faca prostia asta decat atunci cand isi va tine gatul, pe la 2 luni, pt. ca altfel ii termina coloana; nu stiu de ce au reactionat asa fiinca scoica respectiva era de la chicco si era pt. 0-13 kg;
- azi intram si noi in luna a 5 a,ce repede trece timpul...

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.19 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput