Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

micaalsa la multi ani pt iulia e super frumoasa printesatu arati bine cu burtica
bibuga si eu merg la baie de 30 de ori pe ziisi ai dreptate in privinta burticii ca la baieti e tuguiata si la fetite rotunde,a mea e tuguiata promit ca fac poze maine si le pun ca sa le vedeti
gata va spun noapte buna burtici

monica mamica in devenire+25denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna seara burticute dragi nu am mai scris de ceva vreme dar va urmaresc zilnic.
Azi am trebaluit toata ziua ,mi-am pus flori in gradinuta mea micuta am facut mancare si acu nu mai pot de durere de spate si de burtica.Sper ca bebelul sa fie bine pt ca am cam tras un pic cu sapa .
Am si eu o nelamurire avem voie sa mancam crema de zahar ars pt ca e cu asa multe oua????????
Bebelul l-am simtit pe la 15 sapt vreo 3 zile la rand si pe urma pauza foarte rar il mai simt deja incep sa ma ingrijorez sper sa fie bine
Va pupacesc
18+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna burtici,
am ajuns si noi acasa si ne bucuram foarte mult. Stiti voi, nicaieri nu-i ca acasa.Incepen sa ne simtim din ce in ce mai bine si burtica creste de la o zi la alta. De trei zile o simt pe bebelina in fiecare dimineata si seara. de dimineata ma trezeste pe la 7 pentru ca ii e foame... si imi trage cateva suturi... nazdravana e si o ador
In dimineata asta la lovit si pe sot ca s-a si speriat. Nu-i venea sa creada ca asa micuta cum e are atata forta. ii place foarte mult sa stea in partea dreapta dar o simt cum mai trece si in stanga buricului. Ce sentiment placut e sa-ti simti copilul....As sta toata ziua cu mainile pe burtica....
Doctorul ne-a dat tratament in continuare si concediu pana in 2 aprilie. A zis sa stau linistita si sa nu mai merg la lucru asa cum am facut sapt trecuta. Asa ca o sa incerc sa ma relaxez si sa ma debarasez de treburile de la serviciu.
Am reusit sa iau adeverinta de la medicul de familie pentru reducerea programului de lucru. Asa ca atunci cand voi merge la servici imi voi face cererea. sper sa fie si aprobata.
Apropo de reducerea programului medicul meu de familie spunea ca numai cu concediu medical se poate reduce cu 2 ore programul. A trebuit sa merg cu legea la ea si sa-i arat. Pana la urma mi-a scris o adeverinta asa cum primeam la scoala oentru motivarea absentelor pe care a scris ca se recomanda reducerea programului cu 1/4 pentru amenintare de avort. dar m-a si asigurat ca nu e buna si ca ma voi intoarce dupa concediu. Eu cred ca e buna adeverinta. In lege asa scrie de adeverinta si nu de concediu medical.
gata va las ca v-am obosit
se vede ca nu am mai scris de ceva timp
ce bine e acasa...

va pup
noapte buna

18+viitoare mami de Maya Luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am profitat de vremea calduta si de soarele cu dinti si am fost ieri la Zoo, azi prin parcuri, biserica si centru.

Iulia de Micaalsa!!! Numai bucurii si fericire sa aduci parintilor! Multa sanatate fetita frumoasa ce esti!
suyper pozele. Iulia e o adevarata artista, machin in devenire la cum sta la pozat.
Ylla nu stiu ce sa zic...al meu nu vine cu intrebari dintr-astea. e si mai mic...
Deocamdata e tare incantat de un fratior si ma tot intreaba cand il aducem acasa.
Moniland asa e, de miercuri intri in luna a 6-a, si totdata in sapt. 23. acum ca ai zis si tu...eu chiar sunt de cateva zile...crestem...crestem.
Luana super ca ai gasit haine frumoase la Esprit. Sunt mai ieftine ca pe LR? nu prea cred. sa le porti sanatoasa.
La Zara in Au nu am vazut haine de gravida, poate erau putine si le-am ratat...
Lorelay bine ai venit acasa. Stai cat mai mult in pat si vei vedea ca va fii bine.

gata, ma duc si eu la , maine e o noua zi, o noua saptamana....
.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna mamicute frumoase,nu am mai intrat de mult timp pe aici.si eu am un baietel in burtica ,doamne ce ma mai loveste cateodata.e asade energic.
fetele eu revin cu vechea problema,voi cate kg a-ti luat in plus?
eu am avut greturi si am cam mancat dulciuri in perioad aceea si am cam luat in greutate,dar acum nu mai mananc mai deloc dulviuri si tot iau,chiar am grija sai cateodata ma abtin la mancare.off am intrat in 6 luni si deja am luat 10 kg,probabil de vina este si faptul ca m-am lasat de tigari in timpul sarcinii?? de fiecare data cand merg la spital mi se spune,ca m-am ingrasat ,ma streseaza mereu.de fiecare data cand manac ceva numai la greutate ma gandesc.off am inceput s amananc mai mult peste ,fara carne,si mai multe legume,salate si tot felul si s-a mai intamplat sa nu mananc dimineatza doar cate un corn cu lapte si tot ma ingras,oare de ce?voi sunte-ti la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

da....sunt si eu la fel. am inceput sarcina dupa un regim de slabire cand am dat jos 10 kg. acum, la 21 sapt si 4 zile am in plus fata de atunci aproape 20...asta e...o sa recu#259;perez eu...sper...

21s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna fetele! Am fost si noi la eco vineri, dar nu ne-a facut morfo, a spus ca se face pe la 23-24 sapt, asa ca ne-am reprogramat peste 2 sapt, dar am facut totusi o eco, bb-lina (a ramas o ea) are 454 g, parea ok, chiar mi-a zambit (a deschis gura si chiar parca radea), avem si poza si nu ma mai satur sa ma uit la ea.
Numai ca dupa eco, adica de vreo 2 zile nu prea o mai simt miscand asa de des. Inainte misca obligatoriu dimineata si seara, cand stateam intinsa pe pat, acum abia daca o mai simt de 2-3 ori pe zi, si miscari mult mai putine si mai slabe. Oare si-a schimbat pozitia sau e normal sa-si mai schimbe ritmul de miscare?
Ma gandesc ca abia am fost la eco si era ok, oare imi fac griji degeaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata tuturor!vreau sa va zic ca sunt asa dezamagita....ieri am avut o zi super.a fost ziua cumnatului si toata ziua am stat in curte pana pe la 16 si era cald,frumos,chiar m`a prins si soarele-am un nas rosu....caaahhhh-iar acum fulguieste.of,ce inceput frumos de saptamana.abia astept sa scapam de iarna asta,sa vina caldurica si pe la noi ca m`am saturat sa am nasul infundat,sa stranut si mai stiu eu ce.
in legatura cu miscarile din burtica,eu am 22 saptamani.abia de vreo saptamana pot sa zic ca`l simt mai bine,e cam puturos-dovada e la eco morfofetala nu s`a trezit deloc sa`l vada mami mai bine-dar tot cel mai bine il simt cand stau intinsa sau la calculator-acum misca,cred ca vrea sa va salut-.sper sa semene cu tati la circulatia sangelui,eu sunt friguroasa si am mai mereu mainile,picioarele si nasul reci.miscarile vizibile am inteles ca apar mai incolo.tati abia asteapta sa`l simta si el si sa se vada si bebita mai bine.
ati mai descoperit metode de calmare a durerilor de spate?pe mine ma omoara!nu stiu ce sa ma mai fac.
din pacate,mi`e cam fomica asa ca ma retrag sa pap si eu ceva ca apoi trebuie sa fug la servici.va pupacim amandoi si sa aveti o zi cat mai buna!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata gagici

Eu am pus 15/16 kg si toata lumea tine sa-mi aminteasca ca sunt maaare , de parca e nu stiu !
Eu sa fiu sanatoasa si bebica ca in rest nu ma intereseaza, intru la dieta dupa perioada de alaptare cate despre lume.......incep sa le mai tai macaroana ca prea asi dau cu parerea asa neintrebati, mai ales cumnata-mea care nu pierde nici o ocazie cum ca ''ia a luat NUMAI 5kg toata sarcina si ca dupa ce a nascut s-a dus la plaja in bikini

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI IULIA !Micaalsa sa va traiasca printesa si sa va duca numai bucurii!
Hera vai ce nu sufar oamenii astia,sa fie sanatoasa si sa se duca in continuare sanatoasa la plaja.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 22+tot cu

Mergi la inceput