Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mai fetelor, am si eu o problema, de fapt 2 probleme:

1. de cand am nascut imi arata fata ca a unei adolescente pubere - plina de acnee si nu mai stiu ce sa mai fac; deja ma curat cu gelul spumant Keracnyl - Ducrey si folosesc crema Normaderm - Vichy

2. caderea parului - reusisem s-o reduc putin dupa cateva "masti" cu ulei de masline, dar acum a reincepu in forta, dupa ce m-am vopsit, ca deh, era musai, n-am mai facut-o de la botezul copilului si se vedea deja "neaua".

Voi va confruntati cu astfel de probleme? Ceva solutii, sugestii...???

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, cu acneea nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate inca isi fac de cap hormonii si mai dureaza pana se restabileste echilibrul. Pentru caderea parului mie mi-a folosit Supradyn efervescent si mai poti incerca de la Vichy fiolele sau spray-ul cu Aminexil. Sunt scumpe dar functioneaza.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Robert

Petru si Pavel de Nally

Vlad de Felicic

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babymom ptr fata un tratament ceva..stiu o cosmeticiana ff buna daca te intereseaza
Ptr par asa cum zice si Anca supradyn forte sau fiole.
Si mie imi cade parul rau de tot,iar pe fata imi apar tot felul de chestii inainte sa vina rusii

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Robert aka Mikul
Petru & Pavel
Vladut aka Falkone

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Andy.p, Anca, multam!
Fir-ar ei sa fie de 'mormoni', da' cat o sa ma mai bantuie??
Cu Supradyn-ul am incercat - niciun efect. O sa trec la chestii mai scumpe, ca vad ca altfel nu scap.

Andy, mie mi-e frica de cosmeticiene, adica sa-mi umble ele pe fata mea, sa nu ma suprainfecteze; stiu cazuri si stiu care sunt conditiile de igiena si sterilizare prin saloanele astea de cosmetica. Dar daca ma razgandesc, te anunt.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

neata fetili!
laura
nu evoluam in nici un fel cu morcovul. e yuck! de maine cred ca bag pastarnac sau dovleac. azi mi-a scuipat aproape tot, iar eu n-am chef sa ma maimutaresc ca sa inghita. incep experimentele sa vad ce-i place.

Sabinel, ce bine te inteleg, pt noi morcov si pastarnac yuck
nu ai cum sa te maimutaresti. Eu ma joc cu el sa il fac sa rada ca altfel nu deschide gura indiferent ce i-as da.
Dar daca nu ii place scuipa. Morcov si pastarnac scuipa tot, mar, para si dovlecel accepta

asa ca, indiferent cat te maimutaresti, cum zici tu, daca nu ii place nu inghite neam.
stiu prin ce treci dar sigur vei gasi si ceva sa ii placa cat de cat, incearca dovlecel, poate are gusturile noastre.
sau cartof dulce, o sa incerc si eu in week-end

Babymom, cu tenul nu stiu sa te ajut ca nu sunt probleme dar iar a incepur sa imi cada parul in ultimul hal.
La baie cade mult pt ca il tin numai strans mereu (altfel fi-miu isi umple pumnii de fire) si asa nu prea are cand sa cada dar la baie recupereaza. O sa incep sa iau iar Supradyn Forte

La multi ani pentru:

Robert Mikul
Vladut Falkone
Petru & Pavel

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Buna dimineata

la multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Petru si Pavel de Nally
Vlad de Felicic

Mikul de ziua lui doarme ca noaptea a avut program de plans/marait/zbenguit in pat , dar a adormit dimineata numai dupa ce mi-a pierit mie somnul

Va multumesc mult pentru raspunsuri legate de carnita, deci as putea sa tin si carnita fiarta in frigiderde pe o zi pe alta dar nu mai mult si chiar ma gandeam sa fac ca Feli, sa le mixez pe toate (legumele si carnea sa pun in recipiente in frigider). Eu nu ma impac cu congelatorul, am pus o data mancarica si n-am mai reusit neam s-o dezghet

babymom mie imi cade parul de ma sperii, am luat supradyn dar nu prea m-am tinut de treaba (nu luam in fiecare zi) parca sa zic ca nu mai cadea in halul asta, acum iau doar spirulina si mi-e sa nu raman cheala
cu fata am probleme, in sensul ca mi se usuca groaznic, dimineata am cojite, chiar daca seara ma dau cu crema, dupa ce am nascut aveam o multime de bubite care ma mancau ingrozitor, din fericire a trecut faza aia

va ziceam ieri cat ma costa pozele de la botez, aseara am calculat sa vad totusi cate poze am cerut pe hartie si erau 489, m-am tampit de tot dar sa le dau la rubedenii sa le inchid gurile

Angelinna soacra ta e tare rau cu copiile dupa certificate, a mea macar a cerut poze (desi are laptop si ar putea sa se uite cand vrea, dar s-a decis ea sa se bosumfle ca le-am bunicilor mei de la tara 3 poze si ei nu)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si eu sunt plina de cosuri pe fata cum eram in liceu. sau de fapt cum eram mereu mai putin cele 18 luni cat am fost gravida....

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Si mie imi cade parul..nu asa de mult ca inainte dar totusi , cu acneea nu am probleme

A mancat mango cu mar cam 170ml

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput