Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
neata!
ieiri n-am mai apucats a intru...ne jucam toata ziua!
_giulianna_, sa stii ca in cap am avut mereu raspunsul pentru tine:) ma gandeam ca nu arde asha de tare:PP
parerea mea este ca atunci cand va fi cald afara si bebe va mai creste se vor mai schimba putin lucrurile
adica orele de plimbare vor fi altele decat acum si bebe va putea chiar sa rontaie un biscuit prin parc, daca i se face fomita
iesirile vor fi pana in ora 12 si dupa ora 17
asha ca eu ma gandesc asha, cu programul de acum, am face fata, dar eu stiu ce schimbari vor fi pana atunci?
dimineata, pe la 9-10: fructe cu iaurt, cu branza, cu cereale
10-12 plimbare, somn...
13.00-14.00 legume: cu carne, cu ou
14.00-16-17 sominc, in casa...alte activitati
16.30-17.00 fructe cu iaurt, cu branzica, sau iaurt simplu, sau lapte cu cereale (cum suntem noi acum)
17.00, 18.00 -20.00 plimbare
20.30-21.00- baie, masaj...
22.00 - lapte
cam asta e programul nostru acum si cred ca asha va ramane, ca e de ceva timp asha, singur m-a ghidat cum sa fac
acuma, daca mananca suficient la fiecare masa, nu prea exista motive sa ii vina foame mai devreme, dar te pui cu bebe?
deci la plimbare vom avea la noi un bibe cu ceai/apa/ pregatit pt laptic...cand va fi mai mare- biscuiti...
daca-mi aiu ceva termoizolant, o sa iau si iaut la noi
plus ca bebe va avea dinti si poate va muscha din mar...stiu eu? fac aproape un an in vara
daca te referi la perioada imediat urmatoare, adica de primavara, eu zic ca e ok programul tau si poti sa-ti iei la tine laptele praf si termosul cu apa, pt sit in care i se face foame intre mese
plimbarea poate incepe imediat dupa masa, ca sa nu fie probleme
Alexa, eu i-am dat lui Razvan sfecla, dar nu prea a mancat, ca era in perioada de greva
acum am in plan sa coc o sfecla in folie de staniol, pe tava, in cuptor, deci ii voi da
CD, eu ii dau o zi carne, o zi ou
stiu ca nu e okm sa le dai pe amandoua odata i e ok sa-i dai carne in fiecare zi...canm pe la 7-8 luni
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Cel de la mykids, la 235 ron, aici e poza. Azi punem comanda mai multe gagici si ne iese transportul gratis, pe maine ajunge la noi. Am vb. cu o mamica care l-a achizitionat deja si spune ca e super, raport calitate/pret excelent. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare |
Sa-l foloseasca sanatoasa si sa pape cat mai mult in el
Merg si eu azi sa va ce au mai adus
Aaa..si vreau poze of course.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
LUCUTTA spune:
Mai fetelor eu nu stiu ce sa mai fac cu Sergiu ca ma dispera cand ii de culcare.Moare de somn dar nu adoarme si plange si se arcuieste la mine in brate si chiar daca in pun in pat si stau cu el tot asa face.
Ieri toata ziua a fost marait ,nimic nu-i placea nici sa ne jucam nici in patut ,nimic.De pe la 6.30 asera pana la 10 cand s-a culcat de loc tot intr-un plans .I-am pus muzica ,am dansat cu el o ora in sperata ca adoarme dar nu ,apoi nu mai puteam de spate si l-am pus jos si iar am luat-o de la capat.Eram epuizata.
Si ai vostri plang inainte de culcare?
In rest e ok nu-i aud gurita toata ziua ma refer sa planga .
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia care ar fi simptomele neplacute? Cand era mic (6 luni) Teo de cate ori ii scoteam pampersul ducea mana la fund, parca vroia sa se scarpine sau asa ceva. Crocobaurii din capul meu s-au activat si am vb cu pediatra, sa ii fac copro, ce fac, daca are copilul viermusi, etc... Si ea mi-a zis, doamna, daca copilul mananca si e vesel, stati linistita, ca oricum nu am ce medicamente sa ii dau sub un an, nici daca are giardia... |
http://w w w.s f a t u l m e di c u lu i.r o/print_article.php?id=659&catname=GastroenterologieSimptome
Multi dintre copiii sau adultii infectati cu Giardia lamblia nu prezinta simptome de giardioza, chiar daca sunt infectati si parazitul este prezent in materiile fecale. Aceste persoane pot transmite boala.
Cand sunt prezente, cele mai frecvente simptome sunt:
- diaree care de obicei dureaza 7-10 zile. Poate dura mai mult dar de asemenea poate sa se amelioreze si mai repede in 2-4 zile. La inceput este prezenta o diaree apoasa, urmata apoi de steatoree (prezinta grasimi), scaune urat mirositoare care pot pluti. Acest lucru este un semn ca grasimile nu sunt digerate corespunzator si sunt transferate din organism in scaun
- crampe si sensibilitate abdominala
- greata si pierderea apetitului alimentar
- flatulenta (gaze) sau balonare
- fatigabilitate
stiu ca si tu puteai googali, am dat si eu un paste sa fie
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Andy, si eu te rog sa te uiti la modelul pe rosu si sa-mi spui cum arata. Asta daca ajungi inainte sa-l primesc eu.
Eva, scaunele de lemn sunt super elegante, am vazut pe mothercare cateva modele. Are gusturi alese soatza ta. Si sotul meu isi dorea unul pentru Carla, pe wenge, dar ... de data asta luam plasticul.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
sabinel spune:
neata fetili!
laura
nu evoluam in nici un fel cu morcovul. e yuck! de maine cred ca bag pastarnac sau dovleac. azi mi-a scuipat aproape tot, iar eu n-am chef sa ma maimutaresc ca sa inghita. incep experimentele sa vad ce-i place.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
babymom75 spune:
Ada, nu mai repet si eu. A fost Eva mai prompta.
Scaun de masa... noi ne-am ales cu 3:
- am primit unul din plastic, de la Litaf, folosit, primit de la o prietena ai carei copii au crescut, pe care m-am gandit ca o sa-l folosesc la vara in gradina;
- unul primit ca dar de botez, din asta mai modernutz, dar destul de simplu, fara nush-ce fitze;
- si ultimul achizitionat, de la piata de vechituri cu doar 50 RON ( nu puteam rata asa o sansa ), din lemn, si se poate face scaunel + masuta cand mai creste bebe.
Da' mie mi-ar mai placea si cel care se monteaza pe masa in stil menghina, pt. concedii, voiaje si restaurant . Va dati seama ca n-am nicio sansa sa mi-l iau, ca ma scalpeaza barbatu'. Cu criza asta... Oricum, inca nu mi-am luat gandul de tot de la el, ca am vazut f. fain si f. ieftin in Tesco, in Ungaria, in jur de 70 RON.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
EvaF spune:
citat din mesajul lui anca81 b]Eva, scaunele de lemn sunt super elegante, am vazut pe mothercare cateva modele. Are gusturi alese soatza ta. Si sotul meu isi dorea unul pentru Carla, pe wenge, dar ... de data asta luam plasticul. |
Sunt curioasa cat o sa dea pe el, se pare ca nu e mai scump decat ce vroiam eu sa iau, zice el. Vedem...Sunt curioasa de unde il ia, ca el nu da comanda pe net, cica, il gaseste in magazin. Eu nu am vazut.
Plasticul ala nu i se pare ok, cred ca a ramas marcat de scaunul lui din copilarie, si de scaunele pe care le au nepotii nostri, copiii surorii lui. Sunt niste scaune normale, inalte si cu masutza si absolut tot de lemn, si el a ramas cu gandul la ele. Cica sunt stabile, naturale, ma rog, are si el ideile lui.
Sa aiba si fi-su.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)[/b]
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andy.p spune:
citat din mesajul lui anca81 Andy, si eu te rog sa te uiti la modelul pe rosu si sa-mi spui cum arata. Asta daca ajungi inainte sa-l primesc eu. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare |
Anca merg chiar azi pe acolo si ma uit..din ce-am vazut in poza arata ff bine,acuma sa-l vedem si-n realitate
Alexia
Andrei
andy.p spune:
citat din mesajul lui sabinel neata fetili! laura nu evoluam in nici un fel cu morcovul. e yuck! de maine cred ca bag pastarnac sau dovleac. azi mi-a scuipat aproape tot, iar eu n-am chef sa ma maimutaresc ca sa inghita. incep experimentele sa vad ce-i place. nasterea strumfitei mele piticania creste _ „Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi. |
Sabinel cam la fel facea si Alexia pana i-am introdus dovlecel si cartof dulce....incet,incet si cu rabdare
Alexia
Andrei