Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Fetelor felicitari pt dintisori (Boo si Babytza)

neatza everyone,

ce frumos!!!
Alexa, inteleg ca pe noi nu ne feliciti pt cei doi dinti care rasar. fff fain. glumesc!!! la urma urmei...asta este
insa, m-a amuzat mesajul tau

Uite Eva, va felicit eu, ca ieri nu am apucat. Deci... Felicitari pt. dintisori!!

Si la noi dau sa rasara. Poate de la ei o fi cantitatea abundenta de muci???

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am uitat sa spun ca si noua ne rasar incisivii centrali inferiori. in fiecare zi primul lucru pe care il fac e sa ma uit in gurita lui! parca o astept pe Zana Maseluta!

in timp ce vladimir se lupta cu primii dintisori, alexandra si i-a pierdut pe primii doi si deja cei noi sunt crescuti jumatate iar cei de lapte sunt pusi la loc de cinste intr-o cutiuta la pastrat!

azi e frumos afara!!! de-abia astept sa iesim. cine zicea ca mi-e vecina?(pe la cultural locuiesc) ca asa nu-mi place sa ma fatai singura pe bulevard... cand era alexandra mica aveam o gasca de mamici. acum, nu stiu din ce motiv, nu am reusit sa ma lipesc de vreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

giulianna de ce nu o schimbi nene???eu am schimbat o doctora din cauza atitudinii ei...
La mine cu doctoritza in prezent...e ok numai ca nu prea inteleg ce-mi zice...imi zice atatea ca le am terci in cap si pe agenda in care imi scrie.
Si eu nu inteleg de ce imi zice sa incep cu legumele si cerealele in acelasi timp???
Nu e cam mult???Nu se face ori cu una ori cu alta???Sa imi bag piciorul in diversificarile astea...ca la tzare se da lapte de la vaca si nu mai moare nimeni.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Nikolici, nu e prea mult pt ca cerealele sunt hipoalergenice, nu prea dau alergii asa ca nu e nevoie sa astepti o saptamana pana la al doilea aliment. Insa e mult cantitativ, cred eu, doua mese direct asa.
Poate s-a gandit sa o alaptezi cat mai putin, ca sa iei tratament.
In conditiile astea, e ok.
Eu nu sunt de acord cu cerealele la bebe in general, dar asta e alta poveste. Tu da-i cum spune medicul ca sunteti sub tratament. Pt Karina lipsa sanului va fi o trauma asa ca cereale cu lapte o vor mai alina, o vor face sa uite de tzitzi ritzi.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! is ready

Am dormit bine, de la 22 pana la 6, fara nici o trezire . Acum in schimb Carla a super maraita, cum ma vede ca ies din camera cum chitaie. Nu stiu ce e cu ea zilele astea, sper sa-i iasa totusi dintisorii si sa nu o mai chinuie asa.

Ne pregatim pentru masa de fructe, wish me luck

Programul nostru e cam asa in ultimele 2 zile: 6 - 160 lapte, 10 - fructe, 14 - legume, 18 - iaurt (azi am sa incerc sa-i dau din nou cereale, cateva zile le-a refuzat), 22 - lapte. Cam putin lapte, cu greu 400 ml/zi. De abia astept sa se faca frumos si sa iesim, avem timp berechet intre mese si la urma urmei un iaurt poate papa si afara. Nu cred ca ii se vor da peste cap mesele, important e sa vrea ea sa ramana la programul acesta.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata mamici!
Angelyna si Piersicuta, multumim pt. cafeluta si cioco calda
Ce ziceam ieri? Ma laudam ca fii-mea a mancat super ok....eh, ieri n-a mai fost asa...a papat ceva...nu stiu cat din 60 de ml supa, insa mare parte a mers de bavetica, apoi cu bavetica s-a sters pe fata, s-a prins de lingurita si nu-i mai dadaea drumul, ne-am stropit amandoua, eram pline de morcov. Azi sper sa fie mai bine, intentionez sa-i ingros supica, sa aduca mai degraba a piure.
Andy_g, lasa baiatul in pace. Creste foarte bine, e vesel si activ, iar toti medicii iti spun ca absolut ok...ce mai vrei? Nu intepa si stresa puiul degeaba. Ce conteaza ca a luat 300 gr? Nici Eva mea nu va lua 500 gr luna asta, dar atata timp cat e vesela, activa, zambareata si duracell toata ziua chiar nu ma ingrijorez. La urma urmei nici noi adultii nu suntem la fel.
Referitor la programul de masa, noi n-avem deocamdata unul avand in vedere ca suntem la inceputul diversificarii, dar voi incerca sa-l adopt pe cel spus mai devreme de Felicic si Eva. Sper sa si reusim.
Laureta, sper ca Biencuta e bine si n-a mai facut febra. am 3 fete frumoase.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Fetelor felicitari pt dintisori (Boo si Babytza)

neatza everyone,

ce frumos!!!
Alexa, inteleg ca pe noi nu ne feliciti pt cei doi dinti care rasar. fff fain. glumesc!!! la urma urmei...asta este
insa, m-a amuzat mesajul tau

Uite Eva, va felicit eu, ca ieri nu am apucat. Deci... Felicitari pt. dintisori!!

Si la noi dau sa rasara. Poate de la ei o fi cantitatea abundenta de muci???

Eva eu te-a felicitat ieri ptr dintisor,nu m-ai bagat in seama..dar m-am obisnuit,cam asa se intampla cu toate mesajele mele adresate tie...dar vorba ta asta este

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi.E soare si poate azi putem sta mai mult la plimbari

Ange,Piersicutza multumim de tratatie

Anca tin pumnii sa manance CArla

Nikolici bine ca ati descoperit ce are

Felicitari tuturor bb -ilor care au dintisori...Alexia e fff agitata sper sa fie doar dintii.

Fuuug si revin

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andy.p.
E soare la noi, dar... e tare frig! Termometrul de pe balcon arata abia 2 grade - exact ca in zilele de iarna. Primavara asta mult se lasa asteptata!!
Ce-ti mai fac copiii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buuuunaaaa dimineaaaatzaaa! ca niciodata nu-i destula

Azi dimineata m-a trezit Radu, pe la 8.30. Se sucise in pat la 90grade fata de cum era seara, si isi pusese cracii pe mine, cu sac de dormit cu tot si tzopaia pe mine. Cand am deschis (in sfarsiiit!!!) ochii, se uita la mine cu un deget in gura si radea de mama focului.
Ieri l-am gasit dormind pe burtica, a fost prima data!
Teo e cam gelos... si se uita cam urat la Radu oricat l-as dragali pe el si i-as explica ce frumos si bine e ca el e fratele mai mare... Sper sa treaca repede.
Sotul, cam cu juma de gura, (dar a zis...) mi-a comunicat ca ar fi probabil o solutie sa mai luam un scaun de masa... sau sa-l upgradam pe Teo la altceva.
Acum stau eu si ma gandesc... voi ce parere aveti?

Eu cred ca oricat l-as upgrada, cand o sa-l vada pe Radu in scaunul lui (care mai e si intens folosit, in el mananca, se joaca, deseneaza, adoarme uneori... si practic are si insemnatatea de "mi-e foame" ca se suie in el cand vrea sa imi semnaleze ca trebuie sa ma prezit cu castronasele...)tot o sa fie gelos, chiar daca el sta in altceva.
Solutia ar fi sa ii iau lui Radu un scaun la fel, da mai naspa... stiu si eu, mai necolorat, habar nu am

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andy.p.
E soare la noi, dar... e tare frig! Termometrul de pe balcon arata abia 2 grade - exact ca in zilele de iarna. Primavara asta mult se lasa asteptata!!
Ce-ti mai fac copiii??

Babymom..suntem k,Alexia inca se haraie,la toti dr la care am fost mi s-a spus ca n-are nimic pulmonar si ca se aude de la nush ce din gat ce nu e maturat..scuze nu ma pricep.Andy e bine pe la gradi.
Astept vremea buna cu sufletul la gura,nu prea stam mult pe afara.
Voi>Cum e Dragos?Mai bine?
si tot sper sa ne vedem.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput