Gravidute si mamici de Timisoara (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabriela, nu te stresa cu kg, eu am luat 25 kg in sarcina si acum am cu 2kg mai putin decat inainte de a ramane gravi. tu sa fii sanatoasa si bebele , kg se duc ele!!! eu eram asa mare....ca imi era frica ca nu o sa ma pot urca sus pe masa de nasteri...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

gabryella81 inca nush cu ce doctor voi naste pt ca zilele astea m-am cam razgandit in privinta doctorului la care sunt.La Odobescu stiu sigur ca voi naste
La tine e prima sarcina,primul bebe?

Mony 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gabriela, nu te stresa cu kg, eu am luat 25 kg in sarcina si acum am cu 2kg mai putin decat inainte de a ramane gravi. tu sa fii sanatoasa si bebele , kg se duc ele!!! eu eram asa mare....ca imi era frica ca nu o sa ma pot urca sus pe masa de nasteri...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

..asta zic si eu..bebe sa fie sanatos ca eu le dau jos...si eu cu greu ma voi sui pe masa...ma simt ca o balena

30 cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

gabryella81 inca nush cu ce doctor voi naste pt ca zilele astea m-am cam razgandit in privinta doctorului la care sunt.La Odobescu stiu sigur ca voi naste
La tine e prima sarcina,primul bebe?

Mony 19+

Eu ti-o recomand pe a mea...e mai tanara dar foarte constiincioasa...analizele mi le-a facut la timp totdeauna...nu se culca pe o ureche niciodata..de cate ori am sunat-o totdeauna mi-a raspuns ..mie mi-a recomandat-o prietena mea ..ea a nascut cu ea...acum cum vrei ..si da e primul bebe si emotiile sunt enorme

30 cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Dya!!!!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Miha, amandoi sunt bine. Alex la gradi si noi pe afara profitam de vremea frumoasa. Azi am iesit de 2 ori si a fost superb!!! Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Buna fetele sunt si eu gravi din Timisoara apropo de maternitatea privata, eu am nascut cu Olaru in 2006 foarte bine si frumos la clinica din Odobescu si in afara de caldura infernala din iulie nu am avut nimic de reprosat, bine, am fost atenta cu toata lumea.Acum voi naste in octombrie tot cu Olaru dar nu stiu cum sa fac ca tarifele de la noua maternitate sunt sky high, oare mai vine si la Odobescu pentru nasteri? Data viitoare vreau sa o intreb pe secretara si daca nu se poate atunci gasesc alt dr. din pacate.Stiti ceva?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput

angelli Eu mai am auzit o fata care v-a naste tot cu doct. Olaru si din cate mi-a zis ea ,v-a naste la Odobescu,tot pe la sfarsitul anului.Cel mai bine e sa te interesezi sa sti exact.Eu o sa o mai intreb pe acea fata si-ti voi transmite ce a zis.
gabryella81 Multumesc ,in caz ca voi avea nevoie te voi anunta,dar problema mea este ca am 2 medici acum si tre sa ma decid la care raman,si decizia v-a fi saptamana viit. deoarece v-a trebuii sa fac cerclaj .Medicul la care eream inscrisa n-a vazut nici pana acum ca eu am colul intredeschis,asa ca il voi parasii chiar daca este un om super de treaba.

Apropo dragi mamici,de doctorul Ioia ce stiti?

La multi ani sarbatoritelor

Mony 19+

Mergi la inceput

Inca o intrebare : Ce parere aveti despre cerclaj?

Va

Mony 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Mony multumesc, inseamna ca o sa ma tot intilnesc cu ea pe la cabinet!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput