Gravidute si mamici de Timisoara (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

gabryella81 cu cine vei naste si cum vrei sa nasti?sa-mi pove si mie cum o fost.sa ai parte de o nastere usoara si-un bebe sanatos.

Mony 18+

Voi naste la Odobescu cu Damaschin Oana..nu e f cunoscuta dar e tare de treaba...pe mine cred ca ma paste cezariana dupa cate mi-a spus ca bebele e cam marisor..e mai mare cu 2-3 saptamani...voi vedea..eu as vrea normal dar cu anestezie...acum ce-o fi..bebele sa fie bine..tu cu care doctor vei naste? si unde?

30 cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Voi cum ati reusit sa eliminati masa de noapte? Sau ati asteptam sa renunte puiutii vostri singuri? Buburuza mea se culca la ora 20, se trezeste la 2 si papa si la 6 tot pentru papa. Apoi doarme pana pe la 8.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

ceaoo

eu zic sa o mai lasi nitel ca e micuta papusica!!! iasmi cam de pe la 4 luni jumate a inceput sa doarma toata noaptea fara papa, dar ea si manca din 3 in 3 ore!!! prima oara si-a scos ea una din mese, apoi am inceput sa ii dau ceai in loc de lapte. primele nopti au fost mai grele (treziri dese) apoi nu am mai avut treaba.
pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

miha, la multi ani!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Citat:

gabryella81 cu cine vei naste si cum vrei sa nasti?sa-mi pove si mie cum o fost.sa ai parte de o nastere usoara si-un bebe sanatos.

Mony 18+

Voi naste la Odobescu cu Damaschin Oana..nu e f cunoscuta dar e tare de treaba...pe mine cred ca ma paste cezariana dupa cate mi-a spus ca bebele e cam marisor..e mai mare cu 2-3 saptamani...voi vedea..eu as vrea normal dar cu anestezie...acum ce-o fi..bebele sa fie bine..tu cu care doctor vei naste? si unde?

30 cu bebe

gabriela si fetita mea era tot timpul mai mare cu 2-3 sapt si am nascut normal si foarte usor. a avut la nastere 3700 si am nascut-o cu o saptamana mai repede. deci nu e o regula.
nastere usoara.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

LA MULTI ANI! MIHA ,scuze intirzierea.

Fetele am fost la Szeged la cumparaturi ,sunt hainute superbe si la preturi mult mai mici decit la noi;borcanasele si laptele ,la fel mult mai ieftine ,merita sa mergi.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fetele am aflat ca azi Dyanira isi sarbatoreste ziua de nastere,LA MULTI ANI! ,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

bb_yasmi multumesc pentru sfaturi. Voi avea rabdare, mai ales ca nu am de ce sa ma plang. Am avut parte de o puiuta tare cuminte, nu plange, nu a avut colici, mananca bine, a acceptat diversificarea chiar daca am inceput-o destul de devreme.
Ieri a fost pediatra la noi: avem 65 de cm si 6,3 kg.

Dyanira - La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Multumesc ptr urari!

Dya la multi ani! Multa sanatate! (esti berbeaca de-a mea! )

Gabi da-mi um si dpn daca vrei pe listuta.

Am auzit ca e a lu` Olaru clinica aia privata. Cred ca e pe aceeasi strada cu brol a lu Bratu...

Cristina Bea cum mai e?

Ela si mie imi plac hainutele de la ei mult mai mult decat ce iau de la noi...Ai grija la sucul de ananas (daca ai luat!) Eli a facut o alergie de la el...i-a trecut deja! Culmea e ca de la ananas crud nu a facut...
Si eu le-am luat din cora si c&a hainute...le-am luat si jucarele faine...ptr eli un hipopotam ptr baie...cu care se joaca tot familionu` la baie , iar ptr Cri un puzzle cu Thomas f frumos (imi place si mie, desi eu urasc puzzelurile)...Plus ca am fost la zoo...au multe animale dragute! O sa-i fac pasaport si lu Eli si o sa mergem toti 4 cand se incalzeste.
Eu vreau sa-i duc la zoo si in Budapesta...acolo e chiar super cu elefant, girafa...e f frumos!
Am mai fost la cumparaturi intr-un oras la 20 de km de Szeget si am gasit si acolo un magazin de jucarii super.

Va pup!

Mergi la inceput

Multumim mult Mihaser...UM 03.09.2008 si DPN 10.06.2009

30 cu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Citat:

Mony 18+

30 cu bebe

gabriela si fetita mea era tot timpul mai mare cu 2-3 sapt si am nascut normal si foarte usor. a avut la nastere 3700 si am nascut-o cu o saptamana mai repede. deci nu e o regula.
nastere usoara.

_

Multumesc mult...voi vedea ..mai am putin timp...saptamana viitoare ma voi duce la echo si ne decidem...eu m-am si ingrasat cam mult ..deja vreo 20 de kg..acum incerc sa pap fara paine si cum afara a venit primavara merg mult pe jos

30 cu bebe

Mergi la inceput