Dyanira, cum mai e Andrei ? A scapat sau mai e bolnavior ?
Noi am scapat si de rosu in gat.
Ale noi din pacate inca suntem pe tratament , ieri am fost la dr Boia si ne-a schimbat tratamentu am facut o forma fff urata de rosu in gat.Speram ca dupa tratament o sa fie ok.
Noi am fost la urgenta la Bega si a fost super ok, chiar mi-a placut de dr de acolo.L-a vazut dr Muscoi si o dr mai tanara, super amandoi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicoles23 buna mamicute si gravidute, sunt si eu o graviduta din timisoara, suntem mici ce-i drept dar o sa ne facem noi mari. adela2006 am vazut ca tu esti la anca huditeanu, si eu tot la ea merg. si prima sarcina tot la ea ai fost? id-ul meu de mess e nicole2red, daca vrei sa povestim de vizitele la cabinet m-as bucura. noi avem 15 saptmaini, mai 3 si mergem al control, abia asteptam sa vedem pe bebelica. daca stiti vre-una dintre voi ceva de Anca Huditeanu m-as bucura sa aflu pareri. multumesc si sarcina usoara tuturor |

Salutari la toata lumea,
sunt si eu o viitoare mamica din TM, avem 31 saptamani si de abia asteptam sa venim pe lume sa ne alaturam celorlalte mamici. Medicul meu este Gluhovschi Adrian, sunt foarte multumita de el, dar as dori daca se poate, mai multe detalii despre el si despre preturile practicate in spitale, mi-ar fi de ajutor sa stiu cam cat m-ar costa toata "distractia". Va multumesc anticipat.