Gravidute si mamici de Timisoara (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Hristos a inviat tuturor mamicilor si burticilor,

Bine ai venit adela.

Am revenit si eu din concediu. Tare frumoase au fost sarbatorile astea dar si foarte grele. Am avut invitate 11 persoane la masa si sincera sa fiu daca nu era sotul meu nu cred ca as fi facut fata. Nu e prima data cand am avut lumea la masa dar de data asta mi s-a parut foarte obositor.

Ieri am apucat sa dau comanda de carut si patut, deci sunt linistita ca pana vine Angelica totate vor fi puse la punct.

V-am pupat si o zi buna

tare fericita, parinti de Angelica. Vom avea un !!!!

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Hristos a inviat tuturor mamicilor si burticilor!!!

Bine ai venit Adela! Sarcina usoara in continuare.

M-am distrat cand am citit ce au facut puiutii vostri cu ouale. A mea doar le privea curioasa si se chinuia sa ia cate un ou de la mine din mana. Dar la anul...cine sparge tot cosuletul?

Cristina imi dai si mie, te rog, numarul pediatrei. A mea in cursul saptamanii este plecata din localitate, vine in Timisoara doar vineri seara sau sambata dimineata, si daca am o urgenta nu prea vreau sa ajung pe la spitale. Multumesc mult.

Cu ceva timp in urma va intrebam cand renunta bebeii la masa de noapte si m-ati sfatuit sa am rabdare. Din noaptea de Inviere buburuza doarme dusa pana la 6-7 dimineata cand papa si apoi se culca si se trezeste la 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Cristina, multumesc mult pentru nr de tel.Din pacate ieri m-am speriat tare rau si .... am ajuns la urgente.... crunt... m-a speriat rau aia de acolo. Mi-a zis ca are putin rosu in gat....mi-a dat niste medicamente homeopate... M-a speriat tare rau ca mi-a zis ca Alexia are rahitism, ca are fontanela ca un copil nou nascut. Mi-a zis numai tampenii....
Ieri a fost mai bine, dar azi iar are febra....
Cristina, parca tu ziceai ca la dr Jurj nu trebuie programare daca te duci cu copilul, nu ?

Dyanira...si tu ai ajuns la urgente ? Stii cumva la ce medic ai fost? Mie nu mi-a dat antibiotice. Sanatate va doresc !

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

ALE ,la dr. Jurj poti sa mergi cu bebe fara programare ,dar trebuie sa suni sa nu fie plecat (nu e in fiecare zi ) ,tel 0256486670.Noi am fost sapt trecuta pe la 11:30 si am stat f. putin ,vede un adult ,apoi un copil ,citeodata merge f. repede ,orarul e de la 10:30-16.
Sanatate la Alexia.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

cristina, mersi
nu pot sa vad ce scrie, mai trimiti te rog inca o data linkul, poate l-ai scris gresit....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Elatim, multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoles23 spune:

buna mamicute si gravidute, sunt si eu o graviduta din timisoara, suntem mici ce-i drept dar o sa ne facem noi mari.

adela2006 am vazut ca tu esti la anca huditeanu, si eu tot la ea merg.
si prima sarcina tot la ea ai fost?

id-ul meu de mess e nicole2red, daca vrei sa povestim de vizitele la cabinet m-as bucura.

noi avem 15 saptmaini, mai 3 si mergem al control, abia asteptam sa vedem pe bebelica.

daca stiti vre-una dintre voi ceva de Anca Huditeanu m-as bucura sa aflu pareri.

multumesc si sarcina usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Adela bine ai venit! Sarcina usoara!
O sa actualizez lista mai pe seara.

Cristina cand plecati la Praid?

Ale sanatate puiutei! Si noi am fost suspecte de rahitism...nu au decat sa zica!

Nu exista vagon de dormit pana la mare, dar exista pana la Bucuresti...eu asa as merge...noapte pana la Bucuresti si apoi pana la pranz sunteti pe litoral...Sau cu avionul ca vor fi curse Timisoara-Constanta.

Si noi mergem la mare la vara, dar vrem ori Croatia ori Grecia...inca nu am decis daca mergem cu masina sau avion...ne cam rup taxele de aeroport

Toshador pai tu trebuia sa fii musafir...cu burtica nu e bine sa te fortezi! Ai grija! Spor la amenajat cuibul!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Ce pacat ca nu e vagon de dormit...

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Ciao fetelor.
Am fost azi la dr Sabau cu Alexia si m-a linistit,mi-a zis ca 95% nu e rahitism. Oricum am sa ii fac analize si eco la fontanela. Fetelor, va sfatuiesc daca puteti sa nu mergeti la urgente cu puiutii ca e dezastru...
Mi-am facut o lista cu pediatrii sa nu mi se mai intample chestii din astea, sa fie plecata pediatra in concediu si sa ajung la urgente.

Va pup

Mergi la inceput