Viata in Germania (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare!

Am si eu o nelamurire. Am fost ieri la medic ptr o eco morfofetala. Bebe este bine dar mi-au spus ca am pe uter un Knoten (Myom). Cica nu este periculos. Dar eu nu inteleg exact despre ce este vorba. Inainte nu il aveam. Este cumva fibrom?

------------------------
20+

Albume foto

Dana,
Si mie mi-a zis ca am fibrom la prima consultatie de sarcina prin sapt 7,nimeni pina atunci nu-mi mai zisese asa ceva.
Nu-ti zic cit m-am stresat,poate deveni periculos,sarcina pierduta in luna mare daca cresta si da contractii,etc(vezi ca e subiect pe forum)dar dupa aceea nu mi-a mai zis nimeni,nimic.La mine ar fi-daca o fi -pe peretele posterior si cica e mai bine asa decit anterior.

Eu am intrat in sapt 34 si am fost la ecografii,controale,nu mi-a mai zis nimeni nimic.Mie la morfofetala nu mi-au zis nimic de fibrom si am facut 2 deja.Mai cere o a doua opinie medicala.

Stii,pe la subiectul de zmeurici sunt citeva fete care au aflat la inceput ca au fibrom si apoi nu au mai aflat nimic de el,deci sper ca nu numai dr mea s-a inselat .Stii,mie aceeasi dr imi zicea in urma cu 3-4 ani ca am un focar de endometrioza,m-am dus val virtej la alt medic pt a doua opinie si mi-a zis ca nu am nimic,nu se vede nimic.Cred ca totusi daca as fi avut ceva,in astia 3-4 ani s-ar mai fi extins si nu as fi ramas insarcinata aproape programat.
Iti doresc succes si sa ramii calma pina primesti o a doua opinie!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Citat:

Salutare!

Am si eu o nelamurire. Am fost ieri la medic ptr o eco morfofetala. Bebe este bine dar mi-au spus ca am pe uter un Knoten (Myom). Cica nu este periculos. Dar eu nu inteleg exact despre ce este vorba. Inainte nu il aveam. Este cumva fibrom?

------------------------
20+

Albume foto

Dana,
Si mie mi-a zis ca am fibrom la prima consultatie de sarcina prin sapt 7,nimeni pina atunci nu-mi mai zisese asa ceva.
Nu-ti zic cit m-am stresat,poate deveni periculos,sarcina pierduta in luna mare daca cresta si da contractii,etc(vezi ca e subiect pe forum)dar dupa aceea nu mi-a mai zis nimeni,nimic.La mine ar fi-daca o fi -pe peretele posterior si cica e mai bine asa decit anterior.

Eu am intrat in sapt 34 si am fost la ecografii,controale,nu mi-a mai zis nimeni nimic.Mie la morfofetala nu mi-au zis nimic de fibrom si am facut 2 deja.Mai cere o a doua opinie medicala.

Stii,pe la subiectul de zmeurici sunt citeva fete care au aflat la inceput ca au fibrom si apoi nu au mai aflat nimic de el,deci sper ca nu numai dr mea s-a inselat .Stii,mie aceeasi dr imi zicea in urma cu 3-4 ani ca am un focar de endometrioza,m-am dus val virtej la alt medic pt a doua opinie si mi-a zis ca nu am nimic,nu se vede nimic.Cred ca totusi daca as fi avut ceva,in astia 3-4 ani s-ar mai fi extins si nu as fi ramas insarcinata aproape programat.

Alina, la mine s-a vazut la morfofetala ieri si sunt in saptamana 20. Pe 2 iulie merg la medicul meu, sa vedem ce zice si ea.
Tocmai fiindca am citit ca poate fi periculos ptr bebe am intrat in panica.
Asta mai imi lipsea, dupa ce ne-am chinuit 3 ani sa ajungem aici... cu SOPC si cu endometrioza sa mai am si fibrom.

Nastere usoara iti doresc!

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Salutare fetelor,

Am si eu nevoie de un mic ajutor. Saptamina viitoare voi face o escala de o zi in Frankfurt si ma gindeam sa ies din aeroport si sa vizitez orasul - n-am fost niciodata in Germania si mi-ar place foarte mult sa pot face asta.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Cam ce as putea face intr-o zi, ce sa vizitez, pe unde sa ma plimb, unde sa maninc, etc...
Helbi, am vazut ca tu locuiesti in Frankfurt, ti-am trimis un pm.
Orice sfat e apreciat si binevenit. Multumesc.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Tzi-am dat detalii pe PM si, daca mai ai intrebari, itzi raspund cu placere.

Lia, atit cit stiu, spun. Unde nu sunt sigura, nu ma bag

Cristina, lasa ca se vor simti bine copii la bunici.......nu te gindi ca o sa-tzi para rau inca dina 2-a zi:-)
Eu, de ex. nu pot sa dorm cind Bia nu e acasa......azi noapte n-am inchis un ochi si Bianca imi zicea azi ca, parca vede ca in cele 3 sapt,cit nu e ea acasa, eu nu dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Citat:

Salutare!

------------------------
20+

Albume foto

Dana,

Alina, la mine s-a vazut la morfofetala ieri si sunt in saptamana 20. Pe 2 iulie merg la medicul meu, sa vedem ce zice si ea.
Tocmai fiindca am citit ca poate fi periculos ptr bebe am intrat in panica.
Asta mai imi lipsea, dupa ce ne-am chinuit 3 ani sa ajungem aici... cu SOPC si cu endometrioza sa mai am si fibrom.

Nastere usoara iti doresc!

------------------------
20+

Albume foto

Dana,
Daca ai endometrioza,poate au vazut un focar de endometrioza si nu fibrom.Sa nu-l fi vazut medicul tau,mai ales daca zici ca mergi demult si ai si ceva antecedente?Atunci mai ia si a treia opinie.

Incearca sa te linistesti,asta tot fac si eu,de cite ori am contractii imi tot fac diverse ginduri .Ce sa-ti zic,mie la inceput doctora imi spusese ca pot sa si...mor la nastere daca se produce o hemoragie mare dar cica "cine nu risca,nu cistiga"...
Joi,cind am fost la control,am intrebat-o din nou daca mai vede fibromul si cica"acum nu se mai vede,e pe peretele posterior oricum".
Mi-au iesit si ceva contractii la monitorizare si am intrebat-o daca-s de la fibrom si cica "nu,in nici un caz,e normal sa aveti contractii la 8 luni trecute".Imi simt bebele de pe la 23 sapt miscind f jos si m-am gindit ca o fi crescut fibromul si il impinge pe bebe si aceleasi lucruri le aud :"e a doua sarcina,muschii mai lasati,bebele mai greu,baietii misca mai puternic",nimic nu e in legatura cu fibromul,exista el sau nu?.
Eu m-am inscris la clinica,am avut control la doctorul de nastere,mi-a facut eco,mi-a zis ca totul e absolut normal iar eu nu am insistat cu fibromul,doar nu era sa-i zic"nu-i asa ca am fibrom ".
Daca o fi ceva,mi-or spune la nastere,mai am 5 saptamini.

Hai sa fim optimiste,trecem cu bine si in curind ne vedem baieteii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Alina, nu este focar de endometrioza. Din cate stiu eu asta nu se vede la o simpla ecografie. Mie endometrioza mi-au gasit-o printr-o interventie laparoscopica.
Dar ai dreptate... sa ne linistim si cu Dumnezeu inainte.
Sa auzim de bine!

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarandu spune:

Buna fetelor,
ma puteti ajuta si pe mine . Am doi copilasi Sara3 ani jumate si Alexandrude 2 jumate. Alexandru a fost operat in Germania la Johanes Gutenberg de extrofie de vezica asociata cu epispadias. Atunci am stat in Germania 4 luni. Tratament, contoale etc..si tot atunci am descoperit magazinele Kik. I-am luat atunci hainute care pana acum i-au fost bune si fata de tara unde dai o groaza de bani si la prima spalare se decoloreaza sau se rup, cele de la kik sunt si ieftine si sunt de calitate.Rugamintea me este,care vrea sa-i trimit bani si sa-mi faca si mie niste cumparaturi de la Kik si sa-mi trimita in tara. Sau daca careva din voi are hainute care au ramas mici la copilasi si nu mai au nevoiele cumpar eu. Nu ma deranjeaza ca nu sunt noi. Oricum ei cresc foarte repedesi le poarta cateva luni dupa care raman mici. Id mess aanamariap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRONELA_19 spune:

Buna sunt inca o mica gogogica la mama in burtica , dar vreau cand cresc mare sa fiu deja in Germania.
Si pentru ca mami si tati au ales ca este mai bine pentru mine in aceasta tara, Va rog frumos sa ii ajutati cu sfaturi.
Va multumesc eu "gogosica", mami si tati

Mergi la inceput