Cine a cistigat inelul cu diamante editia 5 ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Inteleg atunci cunostintele tale

edit: si ce mai stii? toarna tot ca doar sintem la capitol de birfe

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Silvia a locuit pe scara cu mine,in Timisoara.M-am mutat acolo exact in anul cind a murit tatal ei,era f in virsta,peste 80.Era f de treaba,respectoasa,avea un iubit pe scara vecina.

Tatal ei picta tare frumos si mama ei cinta la acordeon...uneori atit de tare,cintece de inima albastra de-ti treceau noptile de somn .
Mama ei a locuit acolo pina prin 2004,apoi a vindut si s-a mutat la Bucuresti.In vara aceea m-am intilnit cu ea pe scara,pur si simplu nu ne-am salutat,de vorbit nici atit.Imi ziceau vecinii ca venea destul de des pe la mama ei dar nu mai saluta pe nimeni.Mama ei zicea ca relatia cu Daniel e strict profesionala desi eu imi amintesc ca prin 1999 a fost invitata la Duminica in familiei a Raduleascai(ne-a spus ea cind sa ne uitam,cred ca s-a uitat tot blocu)ca iubita a lui Daniel Robu.Dupa aceea a inceput colaborarea lor muzicala...in fine,e o tipa fina si talentata.

Asta daca tot e capitol de birfe .

Edit sa spun ca nu stiu emisiunea nu ma uit dar daca ziceti ca Silvia a cstigat ceva,ma bucur pt ea.

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

si eu imi aduc aminte ca atunci cand au aparut prima data impreuna,au sustinut ca relatia lor e strict profesionala.....apoi au declarat(asa cm spune si ALINA,in emisiunea lui raduleasca,cum ca sant impreuna....asta am vazut cu ochii mei)....apoi prin articole,interviuri spuneau ca relatia lor e strict profesionala....hai lasa-ma!chiar?
mie imi sant dragi amandoi.si daniel da dovada de mult bun simt pe la emisiuni cand e invitat,silvia emana atata expansiune,delicatete,mister si senzualitate....ca pur si simplu eu ii ador pe amandoi!daca sant impreuna nu pot decat sa ma bucur pt ei,iar daca nu sant impreuna...dar mi-e greu si imposibil sa cred ca intre ei nu este nimic.

Mergi la inceput