Cine a cistigat inelul cu diamante editia 5 ?
Nu a urmarit nimeni? Ca eram curioasa daca a luat Simona Florescu, sau Silvia? cine???
Raspunsuri
puisorul spune:
Am vazut exact secventa de final si nu a castigat Simona ci o bruneta, nu stiu cum o chema.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
misha71 spune:
Silvia a cistigat. Frumoasa femeie. Oare o fi cu Daniel sau nu? Sint si eu curioasa. Sa inceapa birfa!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
misha71 spune:
este D din D la Vegas
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
kokorina spune:
Daniel e tipul cu care canta ea,silvia.pe el il cheama Daniel Robu s este din bacau(oras mic si circula repede barfele)....din auzite stiu ca sant casatoriti legal.
mie imi place mult tare de fata asta silvia D la vegas,si-mi place ce canta.ma bucur foarte mult ca ea a castigat inelul cu diamant si nu fost d-na dichiseanu care mi se pare o penibila.
misha71 spune:
cealalta era madame Dichiseanu??????
Pot sa ? Scuze
Bacaul nu e chiar un oras mic, iar din cite stiu, Daniel a plecat de multi ani de acolo. Au stat mult timp in Germania unde si-au inregistrat vreo 2 albume.
Iar de casatorit "legal" nu cred pentru ca si acum sustin amindoi ca nu e nimic intre ei, sint doar prieteni si colegi de trupa.
XIO spune:
Pai in finala nu a ajuns Dichiseanu , a ajuns blonda aceea , Lora(Laura) alaturi de Sylvia.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
kokorina spune:
Citat: |
Bacaul nu e chiar un oras mic, iar din cite stiu, Daniel a plecat de multi ani de acolo. Au stat mult timp in Germania unde si-au inregistrat vreo 2 albume. Iar de casatorit "legal" nu cred pentru ca si acum sustin amindoi ca nu e nimic intre ei, sint doar prieteni si colegi de trupa. |
ba e un oras mic,cand vorbim despre barfulite care circula.si cati nu s-au casatorit in secret?ei de ce nu ar face-o?poate ei sant mai discreti,nu vom stii niciodata.
chiar daca daniel e plecat demult de acolo,inca mai are parinti care locuiesc in bacau...in concluzie,indiferent unde se stabileste,el tot din bacau este.si ca sant casatoriti legal,se pare ca tot din gura tatalui lui a plecat care i-a spus lui x,x i-a spus lui y si y i-a spus lui z,iar z a venit si mi-a spus mie.eu am scris ce-am auzit,nu ca sant convinsa ca e adevarat....insa mie imi place ideea sa stiu ca sant impreuna si chiar casatoriti.
misha71 spune:
A! Si mie imi place de amindoi. Le sta foarte bine impreuna si chiar m-ar bucura sa si oficializeze relatia, insa chiar acum 2 sau 3 sapt. au fost la o emisiune la TV unde au sustinut in continuare ca relatia lor este strict profesionala. Ea spunea odata ca a fost cu un pilot din Timisoara, insa s-au despartit.
kokorina, esti din Bacau, sau ii cunosti personal?
kokorina spune:
da,sant din bacau si mi-l aduc aminte pe daniel ca....."ne stim din vedere" de pe vremea liceului..