Am trimis azi o prietena la farmacie sa-mi ia un sirop pt tuse pt a mica. Desi i-am spus ca tusea este productiva, cand farmacista a intrebat-o daca tusea este seaca, ea a raspuns ca da. Astfel ca farmacista i-a dat un sirop pt tuse seaca iritativa. Dupa 5 min si-a adus aminte si l-a dus inapoi pt a lua altul corespunzator. Farmacista insa i-a spus ca nu se mai poate face nimic pt ca este deja batut in casa. Se poate ?
Se poate anula bonul de casa....mai ales daca vroiai sa-l inlocuiasca cu alt produs si nu cereai banii inapoi. Depinde de bunavointa farmacistei
Alexandra-Maria 30.09.2008
Citat: |
citat din mesajul lui elenus210784 Am trimis azi o prietena la farmacie sa-mi ia un sirop pt tuse pt a mica. Desi i-am spus ca tusea este productiva, cand farmacista a intrebat-o daca tusea este seaca, ea a raspuns ca da. Astfel ca farmacista i-a dat un sirop pt tuse seaca iritativa. Dupa 5 min si-a adus aminte si l-a dus inapoi pt a lua altul corespunzator. Farmacista insa i-a spus ca nu se mai poate face nimic pt ca este deja batut in casa. Se poate ? |
din punct de vedere tehnic, din cunostintele mele, se poate face ceva, pe loc, adica atunci cand esti la casa, sa storneze ceva, sa anuleze bonul, insa daca l-a scos nu se poate.Stiu ca si acoo se lucreaza cu anumite coduri si cu stocuri.
dar se pot face si exceptii, depinde de politica fiecarui comerciant (farmaciile tot niste comercianti sunt)