*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mimo am vazut montajele din Austria ....SUPER!!Se vede ca v-ati distrat . Doamne cata zapada era acolo..o mare de zapada!!

Giani bre , nu zisei nimic de Andreiutul tau din motiv ca am ratat postarea ta cu link-ul cu pricina...Dar ca sa-mi spal pacatele am derulat in urma si m-am pus la zi: am vazut filmulet cu carliontat mergator haios foc si pozici cu copil razacios... sa iesi o data pt totdeauna din butoiul ala!

Gecko mi-e drag tare de tine cum il pui tu la respect pe omul tau...ai niste idei tare originale..dar nu's de ce ma mai mir atat ca doar esti originala "de cand te stiu"

Ca tot vorbeati despre.. va spun si de Antonia mea ca face'pa', bate din palme si zice "babo" (nu mereu, doar cand vrea ea), inainte de plecarea inItalia ma striga continuu si in mod constient, dar de cand am venit nu am mai auzit cuvatul "mama" din gurita ei..sper sa-si revina repede ca mi-e dor sa ma strige pe nume...La capitotul bazdaci a inceput sa aibe nabadai la greu , sare-n sus din premergator cand nu-i convine ceva, mai ales ca Alexia o necajeste tot timpul si o supara; tzipa tare de tot si da din aripi tare agitata daca vrea "sa spuna"; in ultima vreme se ridica in picioare si imi da drumul la mana cand isi gaseste echilibrul, incepe si ea sa stea in picioare destul de mult nesprijinita cand tine o jucarie in mana; nu a facut insa nici un pas , dar nu ma agit, e totusi printre cei mai micuti puiuti de randunici si nici nu a fost chiar precoca in ale miscarii, asa ca....avem scuza

Ma dus sa-mi tai putin tiramisu sa vad cum a iesit ca am pofta..de fept cred nu pot dormi de grija asta

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

A iesit delicios...l-am dat gata pe randunoi...

Noapte buna!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nicol, sa ai pofta la tiramisu...la ora asta??
Vezi ca eu am cerut in mod expres mai multe poze din Italia

Am citit si eu din urma, am vazut Vladut certaret si scump rau- Mimooo, fataaa, prea mult egriji iti faci, dar mai bine ca sa te linistesti du-l, fata, la pisiholog!! offff
L-am vazut pe Andreiu mergaret, pe Thea scumpica...sper ca n-am sarit pe nimeni...

Am vazut ca Naty e putin suparici, dar sper sa-i treaca repede

Lianaaa? n-ai sa-i spui nimic Zozelei?? ca sa ma mai rad si eu

Gecko, ce-mi place de tine, fata! tu si cu ideile tale! mi-a placut cum ai povestit!

Aa, si ca zicea Claudia99 de bocaneli cu capu', si pe Stef l-am vazut ca daca da din greseala cu capu' de ceva si ii place cum suna, apoi mai da de cateva ori si se distreaza si la fel fac si eu, ii distrag atentia cu altceva si nu ii zic "nu".

Asaaaa...pai sa va zis...am fost la nenea chirurgu', care ovcors mi-a zis ca mai bine ma operez...nu azi, maine...dar mai bine in curand...ca nu se stie ce si cum pe-acolo...a zis ca daca am vreo criza sa stiu ca e de la el si sa-l scot...

Eee, si-apoi, ca sa uitam de una-alta, m-a scos randunoiul "La misto", nu, nu, e pe bune , e restaurantul lui Florin Calinescu si am papat o quesadilla buna rau si ne-am luat si papanasi sa-i fac in ciuda bilei . Norocul ei ca nu mai puteam si nu am mancat decat o gurita. Foarte amabili chelnerii, ne-au pus ce-a ramas la pachet , asa ca am servit-o si pe socrella cand am ajuns acasa, ca tare a fost amabila si a stat cu piticii, le-a dat s apape, i-a imbaiat si i-a culcat , ce bine a fost, zau!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am citit povestioara lui gecko cu sosetele aruncate peste tot....parca m-am regasit in eala fel face si randunoiul meu si mai are un fix cand vine sau pleaca de la serv isi lasa toate hainele in pat ...eu le iau ca deh am o obsesie cu asa zisa ordine el cand vine pune pe pat ba geaca ba bluza de trening ba geanta de serviciu...ba io mai stiu ce...ne stim de 10 ani dar nu am reusit sa-i schimb acest 'fix...problema ce o fi...'tot timpul ii zic ca andru o sa semene cu mine...si anume ordonat...cand se dezbraca sa le puna frumos in dulap ca deaia e dulap,cand mananca sa stranga masa ca asa e frumos,cand se descalta sa puna incaltarile frumos unde trebuie ca asa e frumos...etc...

am mai citit ca sam a fost cuminte dar ca a luat o cazaturasa treaca....

ati laudat toti puiutzii numai pe puiul meu nu l-ati laudat ...am pus aseara pozici singura care mi la laudat a fost cuscra adriana...

va pup merg si eu la somnic...o nopate frumoasa sa aveti ...pe maine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

sunt foarte fericita si trebuie sa va spun de
ce:Eric nu mai are infectie urinara,urocultura
e negativa
asa ca am scapat de spital
nici nu stiti cat sunt de fericita!
se pare ca al 2 lea medicament si-a facut
datoria
sper sa facem si noi vaccinul de 6 luni
saptamana viitoare,ca suntem codasi la
capitolul asta

Mimo sunt de a dreptul grasa dar asta e
ma pun eu la treaba dupa ce se naste Ana

va pup pe toate

Blanka,mami de Eric si 14 cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

salutare!

sunt foarte fericita si trebuie sa va spun de
ce:Eric nu mai are infectie urinara,urocultura
e negativa
asa ca am scapat de spital
nici nu stiti cat sunt de fericita!

Blanka,mami de Eric si 14 cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75

ma bucur tare mult pentru micut si pentru tine! sa dea Dumnezeu sa fi scapat pentru totdeauna de infectia asta nenorocita! .... de la catelusii de pe tort i se trage, au speriat carcaiasii

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

am uitat sa le urez LA MULTI ANI,SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME sarbatoritilor de ieri:DIANA SI MARIA!

Mergi la inceput

Liana esti o draguta!
o sa pun cateii in jurul patului lui Eric
sa sperie carcaiasii!

Mergi la inceput

am mai primit si o steluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

am mai primit si o steluta!

la mai multe steluteeeee....norocoase

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput