*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 2
gbutucica spune:
Iotema-s
Oailei da ci discutii!
Am intrat sa va salutesc , sa va spun ca sunt mai bine ( pt ca am vb ieri cu pretena si mi-o facut teoria lu chibritru ca tre sa-mi revin) si io is cuminte si ma conformasi.
v-am tremis si poze azi, Daca vad astia de la it-ul meu ca am intrat pe net mi-l taie iar ( desi jobul meu presupune si mult navigatiune pe net). Dupa cum va spuneam nu am voie sa intru pe net ca cica calculatorul meu este in top , ma rog era la craciun , la navigat pe net...................nu am cuvinte . vreau doar sa parasesc tara , nu vreau sa sting lumina.
Nu pot scrie punctual pt ca mi-e varza de brixell in cap , dar va apasat , am vazut papacios revenit sa va fie de bine si sa stapiniti casa sanatosi , lasa amenajarile ca e vreme.Am vazut si ca nicol s-a uitat la toate pozele dar Andrica nu l-a comentat.......... io plimbareata care nu mai are timp de forumeala.
Am vazut Simona suparata ca ninge non stop sa treaca.
Am vazut iuliee, vaccinata si neplinsa( doar e aventuriera sare balustrade).
am vazut frumos rezumat de Andtiutza si mi-am dat seama ca nu trebuie sa citesc toate capitolele , astept sa posteze ea si gata rezumatul
am vazut si mi-am clatit ocg\hii cu jucarii si poze cu copii nazdravani Pe care vor s-ai duca parintii la nush ce doctori pt linistea lor.( aici im trebe un emoticon care face cu mina cercuri la ureche si zice truli truli).
Imi lispsesc din postarile Cristinei de la Cluj, Olgutei care numai intra sa spuna Multi ani traiasca. Imi mai lipseste Delphina care nu am mai vaz;to de inainte de craciun cind se dadea mare ca la ei vine mosul pe dromader si poze tot n-am mai vazut. Si imi lipsesc multe randunici ratacite sau din umbra.
In rest desi am zis ca nu numesc totusi am facut-o si s anu-mi fie cu suparare va pup pe rand
Mihutza cu andrutza
Ela cu mihai
Bubu, Ioana, Bitza, Cleme, Naty, Luny, Stela , Pucca, Tuchi, Liana, Sovi , Blanka si CloduteMiha,Maria , claudia stolimea toata, am uitat sigur pe cineva ..............aaaaaaaaaaaa Cuscra mea draga Livi, Violeta, Ralucile, Mimosi restul ca nu le mai stiu numili, va sper ca intelegeti DA?
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
clauclau spune:
Cleme, bravo pentru Diana curajoasa care n-a facut scandal la vaccin! A mea a urlat de a auzit-o tot cartierul! Pup sarbatorita zilei si sa nu aveti nici-o reactie!
Alice, eu sunt sigura ca o sa reusim sa comunicam cu puii in mod constructiv. Uite , Rebe intelege cand trece pe langa calorifer ca daca ii zic "arss" nu trebuie sa puna manuta! ( asta cand merge centrala ). Si invariabil in cursul zilei cand trece pe langa calorifer, se uita la mine sa vada ce-i comunic. Daca o fac atenta trece pe langa si pleaca la alte treburi, daca nu-i zic nimic pune ea manuta si daca arde se retrage repede...cand nu, se joaca pe langa el o gramada. La fel seara cand avem mancare in cuptor si ea este pe langa noi, ii zic foarte ferm si serios ca "ars" rau de tot acolo si iti jur ca nu se atinge! Iar altfel e calare pe aragaz , la butoanele lui si sa se vada in geamul de la cuptor. Ma minunez ca sunt multe lucruri pe care le intelege, iar alteori daca-i iau ceva din manuta sau o iau de langa masina de spalat cand ea nu vrea, face un scandal monstru!!! Dar sunt sigura ca o s-o scot la capat cu recalcitranta mea mica! Oricum, imi place la nebunie sa-i studiez reactiile , uneori ma astept la ele, alteori ma uimeste...
Pup Theea mergareata prin magazin care vrea a stie tot de la mami ei! M-am distrat cu punctuletzul!
Nicol, mami, nu te inverzi, stai asa sa ti le zic si pe celelalte: cum vine sezonul de pescuit este apropate in fiecare sambata pe balta, nu scapa un meci cand incepe liga sau cum naiba s-o numi , fumeaza si bea bere ! Deci, are bune si rele, dar punandu-le in balanta, nu am de ce ma plange, este perechea mea , prima mea dragoste si simt prin fiecare por cat de mult ma iubeste.
Mimo, nu m-a deranjat deloc sa las aragazul 3 zile nespalat ca eram in facultate si n-aveam copii...si nu stateam toata ziua dupa curatenie. Insa acum suntem amandoi constienti si responsabili de treaba in casa. Asta nu inseamna ca azi fac eu treaba, maine tu, poimaine eu si tot asa! Face care vrea, care are chef, care are timp, cert e ca amandoi facem de toate! Si facem zilnic, nu lasam nimic la intamplare... Si acest aspect il vede Razvan mereu la noi si vrea si el sa ajute si stiu sigur, sigur ca si el o sa faca treaba la el acasa cu sotia lui! Si la randul lui, Paul a vazut asta la el acasa de cand era copilas si din start a fost firesc pentru el sa facem totul impreuna. Parerea mea e ca repetam ce-am vazut la parintii nostri.
Vladut este super, super dulce, imi vine sa-l pap eu de certaret!
M-am intins cam mult, dar mai am de zis , revin...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
gbutucica spune:
Am uita sa o pe ariel de care mie dor, nu ma pupat-o pe geko ca ma pus sa fac curat , si sa fiu intelasa nu sunt in botoi sunt prea mare si multa sa incat , dar el este peste mine.mai pe Criss, Tonic , Alice si mai vad eu pe cine mai pup
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE DIANA MOTZATA!LA MULTI ANI CU SANATATE MARIA CLARINDA!SA CRESTETI MARI SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!
LA MULTI ANI BURTICA!
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
clauclau spune:
Gecko, super tare, si eu procedez de multe ori asa cu omu'! Problema mea cea mare este ca nu-si arunca scrumiera dupa ce fumeaza si eu nu suport , mi se pare ca pute ingrozitor...si de cate ori ii zic, spune acus o arunc...dar eu mereu gasesc cate-un muc de tigara! I-am lasat si post-it pe aragaz , dar tot n-am reusit mare lucru. Pana cand i-am adus-o la nas, langa perna si s-a oripilat normal, nu i-a mirosit nici lui bine in dormitor! Si acum s-a mai dat pe brazda cu scrumiera, dar nu de tot...mai am de lucru, daca ai idei sunt binevenite! Gecko rulzzzz!
Mihatp, la cat mai multi ani de ciripeala!
Cuscraaaa, hai ma iesi din butoi si incearca cand si cand sa mai bagi capsorul tau frumos pi crenguta. Mie mi-i tare dor de tine, Andreiu e din ce in ce mai frumos, cand ne mai intalnim si noi prin parc???
Aaaaaa, uitam s-o felicit pe Papacioasa de casa noua! Si eu sunt curioasa de covorul minune al lui Honney care vine dupa 6 luni, cred ca e nemaivazut, nemaiintalnit!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
gbutucica spune:
Am vazut certaretul de Vladutz, dar na-m mai spus, e mortal , Andrei de ex la priza a luat-o peste minutz si a renuntat la ideie, si intr-o zi eram relativ cu spatele la el( il zaream cu coada ochiului) s-a dus la priza a incercat sa puna mana si daca a vazut ca nu-l vad a venit la mine a pus mina pe fata mea mi-a intors privirea spre priza zicin ih, ih, s-a dus la priza a apropiat mina( zimbea) si i-am repetat ca nu e voie si a inceput sa rada, bine el rade si cind plinge.
Noapte buna si aveti grija de voi si puiutii matinali..
A luny Andrica doarme bine ( se maraie toata noaptea si la 7 si 10 mmaaaaaaaaxim 7 si 15 se trezeste drept in picioare.
Simo27 spune:
Am recuperat tot,dar nu prea am timp de scris.Trebuie sa il imbaiez pe David si apoi mai am de facut mancare!
A cazut si Sam in seara asta rau de tot:statea el in picioare,se juca cu o masinuta si si-a dat drumul pe spate,mama era langa el dar nu l-a prins..eu am auzit doar BUF si apoi urlete!da,ce urlete..ca s-a pus si David pe un plans sfasietor si nu mai stiam pe cine sa impac.Sam plangea cu lacramioare,nu vroia la mama,David urla si el..Doamne!abia l-am linistit pe Sam iar David s-a oprit instantaneu din plans cand a incetat Sam:atata dragoste pentru un fratior,mai rar!si a stat langa el pana l-am culcat:l-a mangait pe cap,i-a dat o groaza de jucarii si il tot pupa si ii zicea:"nu te mai doare,asa-i???"!Doamne,ce copil bun am si de multe ori uit!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
Butuuu!!
Ma bag la somn-sunt racita cobza
Pupicioi tuturor!!
Edit:Have fun tonight-4 me 2!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
tonic spune:
Bitul Sami, a facut si vaccin si buf, ce de-a necazuri pt a singura zi! Iar David a fost la inaltime ca intotdeauna. Se vede din privirea lui in poze ce mult il iubeste si ce sensibil e!
Zoze, ai grija cu raceala, acum te racisi, cand vine primavara si trebuie sa zburzi pe campie?
am si eu ceva de lucru, asa ca mai rar cu scrisul in seara asta.
Da' Luny pe unde-i, ce-o face Mufy.
Sper ca toti cei care lipsesc sunt bine sanatosi, va pupam si va dorim NOAPTE BUNA!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
mimonix spune:
Simo pup Sam lovit si vaccinat Cred ca-i tare greu cu doi baieti, dar cand povestesti pare asa frumos
Claupai zi mai asa, ca ne intelegem Eu in facultate nici nu stiam unde-i aragazul in casa
Zozeia vezi ma la mosul ala daca mai are tuica, face bine la raceala
Maaare liniste pe crenguta, ma duc la film ca adorm aici cu voi
Noapte buna pasarelele
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea