*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 17
mihutza11 spune:
La multi ani Maria Roxana!! sa fii sanatoasa, voioasa si fericita!
Elara dai si tu o capsuna, o maslina?
neatza Tuchi! spor la treaba!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lianam spune:
LA MULTI ANI MARIA ROXANA! Sa fii sanatoasa si fericita!
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mimonix spune:
LA MULTI ANI MARIA ROXANA!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
cami33 spune:
LA MULTI ANI, MARIA ROXANA!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
cami33 spune:
Astazi va dau de baut
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 Astazi va dau de baut Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
de baut bem...dar de ce??????????
lianam spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA printesa mica si frumoasa! sa fii sanatoasa si sa ai o zi onomastica plina de surprize frumoase!
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
Kya spune:
Buna dimineata,
ce mai faceti fete dragi? Ca de cand nu ne-am vazut ... multa vreme a trecut!
La Multi Ani Maria scumpa, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai o viata frumoasa!
La Multi Ani si bebelusilor pe care nu am apucat sa-i felicit, de cand n-am mai intrat! Sa cresteti mari pui!
Acum hat in urma cand am mai citit eu pe aici, vorbeati de o intalnire mareata de 1 an? Si Cris propusese sa ne intalnim la ea?
Mai e valabil, cand, cum?
In rest, de noi ce sa va spun... a venit randunoiul acasa! A durat vreo zi pana sa se obisnuiasca Sanziana din nou cu el A cautat bine in fisierele din capsorul ei, si a gasit un match
El zice ca parca a gasit un alt copil, cu un alt manual de folosire Asa ca ne reobisnuim toti cu toti.
Ieri Zana a mai adaugat o buba in palmares - a cazut, si pentru ca avea niste jucarii in mana nu a mai pus mana jos sa amortizeze cazatura, ci a picat direct in nas. S-a lovit destul de rau si i-a curs si niste sange Noroc ca n-a fost decat o zdrelitura, si s-a oprit sangerarea repede. Of, of, mai, mai!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
so...'neata stol...am dormit...am baut cafeul lasat de miha...v-am facut si voua cafea, ceaiuri, capuccine dar am uitat sa va spun...am spalat vasele...si pe cand sa trec la invatat...surpriza...telefon...de la gradinita...ca are copchilu 39.4...asa ca le-am dat instructiunile de Panadol si am plecat dupa el.
Nu va zic ce haos era acolo, o facuta urla (nu plangea) din premergator, Patrick umbla si urla (nu plangea), un pitic in brate la o ingrijitoare tocma varsase si urla (nu plangea)...ingrijitoarele dadeau cu capul pe pereti, una incerca sa il tina pe Patrick departe de locul de varsatura, cealalta incerca sa il linisteasca pe ala ce varsase pe ea, pe podea, peste tot...in tot vacarmul ala un pitic statea linistit in scaunul de masa si isi manca gustarea
Patrick de altfel bine, fara febra ceea ce ma mira (ca el cu toate Panadoalele din lume 2 ore fix e febril...si acum nu trecusera decat 30 de minute maxim de cand am vorbit la telefon)...cu o ditamai lovitura pe fata...se pare ca s-a lovit de nu stiu ce cutie cand au incercat sa ii schimbe pampersul. Am semnat toate hartogaraiele (medication form pt Panadol, incident report pt belitura, sign out form pt luat copilu de la gradi). Am ajuns acasa, l-am adapat cu doua tzatze si s-a culcat...oare ce ma asteapta la noapte???????
Le-am intrebat pe fete si au avut un caz de roseola in urma cu vreo 2 saptamani...si 2 cazuri de de Hand, foot and mouth disease....acum sa vedem de ce face febra baietu...
si sa nu uit...
La Multi Ani Maria Roxana!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!
lianam spune:
kya .... poze cu zanuta? cum mai stati cu mutatul in casa noua?
Liana, mami de Teo