*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 16
mihatp spune:
gecko, imi pare rau pentru noaptea ta, incerc sa nu fac galagie, tastez in soapta, dar eu mai am cate ceva de lucru, ca am schimbat proiectul, celalalt l-am terminat.
apropo, am testat atunci marfa, toata era buna de plecat, ca si daca nu, tot plecau
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
ariel ce-o mai fi facand? nu se mai joaca cu noi?
apropo, sa-mi ziceti de-s sarita si eu si toata familia mea... de cateva nopti Luca prefera sa doarma pe burta, vorba vine, capul in saltea si fundul in sus. si cum eu am fost dintre cele cu practica culcatului copilului pe-o parte, adica nici pe spate, nici pe burta, dublat de faptul ca doarme in alta camera si pentru ca eu din cauza de sforait (al meu sot) dorm cu dopuri in urechi ... acum a bagat spaima in noi si am permis sa-l ia ai mei in camera lor. cu noi in manera oricum n-ar putea dormi de Dan.
suntem exagerati?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mi-o zburat cheful de lucru daca m-a certat Gecko. cred ca ma bag si eu la .
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
hai ca nu m-am putut duce la pana ce nu am facut cafea proaspata pentru cele care incep ziua, acum sau peste cateva ore.
NB
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
gecko spune:
deja la varsta asta nu se mai pune asa de mult problema de sudden infant death syndrome. Pentru ca deja copilul este foarte mobil si deja are instinctul de aparare, nu mai este problema ca doarme pe burta si nu poate respira. Mai problema era in lunile mici cand de exemplu daca de pe o parte ajungea pe burta nu stia si nu avea nici puterea de a isi redresa pozitia. Cred ca mai toti puiutii fac acrobatii noaptea in somn, al meu rameaza ca porcul. Eu il pun pe spate si el se intoarce pe burta cu fundul in sus dupa care trece la explorat tot patutul.
rufele le-am strans...mai astept sa imi vina somnul.
bitza037 spune:
miha ......hai ca nu intelegeam care-i problema???dar m-a luminat Gecko...si eu cred la fel ca ea......si Antonia se intoarce acum de ceva timp si doarme pe burta, dar nu ma sperii ca am vazut ca isi tine cumva nasul sa poata respira.
asa.....am vazut pozici superbe cu Mara movalinda de Varuna, cu Honey de Mami Papacios, cu un ingeras scump-Adrian,cu o bucalata de tiza a lu'fi-mea Antonia de Nicol,si bineinteles filmuletul cu cadana de Andra...toti sunt ridicati la gradul SUPERLATIV....pupe mama pe ei de puiuti de randunici!!
NAty, LUny
Luny nu ma stresez si nu incerc sa o determin in vreun fel pe Antonia sa mearga,ci povesteam cum reuseste ea sa paseasca, Geanta Postasului ma batea gandul sa i-o iau ca poate prinde curaj sa paseasca cate un pic ca eu am impresia ca ii este frica.....ma gandesc sa nu fi cazut fara sa o vad eu si sa fie speriata, si mai ales ca am vazut ca are tendinta sa se tina de premergator si sa-l impinga sa mearaga cu el,dar ala are marginea de jos foarte lata si nu poate.
Sa nu dati cu rosii ca l-a primit de la nashi-sa care dupa o discutie cu ea -eu contra,ea pro acestui obiect , am cedat si l-am luat doar de gura ei .Oricum Antonia nu a vrut sa stea in el ceea ce ma bucura enorm, dar il tin pe aici ca daca vine in vizita sa-l vada,ca m-a avertizat sa nu cumva sa-l ascund
RAmo cata stiu ca trebuie sa-ti dau un, dar nu mai stiu pentru ce?
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihutza11 spune:
Bravos bucatarasi! chiar haios interviul!
Alice sa mai scrii din astea lungi ca merg digerate! ma bucur ca v-a placut cadana mea!
Cuscra ce bine-i sta la costum lui ginerica.. e barbat bine bre'! hai ca m-am orientat bine! si stiam ca e mancacios de pita!
si noi am planificat sa ii facem la studio acum de 1 an.. parca ma ia cu emotii cand stiu ca indata se apropie.. si nici macar nu stiu ce tort sa ii fac.. George mi-a zis ca sa il cumparam, dar parca as vrea sa ii fac eu.. si daca il fac nu stiu daca sa il fac intr-o forma anume, sau pur si simplu sa il colorez asa la rotund/patrat cum l-oi face..
Liana hai ca parca scrii mai des!
Nicol wow.. la favorite.. mama ce onoare pe capul nostru am observat si eu bratarica, si chiar ca Antonia e totala a lui tati .. cu cerceii nu stiu ca noi inca nu avem..
Miha si Andra le doarme pe burta la greu.. dar zice bine Gecko..
acum cu adormitul sa va spun faza.. ziua ea doarme in pat la noi (nu am nicio grija cum ca ar cadea ca stie ea care e treaba) si ma asez langa ea la nani ca altfel nu e chip sa adoarma.. si de vreo saptamana stiti cum vrea sa adoarma? ma cuprinde dupa gat cu ambele manute si suzeteaza aproape in nasul meu si uite asa adoarme.. ma topesc efectiv cand o vad asa dragastoasa.. si cu taica-su la fel face..
Bitzulino nu ai somn?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bitza037 spune:
ii mai urez Mariei Roxana
LA multi ani, sa ai parte numai de zile insorite si de o viata minunatajavascript:insertsmilie('')!!!!!!
aaa si NAty, daca vrei sa-ti povestesc despre experienta mea cu mutatatul in casa nou, comanda sau luat de-a gata mobila, etc o fac cu mare placere.Pt bucatarie pot sa-ti zic ca eu de abia de curand am descoperit o mobila de bucatarie de care m-am indragostit,si la un pret de bun simt,ca cea facuta la comanda nu este nici pe departe ce mi-as fi dorit.Asa mobila care mi-ar fi placut mai gasisem dar pretul ma dadea pe spate.
gata,plec la
IRINA
sufletel
bitza037 spune:
MIha nu prea ca am dormit dupa amiza cu Antonia...eu vreo 2,5 ore, ea vreo 3.......si imi propusesem sa fac luna cuptorul, am facut o parte maine urmeaza cealalata ca ma duc sa iau o solutie mai tare, ca sunt niste locuri unde nu s-a curata bine, adica s a fie ca nou
Aaaaaaaaaa, normal ca te topesti, cand ii vezi cat de scumpi sunt,mi-o inchipui pe ANdra cum face.Antonia face altceva se agata cu manutele de mana mea, adica o cuprinde si daca incerc sa i le desfac simte si strange mai tare
EDit: apropos de dans , maine poate imi fac timp sa descarc si eu filmuleteul cu dansatoarea mea, nu este asa de exotica ca a ata , dar se straduie.
gata, acu plec la somnic
IRINA
sufletel
tuchita spune:
'neata!
pa!
sa aveti o zi minunata!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)