Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Victoras!!
Miha sa va traiasca mezinul si sa fie sanatos!

Clau Doamne Ajuta!

Gabi , merci de intrebari(si la restul), sunt relativ ok acum...adik am voce insa f ragusita, asa ca iau antibiotic...
Cu piticii ma descurc bine, Ovi ma ajuta f mult...si cd e plecat frate-sau, frate-meu...ne descurcam cum putem...

Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Vic!Sa cresti mare ,sanatos si voios!Miha sa-ti traiasac flacaul!

Amatoarele de teatru de papusi,ne vedem maine pe acolo?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

La multi ani, Victoras Miha, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare si frumos.gabitzica proiectul de licenta, alte 3 proiecte de an si vreo 'nspre mii de referate. Profii nostri s-au tembelit acu pe ultima suta de metri, nu ajunge ca avem licenta, ne mai freaca si cu alte prostii.clau ce vesti ne dai?maria rubi bine a-ti venit acasa. Multa sanatate.cristinacsa ce-ti fac gemanutzele?monicutza voi cum mai sunteti? Ce face Dia?Fetele, va , ma apuc de scris ca azi am pe sotul doica la copil.

Emma INVINGE cancerul!
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bine ai venit acasa Dora! sa cresti masre, sa fii cuminte si mancacioasa?

Victor
Miha, tot ce e mai bun pt familia ta si sa fiti fericiti!

Va multumesc de intrebari, din pacate bunica mea e destul de rau, adica e slabita si acum nici macar nu mai face cativa pasi, nu prea mananca si are privirea pierduta rau.
Pe de alta parte eu am facut o gripa sau ceva viroza si e urata de tot, am simtit de joi seara, vineri deja eram naspa, m-a trimit sefu mare acasa cand m-a vazut da io a trebuit sa o scot pe buni din spital, apoi am stat cu ea pana a venit mami, acasa am fost singura pana seara asa ca numa sa ma odihnesc nu am putut, ieri la fel, pana dupa-masa cand l-a luat mami pe Bogdi si numa bine ca apoi m-a apucat vomitatul si tot asa. Acum parca sunt mai bine, macar nu mai imi e greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Flavia, multa sanatate si tie si bunicii tale!
Gabi, gemenele sunt la bunica, inca tusesc, dar de miine le duc la gradi ...
Ce vreme..., dar astia zica ca totusi se incalzeste...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA imi pare tare rau ca e bunica ta asa si ca te-ai mai "aranjat" si tu pe deasupra
GABI.B spor la treaba ca se pare ca ai din plin.
CARMEN si noua ne-ar placea la teatrul de papusi,doar ca eu as dormi macar duminica dimineata asa ca Diana se cam multumeste cu cei ce le vin la gradinita ... Ce piesa a fost azi?

Diana mea a dormit la mami We asta,ieri a fost doar pentru vreo 3 ore acasa,dar azi o aducem sa doarma aici de amiaza.In ultima vreme e pasionata de cuburile din lemn si mai ales de facut castele din ele.De fapt in ultimele doua zile chiar a progresat facand "castele inalte pentlu fantome si vampili" http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-24/22:34:39
In rest face toata ziua pe eduatoarea si insira prin casa hartii+creioane,plus diverse ca cica le imparte copiilor Isi mai ia sa papucii cu tocuri,ca doar e doamna
A si uneori mai vine la mine in brate la PC,ia un pix si deseneaza urgent cate ceva.Mie imi place omida asta :http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-22/23:18:36

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, te asteptam cu pozeeee!

Gabi B, spor la proiecte!

Flavia, multa sanatate iti doresc, insanatosire grabnica!
Au externat-o pe bunica ta, unde-i acum?

Moni, Diana ii tare talentata, super castelele din cuburi...omida mortala.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Moni Motanul Incaltat si Scufita Rosie am citit in ziar ca a fost astazi.Fain deseneaza si construieste Dia.
Flavia sanatate multa si tie si bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni super castelele ...de omida ce sa mai zic! Da o poza cu burtica nu ne arati?
Cristina R, cum o accepta Mara pe Dora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI e o poza pe-acolo dar e de-acum 3 saptamani http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-06/17:24:28 De-atunci am mai progresat un pic Nu am apucat imi fac inca alta poza.Sunt ocupata sa pozez castelele Dianei - de cate ori termina unul cam trebuie sa merg sa o laud si sa il fotografiez
Cum e cu piciorul?
MIHA poze de la chef?
NICO mersi de info.Si tu zgarcita rau esti cu pozele!
ALINA ai tai ce mai fac,cum se mai joaca?

Mai bagati si voi fetele ceva idei!!! Ce le luati de Pasti?

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput