Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 10
maria_rubi spune:
Flori de primavara pentru voi de la Dora
Multumim pt incurajari, urari si telefoane, ne bucuram ca ati fost alaturi de noi
Azi am ajuns acasa, Dora i-a adus Marei un ursulet si o ciocolata ca sa fie primita cu bratele deschise Si chiar a functionat, drept urmare Mara i-a aratat toate jucariile ei si o chema pe Dora sa-i vada camera si sa se joace impreuna.
Dora e bine, la analizele ei nu a iesit proteus, mai asteptam rezultatul altor culturi pe saptamana viitoare. La mine nu se stie inca, dar pt ca dureaza atat inseamna ca pe cultura creste ceva din pacate. ma bucur in schimb ca e Dora bine. Vroiau sa o externeze maine pt ca a scazut in greutate, dar cum e cu icter si eu cu furia laptelui nu e de mirare ca nu a pus inca la loc.
O sa imi fac timp sa pun si cateva poze.
Nasterea a fost mai grea ca si cu Mara din cauza perfuziei cu oxiton care in 4 ore m-a adus la dilatatie completa, aveam contractii tot la 1 min de ma urcam pe pereti. Colul nu a mai fost asa elastic din cauza cicatricii de la cerclaj. A fost mult mai dureroasa si expulzia, moasa m-a ajutat si a impins si ea pe burta pt ca Dora nu era angajata, capul era inca mobil...am simtit sa-mi ies ochii din cap de durere, de-aia ma rugam pt cezariana
Acasa e bine, mai am sa scap e furia laptelui. Imi dati ceva sfaturi pt asta? Va pupam!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
Melania 14 spune:
Bine ati venit acasa CristinaM si Dora .Pupici la fetitele surioare!
Despre furie ,eu te sfatuiesc sa te mulgi dupa fiecare supt si sa nu lasi laptele sa ramana in san.Fa dusuri calde si maseaza-ti sanii in timpul asta,insistand pe zonele critice.Cauta sutiene lejere chiar daca sunt speciale pt alaptat.Pe mine ma strangeau in lateral si pe sub sani.Altceva nu-mi vine in minte.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
Cristina si Dora bine ati venit acasaAstept cu nerbdare pozele. Cat despre furia laptelui, te-a sfatuit bine Carmen.
Nico, sanatate multa puisorilor tai.
Ioana tu cum mai esti? Ti-a trecut laringita? Cum te descurci cu programul asa de incarcat si cu copiii? Cine sta cu copiii cand e si Ovi plecat in delegatie?
Flavia, bunica ta cum e?
Magda la multi ani! Am uitat sa te gratulez. Chiar ca e mare Bianca
Ildi tu de ce nu ne mai zici nimic? Cum se inteleg fratiorii?
alinamoro spune:
Bine ati venit acasa Cristina si Dora!
Cristina, cand l-am nascut pe Dragos am facut furia laptelui in spital si m-au pus sa ma mulg, mi-au dat un borcan si a zis sa-l umplu (in gluma). La Ade aveam experienta deja si m-am muls din primele zile, si asa aveam sanii imensi.
Ildi, Cristiana, nu ati mai dat demult pe-aici...
Niko, ma bucur ca sunt mai bine puiutii.
Flavia, cum se simte bunica ta?
Clau, ne dai ceva vesti bune?
Moni, deja faceti cumparaturi pentru bb?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Hai mai Clau nu ne mai fa curioase!!! Ti-ai luat permisu , da pana nu il vezi in portofel nu te lauzi? Sau ti-ai ales modelul de tatuaj? Sper doar sa nu te fi insprat din reclama de la Chio...
ancapolgar spune:
Hello! Ia ghiciti cu ce am aparut acum.......Poze cu Dora aici http://community.webshots.com/album/570704050nUcImD
alinamoro spune:
Vai ce scumpa-i Dora, o minune mica!
Anca, multumim pentru poze.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Vai ce dulce e Dora !!!
Buona sera si de la mine tuturor
Chiar asa ... Clau??? Nicio veste?
MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Hai mai Clau nu ne mai fa curioase!!! Ti-ai luat permisu , da pana nu il vezi in portofel nu te lauzi? Sau ti-ai ales modelul de tatuaj? Sper doar sa nu te fi insprat din reclama de la Chio... |
Nici una, nici alta...s-ar parea ca mi-am gasit de lucru, dar pana nu semnez contractu nu ma laud. Oricum mai am putin de asteptat
Cristina si Dora, bine ati venit acasa
E o scumpa Dora
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!