*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetele!

Am fost ieri la Kidex. Cu amandoi copiii. Am parcat in parcarea C (de la Sofitel inainte, si in stanga dupa ce se trece de cladirea Romexo). Mi se pare cea mai aproave de pav central. Nu m-am putut abtine sa nu-i iau lui bebe scaunul de masa de la www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5272&c_id=17&cf_id=160" target="_blank">Chicco, cel care se fixeaza pe masa, si un carut www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5887&c_id=33&cf_id=38" target="_blank">sport pt ca preturile au fost mai mici decat dc le-as fi comandat pe net. Asa ca a trebuit sa chem sotul sa ne ajute. Noroc ca biroul lui e aproape. Maria si-a ales si ea niste puzzle. Acum nu mai am nicio grija pt activitatile ei pe 2 luni de acum incolo, ca sunt grele (500 de piese) si va avea mult de lucru. De aseara s-a apucat.

Babyzapi, frumoasa poza din concurs, trebuia votat Raphael.

Andreea de Madutza
Tudor Andrei de VonHelen
Alexa1983- La multi ani si tot ce-ti doresti!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Super Julia bravo...eu imi prind urechile cu scaunele de masa....nu pot lua unul care sa monteza pe masa ca eu am una de sticla... si...nu stiu ce sa aleg....nu am nici loc...un apartament de 2 camere....imi ocupa toata bucataria...am mai cerut un sfat dar nimeni nu imi da...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Ziua buna, mamici si bebici!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Aleinad, cum se simte Teodora? Sper ca totul a fost bine.

Julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Super Julia bravo...eu imi prind urechile cu scaunele de masa....nu pot lua unul care sa monteza pe masa ca eu am una de sticla... si...nu stiu ce sa aleg....nu am nici loc...un apartament de 2 camere....imi ocupa toata bucataria...am mai cerut un sfat dar nimeni nu imi da...

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Marysa, si eu am vrut sa nu ocupe loc, de asta m-am orientat la unul care se prinde de masa. Iar asta imi place, chiar dc e mai mare decat altele de la alte firme, ca se roteste si poti sa-l pui cu fata la tine cand ii dai sa pape. Ce tr stiut este ca masa tr sa fie solida, sa poata sustine copilul. Eu cred ca dc mergi la Kidex, gasesti un scaun care sa-ti placa. Si sunt si preturi mai bune. Mie si www.inglesina.ro/prestashop/product.php?id_product=27" target="_blank">asta mi-a placut mult.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Julia si Malinas multumim mult pt vot . Chiar vazusem 2 voturi noi si ma intrebam cine s-a mai gandit la noi... si

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Julia sa foloseasca cu placere Tudor scaunelul si caruciorul si Mariei distractie placuta cu puzzle-ul. Si eu sunt inebunita dupa jocurile astea si totusi am o varsta

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, l-am votat si eu pe frumosul Raphael dimineata pe la 5...s-a trezit si sotul cand am primit mesaj pe telefon cu acel cod
Ce vant bate afara, nu iesim la plimbare si nici la Kidex nu mergem ca nu stam bine cu monetarul...si decat sa-mi bag unghiile in gat, mai bine lipsa.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Babyzapi am votat si eu. Succes! Sa castige puiutul tau.

Nu mai stiu cine ma intreba in leg cu cererea pt 85%.Pe mine m-au pus sa fac o cerere de mana cum ca vreau cei 85% si nu 6 mil.Poate asa o fi fost la sectorul 2.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

da, scaun zuma - 650 ron - in link vezi ca e si prezentare video

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Scaunul zuma sau care....ca linkul e pe Inglesina....cu cat l-ati luat?
Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Ne-am hotarat pana la urma la scaunul de masa si anume http://www.mhome.it/eng/main.htm pe care l-am luat cu reducere de la kidex.

iar de la bunici iulia a primit un leagan TAKO de camera si curte care tine pana la 25 kg

mami de Iulia 26.11.2008

Povestea nasterii

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Julia sa foloseasca cu placere Tudor scaunelul si caruciorul si Mariei distractie placuta cu puzzle-ul. Si eu sunt inebunita dupa jocurile astea si totusi am o varsta

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Babyzapi,!

Julia

Mergi la inceput