*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 14
loren@ spune:
Dandusa felicitari pentru primul dinte..uau...cresc bebeii!
Bianca Andreea si Larisa Elena
fluturasha23 spune:
Mamicile care sunteti la al 2-lea copil, cat timp ati folosit real scaunul de masa? Stiu ca pe instructiuni scrie ca se foloseste pana la 36 de luni, dar pe mine ma intereseaza cam pana la ce varsta sta copilul in el.
mami de Iulia 26.11.2008
Mirela_1 spune:
2-3 luni? pai dureaza cam mult. Mamicile singure din ce-or trai? Nesimtiti mai sunt astia.
Fetelor, voi ati fost cu bebelusii la Kidex? Ne-am duce si noi, dar ne e teama sa nu ia asta mica vreo viroza.
Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)
babyzapi spune:
Deci unele dintre noi au fost deja la Kidex, altele merg azi, altele sambata si altele printre care si eu duminica. Spor la cumparaturi gagici ![]()
Dandusa felicitari lui Raducu pt primul dintosor 
Stewie am vazut si mesajul tau si inca nu i-au dat toti dintisorii lui Raducu
mi-am inceput ziua razand cu mesajul tau 
Fluturasha sa folositi cu placere jucaria.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Mamicile care sunteti la al 2-lea copil, cat timp ati folosit real scaunul de masa? Stiu ca pe instructiuni scrie ca se foloseste pana la 36 de luni, dar pe mine ma intereseaza cam pana la ce varsta sta copilul in el. mami de Iulia 26.11.2008 |
Darius a stat pana la 4 ani in scaun, e cea mai buna investitie pe care am facut-o in viata mea.
Daca i se da sa manance copilului numai in scaun, nu il refuza niciodata. Mie mi-a fost de mare folos si in afara orelor de masa, pt ca il puneam in el cand gateam, fiind prea mic sa-l las singur intr-o camera. Ii dadeam jucarii, ii cantam, povesteam, se mai enerva, eu ii distrageam atentia...Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
babyzapi spune:
Mirela eu o sa merg fara bebe la kidex tocmai ca mi-e teama sa merg cu el in spatii inchise si cu multi oameni. Pana acum l-am ferit pe bebe de toate astea si o sa o mai fac inca vreo 2 luni.
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Alra la reteta aia de supita ai scris ca se pune si o lingurita de cafea....cafea?...asta ai vrut sa si scrii? 
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Victorie...Sara a facut kk fara supozitor, dupa masa de la ora 8.
Fluturasha, cat a costat jucaria, ca e tare draguta 
Noi, s-ar putea sa mergem la Kidex maine...dar cred ca fara Sara, ma gandesc ca vor fi copii multi de cresa, gradinita si sa nu ia vreo viroza...ceva.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
ginye55 spune:
Carmendu
Mick_ea 
Ramo
Sara
Azi-noapte am dormit!!!!!!!!!!!!!!!

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Fetelor, sa va spun ce face Sara mai nou...isi trage cearceaful de la paturica pe fata, de i se vad doar ochii si gangure...cand ma duc langa ea rade de mama focului.I-am spus sotului sa se duca la Ikea sa-i cumpere sac de dormit ca nu se mai poate, mi-e frica noaptea sa nu se sufoce 

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080