Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Am ajuns si eu in zona Pc-ului.
Maraki super ca au ieist toate ok deci starea ta de rau la inima e sau de la stress sau de la anxietate, bine ca nu e nimic organic.
Giova eu cu Alain am pus vreo 22 de kg nu stiu cum am reusit si incepusm sarcina cu 63, in primul treimestru am slabit 3 kg apoi am luat constant pana la 85 de kg eram ca un balon ambulant nu vreau sa imi amintesc. Tu ai pus super putin pe tine, bravo .
Ok hai sa va zic de shoppingul de azi eu consider ca m-am tinut de cuvant in sensul ca eu am luat pt mine 3 baxuri de apa plata si 3 de minerala, fructe si legume cat incape de tot felul. Jean si-a luat vreo 5 cutii de suc natural la 2 l ca el bea din ala cu Alain si 2 pui ca era oferta de la firma care ii place lui Pere Doudou si cate o cola lui si una lui piti fara cofeina si piti si-a ales o cutie de 6 cornete de inghetata de la Nestle smarties care pe langa ca a fost scumpa ca naiba aproape 4 euro a si facut o mizerie cu ea in casa, jumate a scapat-o pe covor in fine, am fost in targhet zic eu daca mergeam singura nu vedeau nimic in afara de apa si legume . A fost o faza la casa ca nu m-am abtinut sa nu rad era promotie ca iei un tichet la intrare de la ceva borna si poti sa ai promotie de reducere intre 10 si 80 % ....la nu stiu cate mii de produse noi am platit azi 30 de euro ca mai aveam ceva cec de 32 de euro si la casa zice tipa: wow aveti 50% reducere.....dar ati ales numai un produs selectionat si deci aveti 82 de centi nu m-am abtinut si radeam de una singura. In fata mea se certau 2 ca luasera ceva cos plin de 144 de euro si "reducerea" a fost de 2,50 euro .
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Silvia..ce bine ca te-ai tinut de cuvant eu nu pot
Azi am fost la Promenada Mall sa caut in librarie cartea aia cu Rinna si nu am gasit nimic . In schimb sunt niste carti faine pt copii super...dar si la pret..cam piperate. Era o enciclopedie despre natura si una despre anumale parca cu Winnie..adica erau poze cu personaje din desene si scria multe.super erau dar si 58 lei e un pret cam marisor.
Asa...si m-am dus si la Auchan daca tot eram in zona sa imi cumper carne de vita ca maine vreau sa fac o supa de galuste cu gaina si vita. Deci chestie de maxim 10 lei carnea...+ am zis ca imi iau si 2 l de ulei..deci 2 lei... pe naiba..ca am platit 122 lei ..am luat si pateu si nelu un spray si un pachet de muffins cu ciocolata gata facute (6 bucati ) si apa minerala si un pachet de cafea jacobs ca era la oferta 2 pachete de 250 g + 2 ciocolati toblerone la 100 g si unt si nu mai stiu...cert e ca am cheltuit mai mult decat am zis...
Si chiar m-am gandit la Silvia dar nu doarme .
Ralu, m-am distrat ca ti-a cazut Cezar din carut ..bine ca nu a plans dragul de el.
Silvia...chiar am urmarit operatiunea punere in scaun a lui Dani...ii deschide Nelu usa, il ajuta sa se urce si ii da drumul...el inchide usa si Dani se urca singur in scaun...deci nu are cum s aisi prinda centurile. Scaunul de masina e pe partea lui ca daca nu sunt la volan imi e mai usor sa ajung la el decat daca ar fi in spatele meu.
Giova...lasa kg ca nu o sa pui atata daca ai pus numai atat pana acum. Te bagi la cura asta si tu si o sa dai jos. Eu tare proasta am fost ca nu am avut grija de mine..am inceput sarcina de la 75 kg...am ajuns la 89, am nascut si in 2-3 saptamani am ajns la 77 kg si de acolo..am tot urcat ca eram..deprimata ca am burta mare ..naiba stie ce a fost cu mine..plus la 6 sapt mi-am scos colecistul..si majoritatea femeilor se ingrasa...asa ca toate s-au adunat.. Of of... Trebuie sa ii cumpar si eu ghiozdan (rucsac) fain la Dani pt cand merge in deplasare la bunici...cu toate ca are si acolo haine si nu e nevoie sa le duc cand merg acolo.
Cosmi sta la colt Dani ca nu are ce face dar de acolo de la colt striga ca isi cere iertare..asta e bine ca mai demult il puneam noi la colt ca nu isi cere iertare..prefera sa stea i genunchi la colt decat sa spuna iarta-ma. Are un caracter foarte puternic copilul asta...
Maraki..super ca ti-a iesit bine controlul. Esti sanatoasa tun
Nu mai stiu cine zicea cu trasul de urechi..parca Silvia..neah..sa vezi de perciuni ce doare daca il tragi ..mai atre ca de urechi sau de altceva. Prietenul nostru ne-a spus si am testat si noi si functioneaza
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna dimineata,
Silvie eu n-am avut probleme cu inima deloc, mi-am facut un control sa am confirmarea ca sant ok...probleme aveam doar atunci cu respiratia uneori dar mi-a trecut si asta dupa ce am fost la dr Sant plina de semne pe corp, zici ca am avut ventuze, am trei dungi ca niste zgarieturi mari pe lung, de la tensiometru( m-a strans prea rau cand se umfla ) Am cumparat si noi ieri o salopeta de blugi cu 16 euro pt Angelo, el de cate ori vede semnul C&A spune ca merge cu mama acolo Stie ca daca intram acolo, cumparam si ceva pt el Chiar i-am spus aseara lui Giorgos ca si Alain nu tine cont de masini si se duce in strada, se plangea ca nu asteapta Angelo deloc si el credea ca nu e normal la 3 ani.Cum alergi tu sa-l prinzi pe <alain, asa facem si noi Angelo doar de bunica-su mai tine cont, are si ala un stil....mi se pare cam dur
Am pus filmulet cu Angeo in drop dar nu este nimic special, tocmai probase un tricou cumparat de Robert si am vrut sa il pozez I l-a cumparat de la un magazin de rapperi cu 18 euro,are imprimeu fel de fel de raperi. Nu avea chef de numarat, cand vrea numara frumos si tare Ieri dimineata a spus si el " tati aduce iaurt " Ne-au trimis de la clinica scrisoare, ne-au indicat sa il ducem la logoped ( ele nu stiu ca deja si.a dat cat de cat drumul la vorba ) si sa inceapa gradinita. In rest scria de un control peste 6 luni la neurolog si atat.
M-a sunat si Litsa aseara, spunea ca a asteptat telefon de la noi sa vina sa ne tunda, mie mi.a fost rusine sa-i zic ca nu am avut bani ca giorgos mi-a zis ca ne ia 10 euro de un tuns.Ieri am avut zi de salariu,deci poate veni giuseppe a lipit afise in bucatarie ca se face control la personal cand se pleaca acasa iar daca prinde pe cineva cu mancare, e dat afara imediat Mi-au spus baietii din bucatarie ca are el impresia ca se fura carne si peste
revin, ma apuc de treaba ca am depasit 5 minute deja
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Sincer, eu sant bolnava si ma mustra rau constiinta daca dau in Angelo.Acum doua seri i-am dat doua palme la fund ( cand il schimbam, deci pe pielea goala ) pt ca vroia neaparat sa faca baie la 22.00 iar eu trebuia sa il spal decat pe fatza, maini si de la brau in jos. Nu a vrut sa inteleaga ca nu face baie, se zbatea in mainile mele sa isi scoata toate hainele, mi-a fost o mila de el cand l-am atins......toata dimineata m.am gandit la sv numai la lucrul asta...nu pot sa mai fac asta, sant si ei mici si depind de noi o singura data i-am mai dat o palma la fund si tot asa am patit...trebuie sa ne abtinem!
bianca vad ca ai intrat serios in curatenie
giova, cand am citit afisul lasat de giuseppe,am crezut ca " se manca " inseamna " se mananca " la italiana mea de balta, iti dai seama ca pana sa imi traduca baietii, eu " citisem " cu totul altceva, fara legatura
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...inca la
Mi-am pus supa de gaina la foc in kukta (oala cu presiune ) sa fiarba mai repede ca cine stie ce gaina batrana e ca am primit-o de la tara .
Maraki...hai draga nu te mai simtii vinovata...daca era crizat Angelo vroiai sa il pupi sa inteleaga ca nu face baie la ora aia? Hai mai...nu imi spune ca in Robert sau in ....(am lapsus la numele fetei tale) nu ai dat niciodata ca nu te cred .Peste fund nu spune nimeni sa nu dai atata timp cat nu dai in cap. Mie tatal meu cand era nervos imi tragea cate o scatoalca dupa cap ca vedeam stele verzi si acum am ramas tare sensibila la cap...daca ma tragi prea tare de par incepe sa ma doara capul.
Eu sunt cu Dani acasa..am vrut sa ii dau sa colereze si nu a vrut. A facut puzzle ala din 6 piese..acum il face rapid singur dar ala de 9 nu vrea nicicum . Trebuie sa ii mai cumpar vreo 2 dinastea de 6 piese si apoi sa trec la dinalea de 9.
Acum i-am pus popeye si e tot ochi-urechi .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Cam tarziu am ajuns si eu acasa....dar am umblat...toata ziua sunt la posta dupa vreo recomandata...postasului ii e frica sa o lase in casuta, vede ca e firma....abia astept sa-l intalnesc, ca nu am de gand sa merg zilnic la posta dupa leasinguri sau alte kk-turi.
Am fost si la un service sa intreb cat ma costa schimbarea cauciucurilor, musai sa le pun pe cele de vara. si la cumparaturi in Real.
Marco a dormit cu noi azi noapte, el pe jumatate de pat (la margine), Clau la mijloc, inghesuit in mine. patul e mare....dar s-a intins piticul, dormea ca boierul, nu am vrut sa-l ducem la el in camera.
Maraki super ca ti-au iesit bine analizele.ai mai scapat de-un gand.
cand il inscrii pe Angel;os la gradi? din toamna? ai cautat ceva?
Silvia super ca te-ai abtinut. nici eu nu m-am abatut de la lista, decat cu un cognac pt. domnul sot, dar tot m-a costat ceva.
Si ar trebui sa mai fac si piata, vreau rosii si spanac proaspat. sa vad cand ajung. Aoleu....am uitat sa cumpar paine.
Bianca cum te inteleg cu banii. Nu ziceai ca faci supa de vita? acum ai pus gaiana pe foc? si eu as face supica, doar ca nu am pui de casa si nu iese buna cu carne din comert.
Cred ca weekendul viitor mergem in Alba, s-ar putea sa mearga Clau vineri in Tg. Mures si ii zic la mama sa-i faca o supa piticului.
Maraki esti mortala cu "manca". te-au lamurit bucatarii? poate se mai duce si din carne acasa, cine stie...totul e posibil. mai bine pune webcam si a terminat, va controleaza ca la iesirile din fabrici.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Hello tuturor!
Bianca eu m-am tinut de cuvant ca aveam chiar de toate in casa si nu mai iau tampenii de luna viitoare chiar maprimit ceva agenda cu cheltuielile defalcate...parca asa se zice ca nu mai stiu si o sa fac o agenda de cheltuieli peo luna sa vedem si noi clar cat se duce pemancare, pe detergenti si cat pe prostii al meu sot e mare cinefil si isi cumpara lunar cam 50 de filme acum e drept ca si-a gasit ceva site de unde si le ia la tot felul de promotii cu cate 3-5 euro bucata rar da mai mult dar mi se pare oricum exagerat.Dupa ce si-a umplut biblioteca de ele isi ai acum mai des fara carcasa si si le tine in ceva borseta nu zic ca e rau ca e pasiunea lui dar vreau sa ii arat o luna cati bani se duc pe toate "investitiile "noastre. Si eu maine la ziua de carne o sa imi fac o ciorba de perisioare cu ceva legume prin ea sa stii ca dieta asta e tare simpla, ar trebui sa iti dai un curaj sa o incepi ca am tot citit pe un forum e o tipa care a slabit 20 de kg in prima tura cu ea si dupa vreo 2 luni a repetat-o si a dat jos inca 14 ....deci se poate si eu vrea sa dau jos 18 kg in total...deci am si eu munca cu asta dar stiu ca se poate pana la urma. Sa va fie de bine muffins-ul a fost bun? Vezi ca iti dau un site de unde am inteles ca se poate comanda cartea, inceraca asa daca nu o gasesti cica e f buna ca are retete pt fiecare tip de zile...http://www.rina90.ro/ro/
Maraki si eu cu pleznitul piticului sunt f atenta ... eu nu am luat niciodata nici o palma macar de al ai mei si am cumva si povara asta si tat mi-a zis sa nu ma prinda ca il bruschez ta ca el nu a facut-o cu noi dar......cad striga o data la mine stateam smirna ingeras eram si cand ma punea la colt era jignirea suprema, Alain daca strig sa stea sa nu fuga sa ma astepte...rade si ia viteza . Eu il "urechez" rar cand e chiar rau in parc sau pe undeva unde nu il pot domoli si acasa il prind de mana si il cert....e f sensibil daca ii zic samearga in dormitor ca e pedepsit plange si pana cand nu ma impac cu el sa il pup nu se calmeaza Cu perciunii nu am incercat ca nici nu are la ce freze ii fac eu cu masina de tuns. Super ca si-a dat drumul la vb Angelo sa execsezi mult cuel sail pui sarepete si sa nu primeasca lucrul respectiv pana nu ii zice ce e.
Bianca ca ma uitat cat e uleiul acum in Ro ca in iarna era si 8 lei .
Azi a fost mortal piticul meu mi-am luat ca am eu un fel de sacosa cu rotile cu care fac shoppingul aici in zona ca am mers sa ii iau lapte pe saptamana viitoare, ii iau ceva cu 11 vitamine super bun si nu gasesc decat aici si a zis ca el nu vrea la copii vrea la shopping abia l-am lamurit. I-am mai luat ceva batonele de peste facut pane ca am vazut ca nu are E-uri sa vad daca vrea acum parca Marco zicea Giova ca mananca, eu am mai incercat o data si nua vrut si am renuntat.
Merg si eu sa ii pregatesc un spanac cu ou pt pranz am vazut aici pe Dc o reteta de spanac cu bucatele de piept de pui prin el...ma tenteaza sa i-l fac azi. Eu ma zi de fructe....Jean e de garda va fi o zi lunga si lata
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Maraki ca am uitat pune pls poze cu salopeta de la C&A eu i-am tot cautat salopeta ca imi plac la nebunie a tot avut de blugi dar acum pt 104 cm nu am mai gasit
Giova spune:
Silvia eu am un tabel facut de Clau in excel, super complet, cu cheltuieli zilnice. doar ca nu l-am mai folosit de vreo 2 ani, dar am vazut unde se duc cei mai multi bani. fac 2 calcule simple si am terminat banii.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
ralirali spune:
Hiello, hiello,
Am citit, fac prezenta si ma duc sa imi strang de prin casa ca e ca la nebuni. E fain sa ai casa mare si spatiu mult, dar dezavantajul e ca pana strangi intr-o parte in partea cealalta e la loc si fac la ture pana duc fiecare lucru imprastiat prin casa de ma dor picioarele.
Tia a tras azi un cucui cat jumatate de cap (ea de fiecare data ii zice surub, uita cum ii zice si stie ca e ceva scula). A fugit de dimi pe scari la gradi ca voia sa mearga singura si sa nu o prinda mama si s-a dus de-a dura.
Cu listele de cumparaturi mi-e mai mai mare rusinea. Ne-am dus aseara la Kaufland sa luam strictul: legume fructe, paine, ceva sunci si am lasat 4 milioane, baubau stie pe ce.
Pup, ma duc la treaba