Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cosmi, ti-a iesit porumbelul!! Da si tu ceva detalii, au facut frumos, merita? Animalele sunt tot alea de cand eram eu mica, infometate si slabe si cu priviri triste? Ma rog, nu ca ar avea motive sa zambeasca in captivitate, dar totusi... ca in Africa io n-am timp sa merg ca sa vada RAzvan animale interesante si de serpi mi-e frica rau.
Eu am in plan sa facem o vizita la ZOO Bucuresti, intr-un we. Daca cineva din Bucuresti vrea sa ne cunoasca, sa spuna .

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Imi sta nasol rau cu freza actuala, sant constienta Cu totul altceva era modelul aratat,giorgos prima reactie a fost sa ma faca baba Prietena mea a zis sa-l las lung,eu nu stiu ce sa-i fac sa arate mai bine

Azi din nou este greva la transportul in comun, trebuie sa il duca Giorgos pe Robert la sv. Angelo doarme, s.a trezit la 4 si mi-a cerut sa-i pun CarsLa 5.30 cand am plecat la sv. el era treaz....ieri la fel....

revin cand se scoala Angelo, sa nu fac galagie cu tastatura

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi bine ca noi nu avem astfel de obiceiuri ca as tampi. el se pune pe perna, nu prea vrea sa stea acoperit si somn, fara alte chestii...doar picioare in gura sau pe unde apuca...atunci cand doarme cu noi.
lasa ca e bine sa ai masina, cu toate ca si mersul pe jos face bine la sanatate.
Cristina eu te inteleg, normal ca tu-l cunosti cel mai bine pe razvan, nimeni nu s-ar ocupa de el asa cum o faci tu.
Pe tanti aia care mai statea cu el nu o mai poti chema, macar 2-3 ore cand vrei si tu sa respiri, caci ai nevoie. sau cand vine Viorel acasa, iesi tu, du-te la un masaj, la o plimbare, orice...iti va prinde tare bine.
Pe mine ma cuprinde disperarea cand ma gandesc ca iar voi fi legata de bb si el de mine. ca nu am cu cine sa-l las nici 10 minute. Sper doar sa fie la fel de cuminte ca si marco, am masina, si sa pot circula cu el dupa mine.
maraki tu ai natural? s-a mai scurtat din lungime? adica s-a incretit? eventual intinde-l cu placa, cu peria...pana mai creste.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

salutare de la mare

m-a informat o doamna foarte draguta (si de-un leat cu mine, asa ca mai usor cu am imbatranit, doamna, ca eu ma deprim repede )ca se striga catalogul si ca ar fi frumos sa ma bag si eu putin in seama (asta n-a spus-o ea, o spun eu).

suntem bine, sanatosi (cel putin asa parem ca de cautat nu prea ne-am cautat in ultimul timp). vladimirescu creste-adica inainteaza in varsta, ca la kg si inaltime cam stam pe loc (96 cm si 14kg). suntem cred "rusinea" subiectului pt ca inca nu am renuntat la pampers si nici nu dam semne ca am fi pe drumul cel bun. am incercat ceva, ceva, dar in afara de pipi-si ala ocazional- nu vrea si pace. ba chiar, cu antrenamentul asta la olita in ultimele zile n-am resit decat sa-l fac sa se constipe si mai tare(el oricum e pe post de oita, ca face pietre de obicei). si tot cu ocazia antrenamentului amintit a scos ieri si perla zilei. dupa trei zile de consti, a facut cu mare greutate ieri seara, in pampers, of course. si dupa mi-a spus: vezi, mami, ca merge si fara olita! sa rad, sa plang? ce sa va mai spun despre el? nu prea e cuminte si ascultator musiu mic, dar avem si momente cand ne intelegem. sper sa devina din ce in ce mai dese. bine, cred ca nervozitatea lui din ultima vreme, este direct legata si de faptul ca eu cu ta-su am decis sa punem punct mariajului (ma rog, de decis a decis el si eu am fost de acord cu decizia) si desi a fost un divort rapid si "linistit" tensiuni tot au fost si mai sunt. na, ca v-am povestit ceva si despre mine.

va pup si sper sa revin cat de curand (marturisesc ca acu' ma bag si dau copy/paste si la subiectul celalalt, nu va suparati pe mine, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bine...prezent.Ca nu vreau sa raman repetenta.
In mare suntem bine.In detaliu asa si asa.Nu prea am timp si nici stare.
Mario e bine , adica relativ ca vine dupa o raceala urata ca si noi toti de altfel , dupa care am bolit groaznic toti.Maine il duc iar la homeopata sa vedem ce ii mai da.De vorbit la fel , vorbeste din parti , adica doar cand vrea, cu cine vrea si ce vrea.Da vreau aia sau nu mai vreau aia e la ordinea zileiA mai slabit acum cu raceala si ieri l-a cantarit bunicasa si avea 18.5 kg , iar la inaltime cred ca undeva la 110 cm.
O sa revin azi , promit.
Va pup pe toate.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bune fetelor ce ma bucur sa va vad chiar nu ati mai intrat demult.
Pufumic imi pare rau ca ai traversat asa perioada cu evenimente neplacute bine ca ai langa tine asa minunatie de baiat care va fi mereu langa tine . Cu pampersul stai linistita ca e bataie ca codasii trupei si noi suntem la fel, pipi cand il pun eu si kk never la wc doar in pampers vad eu cum dregem busuiocul pana la toamna ce merge la scoala. Asteptam poze de la voi, intra si tu mai des la o barfa o poveste, o prajitura te asteptam cu drag.
Irinoooooooooo salutari, mai dati si voi un semn de viata . Ce lungan e Mario Si noi suntem tot asa cu raceala si tuse acum ma si sperie soacra mea sa ma grija ca face bronsita cronica daca tot tuseste si apoi trebuei tratament lunar sa ma pun sa fac radiografii si examen de sputa....naiba stie cum reusesc cu el sa fac toate astea vedem noi. Stati inca bine cu greutatea, noi suntem slabanogi a tare la 16 kg.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dragelor...
E cam naspha sa stai acasa dar in lipsa de altceva...o sa ma obisnuiesc. vad ca e miscare ziua pe aici mai multa ca seara .
Asa...azi dimineata m-am trezit la 7, la 7.30 a venit prietena mea dupa mine si la 8 si un pic eram la piscina...am inceput cu ceva fitnes eu mai slabutz ca mi-a fost "frica" sa nu transpir prea tare . Apoi piscina, apoi sauna (uscata, umeda si infrasauna) si am stat si in bazinul cu apa sarata (Sg-Mures pt cine a auzit) si am facut ceva exercitii. Cert e ca am venit mai "silueta" cu 2 kg ///cred ca am eliminat bine apa. Ma rog probabil ca daca beau apa le pun inapoi dar asa ca idee...Ca sa nu mai zic ce fata fina am . Si totul la 20 lei 3 ore .(de asta e tariful asta ca e pana la 11...de la 11 e 30 lei).
Si am hotarat sa merg saptamanal daca oi fi sanatoasa, ma tin balalmalele si buzunarul.
Giova..lasa draga ca il lasi si tu pe Marco singur in casa ca mai sunt mame care isi lasa copii singuri si fac piata si tu iesi cu bb la plimbare... Doamne ce prostii vb dar ma rodea sa spun asta .
Pufu...si voi ca noi...la kg si cm cam la fel...96 cm si 14 kg avea si Dani ultima oara. las ca or creste ei la adolescenta . Imi pare rau de divort, e greu pt toata lumea cu siguranta .
Irina ma mir ca mai stii sa dai un semn de viata , pe mess mai rar si fara chef de vorba. Bine ca sunteti bine, asta e cel mai important. E tare lungan Mario...bravo lui si parintilor .
Bumbi...mai hai pe aici ca mi-e dor de mesajele tale
Astery...chiar asa cand tunzi baiatul? Hai ca te tachinez si eu . Bine ca ti-ai rezolvat sa stai acasa cu el. Poate peste un an o sa il poti da din nou la gradi...vara e foarte bine de dat la gradi ca nu sunt atatea boli.
Silvia..mda..azi sunt la legume...mix dinala mexican ma gandeam sa imi fac si mi-am luat si niste ciuperci sa le pun la cuptor cu niste vegeta. pana acum am mancat bine..doar ca ..demult nu mi-au mai chiorait matzele. Aseara as fi mancat seminte..pufuleti...dar pauza. Eu sincer cred ca conteaza si cat mananci...parerea mea nu doar sa mananci ce scrie acolo.
Miha, multumesc mult, ma ti la curent .
Cosmi...si Sandra are probleme cu baietii...ieri ma intreba daca sa il parasca la dirigita pe un coleg ca a facut-o "vita africana" . baietii astia...tare urat se poarta cu fetele...fraieri ca nu stiu ce pierd.

Dani e la socrii, acum am sunat si a zis soacra-mea ca il tin pana maine ca tare bine se distreaza. Asa ca dupa ce dorm una..sper sa ma apuc de invatat.
Silvia..si noi am desenat ieri...i-am tras de pe situl ala de pitici planse si s-a apucat de colorat, sandra langa el si m-a apucat si pe mine. Dani nu prea are rabdare..una doua mazgaleste deseneul dupa care il pune pe jos ca si cand picteaza "sa se usuce" . Tin pumnii maine pt ziua de apa...ar trebui sa alegi o zi mai linistita...sa nu faci efort prea mare ca sa rezisti. Ioi...cred ca as fi in sevraj .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca m-am lalait si cu mesajul ala o ora ca tot fac altceva intre timp la banca m-a tinut aia 40 de minute...noroc ca Alain a facut ture cuminte pe acolo.
Azi le fac la baieti supa e pui cu taietei de casa daca imi ies taieteii ca acum ma pun sa fac ; mi-a da bunica mea ieri la tel ceva reteta daca nu am rezerva de taietei cumparati.
Cristina merci de aprecieri....nu am eu inca timp sa fac mancare cum as vrea si sa servim frumos macar cina in familie la masa frumos aranjata cum mi-ar placea dar mai creste el piticul si ajungem si acolo. Nu stau f mult in bucatarie, cam 30 de minute la un pranz normal si daca dureaza mai mult gatitul fac ture intre oala si alte treburi deci merite prea mari nu am .Noroc ca am camera lui Alain si el se joaca acolo cat gatesc sau vine si ma ajuta/incurca pe mine ca mereu se baga si el bucatr il fac.
Giova si eu mai stiam de fete asa pe mess sau Pm dar mi(ar placea sa mai poata intra asa din cand in cand sa le vedem spiridusii macar.
Bombonica nu a mai dat semne demult trebuie sa vb de ceva retata de mancare sa o tenteze dar acum cu dieta asta a mea sunt in pana de idei.
Maraki mie chiar imi place cum iti sta, eu sunt pentru freza asta doar ca atunci cant te usici in a doua paret a fenomenului sa iti usuci parul cu capul in jos sa ii dai volum si apoi il aranjezi cu ceara un pic sau ceva, eu asa fac mereu ca daca nu arat ca un copil prost .
Am fugit la treaba.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sandra mi-a zis aseara ca ce bine de mine ca merg la piscina (e innebunita dupa apa) si m-a intrebat: "Nu pot chiuli de la scoala sa vin cu tine?" . M-am facut ca nu aud cuvantul chiuli si am pus-o sa repete...si a raspuns "Nu pot sa nu merg maine la scoala sa vin cu tine"?
Apropo Maraki...zilele trecute mergea TV si erau stirile si a spus ceva de genul la TV : " O fetita de 10 ani a fost violata de fratele ei mai mare ". Hai sa vad ce explicatie i-ai dat unui copil de 11 ani jumate...ce e ala viol? Ce i-ai raspunde? Si inca eu am vrut sa mut pe alt canal cand am auzit si ea a spus sa nu mut ca vrea sa asculte .
{eu i-am spus ca viol e un cuvant urat, ca i-a facut rau..asta a fost explicatia mea dar poate ea stie mai multe de la colege...cu toate ca am intrebat-o si spunea ca nu stie..ciudat e ca era curioasa de stire )- si tu imi spui sa nu ii explic ce e cu relatiile astea femeie barbat ).

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cristina si cand pui poze sa vad si eu cum arata grasanelul cu breton?
Ioana lasa ca are tot timpul Vladimir sa scape de pampers.Toate la timpul lor.Imi pare rau ca ati avut probleme.A, am uitat sa iti spun ca panala urma chiar m-am mutat cu munca langa tine.
Silvie eu nu prea pot intra de la munca insa am urmarit in general ce se mai scria.La fel si la tine cu pampersul, nu va bateti capul , cand e sa il dea jos atunci o sa fie.Cu tusea chiar ca stau pe ganduri acum ca si Mario tuseste de o saptamana si ceva , o sa vad maine ce zice.
Bianca nu sunt scumpala vorba insa nu mai am messul instalat , doar cand accesez pagina demail intra chatul ala de asta ma vezi rar, ca stau doar cat verific emailul.Bafta la sauna.Te-ai cantarit dupa o tura de stii ca ai dat jos 2 kg? In ceea ce priveste partea cu explicatul la copii si eu sunt de acord cu tine ca trebuie gasit momentul si explicat, mai ales ca Sandra e mare.Eu cred ca ar trebui explicat deja din momentul in care ei pricep ceva sau constientizeaza ce e rau si ce e bine.
A si ce era mai important uitasem:
Anastasia bine ai venit pe lume!
Iat tie mami de Anastasia refacere rapida cu toate ca nu te vad zacand pe nicaieri si sa iti traiasca printesa.Si da,cateva zile am tot pipait telefonul ala sa vad dc nu cumva suna sau a primit vreun mesaj, dar hai ca te iert ca e prea frumoasa fata ca sa o urechem pe mama.Pupici.
Giova mi-am adus amine si de tine,tu esti cu capul , cum sa te superi ca e baiat? Pai nu esti tu mama de baieti? Ai sa vezi ce bine o sa para dupa.Lasa ca fetita vine data viitoare. Si mie tot 2 baieti mi-ar place.Sa vezirasfat pe tine mai tarziu. Sa ai trei barbatila picioarele tale...super.
Maraki unde iti e freza ca nu am vazut pe nicaieri.A, stai ca am vazut, ba chiar iti sta foarte bine ,mie imi place.
Ralu imi era dor de tine, cum de te-ai hotarat sa intri tu? Ce fac galustile , unde vdem poze?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput