Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am gasit o poza marfa ca a venit cu catalogul, cred ca mi.a luat mai mult din par.....oricum a spus Litsa ca era catastrofa parul meu, avea nevoie de foarfeca Ne-a luat cate 15 euroi de fiecare.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki
oricum a spus Litsa ca era catastrofa parul meu, avea nevoie de foarfeca Ne-a luat cate 15 euroi de fiecare.

Te-a tuns de toti banii draga...daca dadeai 12 poate iti lua mai putin din par . Glumeam ...lasa ca creste...e nevoie cateodata de o schimbare...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...eu tot la ora asta..m-am uitat la film si nu am invatat nimic azi..sa imi fie rusine . Pe Dani l-am dus la socrii ca dimineata la 8 sunt la piscina pana la 11 fac fitnes, sauna si piscina . O sa ies sifilda de acolo . Mda..
Giova..pofta buna la dulciuri..Milka e preferata mea...ai grija ca si eu in sarcina m-am deregleat cu dulciurile si asa am ramas . Inainte de sarcina daca mancam o data pe luna cioco...cand am fost gravida mancam praji si cioco...si asa ma ramas cu "nebuneala" asta.
Ralu...si eu m-am pregatit cat de cat pshihic, dar tot e nedrept ca unii se chinuie si altele...se chinuie sa se ingrase. Of..vede-mas slaba dar...cred ca visez cu ochii deschisi ca nu am eu ambitia asta . Eu cred ca vei avea destule vitamine pt laptic ca se mananca chiar bine si variat...dar nu e voie sa mananci ce vrei, doar ce trebuie... Sanatate la baiat.
Astery
Maraki...lasa draga ca creste freza . Mai tu mereu machiata? Eu acum nici cand ies din casa la plimbare nu ma machiez...mi-e lene cred..nu stiu..imi place sa fie si naturala . machiajul meu zilnic cand am chef consta in creion de ochi (jos) si ruj. Atat. Nu am pus niciodata fond de ten pe fata...ba da de vreo 2 ori cand m-a machiat o profesionista.
Nu mai stiu ce am citit...merg sa fac un dus si ma bag langa al meu sot .
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Auzi Maraki, socru' tau s-a vorbit cu al meu cumva? "Cand tundeti baiatul?" Noroc ca lui Viorel ii place asa, plus ca eu raspund ca-l tund cand... o fi nevoie, nah. Bine, ca socrul il adora pe Razvan, saracul e singurel in spital si sufera pe acolo, si-i tare batran... noroc ca-i in Buzau si merge Viorel des la el. Sa-ti fie de bine tunsoarea si da si tu o bere.
Raluca, mai stai mai mami putintel cu dieta de slabit, sa termini cu tzitzi. Offf, a racit bebe Cezar? Va dorim sanatate muuuulta, sa nu fie nimic nasol si sa treaca repede, pupam si fetita frumoasa.
Eu sunt pur si simplu bolnava si obsedata sa nu se mai imbolnaveasca Razvan, eu am tras cu el cat pentru primii 7-8 ani de viata (parerea mea), si nu-mi mai trebuie, desi stiu ca e firesc sa mai si raceasca, dar nah, minte de mama-closca.
Machiaj? Eu, care nu puneam decat ruj si fard de obraz, zici ca m-am dilit: nu mai ies nefardata. Nu exagerat, dar oricum se observa. Si-mi da o stare de bine, sa vedem cat ma va tine.
gata, pelc la nani, m-a pus sotul la treaba sa-i scriu niste chestii si acum astept plata. La primul lui salariu, cica .
Cine ma intreba de dosar oare, Silvi? DA, am rezolvat, si pe buna dreptate, cei de la Comisie au primit o lectie de la mine. Pana la 7 ani stau cu Razvan, oricum eu asta am dorit, sa stau cu copiii acasa, nu chiar casnica, dar ceva asemanator. Probabil din cauza faptului ca eu am avut o copilarie extrem de nefericita, vreau sa "copilaresc" acum. O mai fi posibil oare ?
Noapte buna si pe maine, FANTOMELOR BU-HU-HUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca azi merg sa caut cartea. Chiar langa servici e libraria Universitatii si inca vreo 2 in zona. vb. dupa-amiaza.
Va pup o zi frumoasa.

Mergi la inceput

M-am trezit de la 6. Al meu copil inca doarme... si eu misun pe aici in liniste.
Se anunta o zi frumoasa, insorita, sa vedem azi ce mai facem, poate o plimbarica la prietena mea.
Va dorim o zi frumoasa si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

O zi buna si de la noi ! Eu ma pregatesc sa merg pana la banca cu piticul dupa mine ca azi nu are loc la haltgerderie , noroc ca nu mai ploua ca a fost o furtuna asta noapte. Aseara nu am mai intrat ca am deschis club de pictura ne-am pus la o masuta si am desenat toti trei, asa a stat si Alain peste 30 de minute record absolut...s-a lasat cu desesene multe aruncate si vreo 2 paharele de apa varsate, dar ne-am distrat bine o sa mai repetam experienta.
Maraki ti-am vazut noua freza mie imiplace, e f bine sa faci din cand incand o schimbare si eu la vara vreau sa imi tai parul mai scurt.
Cristina ma bucur ca ai reusit ce iti doreai si stai cu piticul pana la 7 ani, cine stie poate mai vine si un fratios sau surioara sa iti ocupe si mai mult timpul pupici frumosului tau sa ne pui poze cu el.
Bianca azi ai ziua de legume baga mare tot ce vrei .Eu sunt azi pe ziua de fructe ultima din luna si maine ap ziua de apa si incerc sa le tin corect...o sa iti zic ce a iesit.
Mihaela pupici si hai intra in echipa cu cura.S-au mai linistit lucrurile la job?
Oare Bumbita pe unde e ca nu a maiintrat de ceva vreme...la fel inca cateva fete dragi care nu am mai dat nici un semn Ali, Ioana de Bistrita, Bee, Ana de Spania, Irinele si lista poate continua.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza! ...s-a trezit si ratza
Imi beau si eu lungita cu lapte langa comp.
Marco tare greu a adormit aseara(ora 24) si a si plans de vreo 2 ori de l-a adus Clau cu noi in pat. I-a dat la tat-su' picioare la greu...noroc ca eu ma intorc pe partea cealalata ca sa ma feresc de el. cateodata mi se pare ca-l abandonez, mai vine el saracul si se pune la margine, langa mine si atunci adoarme cuibarit in bratele mele...of...of...scapam noi de burta asta si daca bb e cuminte, am timp sa dorm langa printul meu si sa-l alint.

La noi e urat, a si anuntat ca va ploua....
maine e sarbatoare, asa ca azi termin ce mai am prin casa:spalat/calcat/mancare.

Bianca te imbaiezi azi...poate iesi ca o stafida de acolo....
Cu dulciurile, eu pot spune ca sunt dereglata de mult...doar cat am fost cu marco nu am poftit la ele, numai la muraturi. acum....sunt mai rau ca in viata de zi cu zi.
maraki bine a zis Bianca...te-a tuns de toti banii. hai ca-ti sta bine, te intinereste....doar ca nu ma asteptam sa fii asa scurt.
Cristina super ca voi aveti vreme buna...profitati de ea.
Ma bucur ca ai rezolvat si cu dosarul si poti sta acasa cu puiul tau.
Miha sper sa gasesti cartea si spor la slabit si tie.
Silvia sunt fete nominalizate de tine, care nu mai intra de mult la noi. tare m-as bucura daca ar intra veteranele noastre:Ioana, Irina, Mirela, Bombo, canda, pufu, etc....
Bumbita nu stiu ce mai face....si eu ma asteptam sa mai intre si pauza...
Cu Ana din spania am vorbit eu pe mess. stiu ca citeste pe aici, doar ca mai putin cu scrisul. a lasat-o pe Clara in Romania, ii merge bine, mananca bine, doar ca Anei ii e dor de ea, o cred si eu.

o zi buna sa aveti.....

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE GAGICI

eu pe aici...dus copiii la ,,servici,, in sfarsit avrut steafn la gradii de ieri...sa vedem cat l o tine...e un scump cum a plecat el cu ghiozdanelul tip trolersi l tragea de mama foculi,isi pusese cartea cu ,,ursul pacalit de vulpe,, ,creioane de colorat...pus pe treaba baiatul ce sa mai

Bianca e ok avem din ce in ce discutii mai interesantee la perioada cand o enerveaza baietiicomploteaza cu colegele ca sa nu i bagein seama...a intrat in criza de preadolescenta

eu cu munca ,cu treaba pe acasa dar ce sa zic...imi place ca ma tine in prizaalergatura toata ziua dar acu nu ma mai plang ca gabi a primit masina de srvici si eu pe a noastranu s super incantata ca mie imi place sa merg pe jos ma relaxez

MARAKI la buc este o super gradina zoologica nu ti vine sa crezi cum au renovat...
BIANCA asadar te rasfeti.bravo doamna...cat despre cura de slabire...nu s ce dracu am dar n o pot tine si tare mult mi ar place sa dau macar 3 kg jos
SILVI super idee cu pictura ai avut....sa incerc si eu???parca nu m as risca
GIOVA asadar Marco a avut aseara o noapte mai agitata...si stef da cu picioarele dar nu asta e pb...pb e ca are cateva ,,nebuneli,, sa l masez pe poponet vreo cateva minute bune,apoi sa i pun perne intr un anumit felapoi sa pun mana pe spatele lui ca asa adorame...si daca incerc sa iau mana e jaleee
ASTERY super surpriza ti a fact la mc amica talasa ca i bine sa stai cu frumosul acasa ,la cat esti de ambitioasa sigur te vei ocupa multtttt mai bine ca altcineva....
MIHA cam rarut pe aici

cat despre ,, fantome,, lasati le sa bantuie pe aici ...inseamna ca suntem interesante

Mergi la inceput

Gio, din pacate, n-am avut de ales. Mi-ar fi placut ca razvan sa poata merge macar la cresa/gradi, dar... stiti cat am tras cu el cu laringitele... Si apoi noi tot cu pampers... la gradi nici vorba sa mi-l primeasca asa, presupunand ca as gasi loc. In fine, "am ales" sa stau cu el, fiindca nicio persoana nu ar sti sa se ocupe de el asa cum are el nevoie. Eu ii stiu toate hachitele , toate calitatile si defectele . Oricum, nu-mi pare rau, singura problema este ca din cand in cand mai am nevoie de aer, de un respiro adica.

Da, sa se faca prezenta pe forum, sa revina la scris toata lumea .

Silvi, eu nu incetez sa ma intreb cum ai tu timp de toate minunatiile alea din bucatarie..... ca balesc pe aici de cate ori descrii, si cand mai pui si poze lesin, nu altceva. BRAVO!!!

Mergi la inceput