Cele mai bune saloane cosmetice din Bucuresti

Dupa ce am cutreierat cu zecile, mi-am dat seama ca e simplu sa gasesti saloane elegante si foarte elegante in care lasi jumatate de salariu, dar foarte greu gasesti unul care sa intruneasca toate conditiile pentru a-i deveni clienta fidela. Acum sunt in cautarea unui salon bun pentru tratamente faciale (tratamente cosmetice, electrostimulare faciala etc.), nu foarte ieftin, dar nici care sa coste usturator de mult. Voi la ce saloane mergeti ? De care ati fost cel mai multumita ?
Raspunsuri

Cinezee spune:
Hayat , asa ceva e cam greu de gasit , dar cred ca ar trebui sa le spui fetele cam in ce zona ai fi interesata ca puncte de reper
de exemplu eu la perla ( salon ce apartine societatii igina si tocmai afost compelct renovat si reutilat terminat in feb 23009) am un salon de care sunt multumita de serviciile de cosmetica si pedichiura
pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Hayat spune:
Eu locuiesc in zona Unirii, dar pot sa ma desplasez cam in orice zona. Mai important ar fi sa gasesc unul in care cosmeticiana si produsele sa fie foarte bune (mai ales cosmeticiana), ca m-am saturat sa tot bantui. Multumesc pentru pontul cu salonul de la Perla, e aproape, as putea sa incerc. Ma intereseaza insa la ce saloane mergeti voi sau ati mers de care ati fost foarte multumite. Sunt foarte multe si e greu sa le incerci pe toate (desi departe nu sunt), ma gandeam ca daca ne impartasim parerile ne mai extindem "aria de cunoastere" :D.

gabrieladum spune:
Puteti sa imi recomandati si mie un stilist f bun in tunsori, si la preturi acceptabile?

luny spune:
deschisesem si eu un topic, nu l-am gasit pe asta la cautare..
si eu caut cosmeticiana, Hayat, si suntem si vecine...daca gasesti ceva sa-ti placa, plssssss let me know
Ptr par, recomand o hairstylist de la Abbate,Andreeana Daniela.Este pe str.Hatmanul Arbore,de langa spitaul Floreasca, eu merg la ea de cativa ani, ea mi-a aranjat parul si la nunta si a fost un succes total!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

micapica spune:
Din experienta proprie, pot sa va spun clar la ce salon SA NU MERGETI: se numeste Silouette by Alexia, e pe langa Perla.
Pe scurt:
Ofera servicii de masaj, electrostimulare, termocuverta si Lipo M6. Au 3 paturi pentru proceduri, si o singura angajata, 10 ore pe zi plus 5 ore sambata. Biata fata trebuie sa aiba grija de 3 cliente simultan: la cea de la lipo, trebuie sa plimbe aparatul pe ea, la electrostimulare, daca se dezlipesc electrozii intrerupe masajul lipo sa rezolve problema. Pentru clienta care e la termocuverta, transpiratia curge siroaie pe fata, intra in ochi, dar biata fata nu se poate imparti in 3. Ca ajutor e mama patroanei, o tipa acra, care doar o cearta pe fata, cand sunt multe cliente sta fugara la receptie, rasfoind la nesfarsit niste caiete. Cearta chiar si clientele, sa nu calce pe papuci, sa aiba grija cu dusul, le umple capul cu problemele ei personale si cu povestitul serialelor de pe KanalD. Bineinteles ca atunci cand sta la receptie isi pune muzica acolo, care se suprapune peste cea de la televizor din camera de proceduri, incat e un haos total....Pur si simplu te umpli de nervi! Ca sa nu mai zic ca nu exista intimitate, toate cele 3 paturi de masaj sunt unele langa altele, intr-o camera de maxim 3x4 m2, fara nici un paravan. Printre observatiile si certurile aplicate unicei angajate, mama patroanei se tot plangea ca fata i-a dat o raceala groaznica, si o sa o pedepseasca pentru asta. Cu alte cuvinte, dragi cliente, va si virusam, e inclus in pret! N-am mai avut nervi sa imi termin toate sedintele, sper sa nu va pacaliti si voi!

Carmen_M spune:
Pentru par merg fie la Vogue fie la Relax. Pentru tratamente corporale merg la Relax (daca nu vreau varietate terapii si daca nu imi permit in acea perioada un salon mai profi) sau la Keiko ( multe terapii, diagnosticare, abonamente personalizate).

Angelinne spune:
La Chic salon au o combina minunata care iti calca ridurile/...sunati si intrebati.

maria_ene spune:
Angelinne, "calcatul" ridurilor suna a film de groaza mai bine, sorry ca-mi permit sa-ti spun! Eu am descoperit un nou tratament de riduri, a aparut recent pe piata, dermoporatie se numeste si ajunge pana in profunzimea pielii, am scris la un alt topic despre el, nu mai cred de mult intr-o combina de cosmetica.
Pentru hair eu merg la Tantzi, desi e cam aglomerat si mereu am de asteptat un pic, dar stiu ca la final voi fi pe deplin multumita de rezultat.
La cosmetica am mai dat pe la Vogue, dar m-am lasat pentru ca nu mai am incredere in tratamentele de cosmetica, acum merg doar la pensat acolo.Imi fac tratamente faciale cu tehnologii de ultima generatie, pentru ca am incredere...una e un aparat si alta e mana unei cosmeticiene care te da cu 10 mii de creme o data si iti ies si cosuri ca ti-a suprasaturat porii.

maria_ene spune:
micapica, am mai auzit si alte persoane spunand aceleasi chestii despre salonul de care vorbesti tu. Si am mai auzit ca au si niste preturi piperate rau

maria_ene spune:
Angelinne,
imi cer scuze, nu e nimic personal, e doar parerea mea, mi-am adus aminte abia dupa ce am scris ca lucrezi ca si cosmeticiana la shic salon