Cele mai bune saloane cosmetice din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Cel mai mult imi place buchetul de flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

Eu pot s-o recomand cu incredere doar pe (celebra) Elis, pentru sprancene, care s-a mutat undeva pe la Stefan cel Mare acum. Lucreaza excelent, insa un pensat costa 70 ron sau 45 daca iti mai faci un serviciu de inca atat. In rest... m-ar interesa cum e la Keiko, cine merge acolo imi poate da detalii ? La onyx spa a fost cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Nu am fost la Onyx Spa insa am auzit chestii destul de picante despre personalul de acolo, eu una imi aleg si dupa asa ceva saloanele. Si unde anume s-a mutat Elis? Ti-ai facut vreodata la ea, eu am o pauza la o spranceana si de mult caut pe cineva sa faca minuni si tot nu gasesc, asa ca ma multumesc cu Vogue care-mi plac!
Pai ce sa-ti spun, la Keiko sunt doar tratamente pentru corp, nu au coafor, etc. Au foarte multe aparate, tehnologii inalte cum le spun eu si lucreaza cu ele si corporal si facial, dar nivelul facial mi se pare mult mai avansat decat ce-ti faci la cosmetica.

De Mood Spa stie cineva ceva? Corporal am auzit ca sunt varza, dar m-ar interesa hair, sprancene, manichiura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Eu tocmai am fost azi la XBeauty pt par, sprancene, manichiura. Preturi oarecum scumpute fata de ce eram eu obisnuita (mergeam la un alt salon dar cosmeticiana a nascut). Pentru tratamente faciale eu recomand keiko.

Mergi la inceput