Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Aida multa putere
Doamne lumineaza!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mihi spune:
of scumpa mea Aiduca...Domnu sa-ti dea putere si mangaiere...ca la El e toata puterea... El ne coboara...El ne ridica..nu ne da mai mult decat putem duce...tu esti mucenica...asta e clar...in fiecare bolnav e Cristos... "Caci flamānd am fost si Mi-ati dat sa manānc; īnsetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; Gol am fost si M-ati īmbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; īn temnita am fost si ati venit la Mine"..."adevarat zic voua, īntrucāt ati facut unuia dintr-acesti frati ai mei, prea mici, mie mi-ati facut."
Galarina spune:
Simt durere fizica citind ce se intampla, nu-mi pot inchipui ce este in sufletul unei mame care isi vede copilul suferind!
Va doresc multa multa putere!
Cristina
monica-elizabet spune:
Aida, multa putere si tie si Emmei, multa sanatate si ma rog pentru voi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mari_paun spune:
Aida , Emma si de la Ema mea, un we placut si linistit
http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
a_alinta spune:
draga mea , nu te mai gandi la nimic....
nu ai cum sa te pregatesti acum...si nici ce sa pregatesti...
fetelor, nu stiu cate realizati, dar eu cred ca multe, de aceea ramaneti fara cuvinte, ca matza noastra se pregateste sa plece intr-o calatorie, din care din pacate nu se va mai intoarce....acum isi aduna bagajul de amintiri pe care insa nu il va lua cu ea...
bagaj de amintiri pe care te-as ruga , aida, sa nu-l desfaci imediat dupa plecarea ei....
probabil ca e vorba de saptamani, zile, clipe sau momente...de viata
trebuie sa cautam adanc in noi, cuvintele cu care sa o ajutam pe aida sa nu se piarda.... din fericire, exista deja ceva ce o va ajuta sa nu innebuneasca...
"Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce".... daca este normal sau nu, eu nu ma mai intreb de mult...important este ca e adevarat....si la fel de adevarat este ca niciodata nu vom mai fi aceeasi de dinainte ....vom fi mai buni, mai intelepti si nu vom mai cunoaste niciodata durerea la aceeasi intensitate....
adablackcat spune:
Refuzam, probabil la fel ca Aida, sa realizam ca s-a ajuns cu adevarat in punctul asta. Refuzam sa credem ca nu mai e o cale inapoi...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)