Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*
Raspunsuri - Pagina 14
lucialu spune:
Si noi suntem alaturi de voi.Sunteti in inima noastra.Imi pare foarte-foarte rau!Tot ce mai conteaza este sa nu o mai doara,sa nu-i fie frica si sa va aibe langa ea,sa fie inconjurata de dragoste.Dumnezeu sa fie mereu cu voi si sa va aline!
my little sunshine
mama42 spune:
Suntem cu totii alaturi de sufletele voastre greu incercate!
Nu gasim cuvinte... doar va imbratisam strans incercand sa oprim trecerea timpului si sa pastram in noi clipa aceasta ce ne apartine....
Vom afla candva motivele acestei suferinte si orice ar fi vom murmura cu totii: Mare e iubirea Ta, Doamne!
Fie-Ti mila de neamul omenesc!
Fie-Ti mila de copilasii nostri, Doamne!
Amin.
Morgano spune:
Draga Aida, manutza ei fragila si scumpa, cat trebuie sa te doara, dar este spre binele ei...
Fii puternica pentru ea, pentru samburelul din burtica, pentru tati si buni.
Va doresc o zi linistita. Stiu ca e foarte greu, dar zambetul tau calm va fi cel mai bun medicament pentru sufletelul pisicutei dragi.
Sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Ana68 spune:
Aida scumpa,cu gandul la voi,ma rog ca Dumnezeu sa va lumineze si sa puteti lua cea mai buna decizie in tot ce faceti si ganditi!
Multa putere !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
roisin spune:
Si eu sunt cu voi in fiecare zi, doar ca nu scriu mereu, mi-e teama sa nu vorbesc prea tare si sa stric cumva echilibrul atat de instabil in care sunteti acum.
Aida, nu te gandi la ce va urma, nimic nu te-ar putea pregati pentru asta, este impotriva firii si strigator la cer.
Fii doar alaturi de fetita ta in fiecare minut, asa cum ai fost mereu. Tot ce trebuie e ca ea sa nu mai sufere, sa-i fie bine. Si sa fiti impreuna.
Iar tu, mamico, fii tare, traieste doar minutul si ziua asta, nu te chinui de pe acum cu mai mult decat ai deja in spate.
As vrea sa-ti pot lua o parte din greutatea de pe umeri, multe dintre noi ar vrea...
Emma si Aida, sunteti cele mai puternice fiinte din lume! Si cele mai frumoase.
adablackcat spune:
O noapte linistita si odihnitoare va doresc Aida si Emma. Ma gandesc tot timpul la voi.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Marina_1609 spune:
o noapte linistita si fara dureri!
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi