Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
ai vostri copilasi au rabdare? se spala singurei? cu pasta sau nu? ca eric se joaca doar cu periuta, o baga in gura apoi o arunca...desi i-am aratat cum se procedeaza si la ce e buna...stiu, trebuie rabdare...

citeam undeva ca trebuie minim 2 minute spalati dintisorii...heheeeee..ti-ai gasit! cum sa fac io asta??? ca nu ma lasa sa-i bag periuta in gura daca nu vrea el...

Eheheee...da' chiar nici n-ai pretentii.
Nici Amira nu ma lasa sa o spal,vrea sa se spele singura. De fapt ea mai mult suge periuta si cu mana mimeaza miscarile de spalat pe dinti.Mai spala si nasul,mai pune niste sapun pe periuta...
In alta ordine de idei,pe Robert n-am reusit nici pana acum sa-l fac sa priceapa cum vine chestia cu scuipatul ce pretentii sa am de la Amira sa spele dintii corect,dupa litera cartii?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

hahahaa....da, stiu Miha ca n-am pretentii mari...ma intrebam...ca poate cine stie...ai vostri stiu din burtica cum sta treaba asta cu spalatu'...

chestia e ca eu seara nici cum nu reusesc sa-l spal...ca el isi bea lapticul in pat...apoi nani...deci? cum sa procedez?

va intreb pt ca baza dintisorilor de sus a inceput sa se coloreze putin...nu mai sunt albul acela stralucitor...o sa incerc cu tifon pana una alta...sper sa ne invatam repede si cu periuta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

eladea2005 dr. dentist mi-a zis sa ii las pe copii sa se spele ei pe dinti si apoi sa ii spal eu. Ceea ce nu le place, vor numai ei si mancam la pasta de dinti, tubul si saptaman

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Fetelor, am luat-o acum de la gradi si are fetita mea o burtica de nu imi vine sa cred. Mi=a zis educatoarea ca a mancat toata ciorba. E posibil ca din cauza sanului sa nu mai fi vrut sa mamance?Si vad ca s-a apucat sa mamance cu toate ca laptic de la mine nu a mai primit de ieri dimineata. Ma felicit acum ca am luat hotatarea sa o intarc.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bravo Alexandra!!!!!
Si Maria a mancat f bine azi la gradi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaaaa!
am ajuns si eu acas de la servici...micuta scumpa a mea doarme...eu bantui p-aci...
aaaa i-a venit costumul de baie azi....mai putin vremea buna!
mie mi-e destul de frica sa o duc acum la bazin...e destul de rece afara....plus ca nici eu nu vreau sa risc o raceala acum....sper sa se faca caldut macar pe saptamana viitoare....
ancadragoman...ce bine de ea...bunica e acolo!
crisva...super s-a comportat copila! cu lactatia nu stiu nimic...la mine s-a orit de la sine! micutei..poate se da pe brazda cu mancarea
eladea...eu am vazut pe undeva ceva servetele umede pt. dinti...nu cred ca Eric chiar o sa se spele pe dinti in viitorul apropiat, in adevaratul sens al cuvantului...dar si Ana e interesata ...si ii place pasta de dinti la nebuni! dar ea saracuta , cu 5 dinti jumate...ce perie, frate?!mai bine mananca pasta...
abramburika...draguta casuta voastra!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ade, inteleg...dar ai tai(gemenii) sunt marisori deja.. apropo, pe Rares cum il speli pe dinti?

bianca, servetele umede??? hmm... n-am auzit...chiar o sa intreb la farmacie...

aaaaa...am uitat sa va zic...lui Eric i-a iesit un ...molar, cred... ca nu e canin..asta ar trebui sa fie langa incisivii laterali, nu? el in schimb are spatiu intre incisivul lateral si molarul proaspat crescut..

ia uitati c citeam eu...imi vine sa rad, pe bune...

Ingrijirea dintilor de la 1 la 6 ani

# Perierea dintilor Periati dintii copilului de cel putin doua ori pe zi (cel mai indicat este sa faceti acest lucru dupa fiecare masa, fie doar cu periuta, fara pasta). Intotdeauna periati inainte de culcare.
# Folositi o periuta moale si o cantitate mica de pasta cu fluor (de marimea unui bob de mazare).
# Periati cel putin 2 minute suprafata fiecarui dinte si gingia care-l inconjoara, dar si limba.
# Inlocuiti periutele de dinti la 3-4 luni si intotdeauna dupa o boala (raceala, gripa, etc.).

# Pastrarea dintilor sanatosi Verificati cu atentie dintii copilului, eventual ridicandu-i putin limba. Daca observati pete albe sau maronii pe dinti, anuntati dentistul sau pediatrul.
# Cand considerati ca este pregatit sa foloseasca periuta si pasta de dinti - in jurul virstei de 4 sau 5 ani, lasati copilul sa invete singur sa-si perieze dintii. Dar continuati sa-i periati dintii cel putin o data pe zi (eventual inainte de culcare) pana la 6-8 ani.
# Mergeti cel putin o data pe an la dentist cu copilul.

inteleg la copilasii mari, dar la astia de 1-2 ani??? poti proceda asa???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Bravo Alexandra!!!!!
Si Maria a mancat f bine azi la gradi

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

din cate stiu oricum Maria manca bine, dar pt noi e o zi de insemnat in calendar, cum zice mama.Cum s-a comportat pana la sfarsit?era fericita cand a luat-o bunica?

Pupici

Mergi la inceput

Intr-adevar Maria mananca f bine ...nu a fost f bucuroasa ca o ia acasa

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Intr-adevar Maria mananca f bine ...nu a fost f bucuroasa ca o ia acasa

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Pai in ritmul asta cred ca dupa o luna poti sa o lasi la program lung daca doresti.
Eu cred ca incepand cu luna iunie o las la program lung, sa iesim din sezonul rece si ea sa se acomodeze cat mai bine.

Mergi la inceput

Cred ca din toamna o las pana la 4 ,pana at o mai duc din cand in cand nu zilnic

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput