Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Crisa este bine pentru prima noapte ,cred ca inca nu s-a prins de faza.![]()
Cand simti ca te dor sanii si sunt prea plini poti sa te mulgi cat sa calmezi durerea si incet incet o sa se opreasca,asa am auzit de la alte fete ca la mine nu a fost nevoie lactatia s-a oprit brusc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
CrisVa spune:
Buna ziua
Andreea si eu as fi vrut sa vad disney insa copilul era bolnav si poate se vor mai ivi ocazii sa mergem cand e Alex mai mare ca oricum acum nu ar fi inteles nimic.
Oricum cred ca se merita sa te duci si sa stai o saptamana ca nu ai timp in 2 zile sa il vezi pe tot.
Anca, bafta multa.Eu am avut niste fluturasi in stomac in prima zi de gradi, ca si cum as fi dat nu stiu ce examen. In zilele urmatoare e mai usor, te desprinzi de ea mai usor, Iti spun cum a fost la mine ca nu a stat cu altcineva pana acum (gen bunici, persoane straine).
La mine primele zile era ok, nu plangea cand o duceam, acum insa cum intru pe poarta gradinitei incepe sa maraie. Pana o dezbrac tot plange si cand o ia d-nisoara nu mai zice nimic.Acum constientizeaza ca ramane acolo. In rest, ii place, o iau la ora 13.30 cu zambetul pe buze (pe buzele ei e zambetul dar si pe al meu)
PUpici.
eladea2005 spune:
asa....vroiam sa va intreb ceva legat de spalatul dintilor...
ai vostri copilasi au rabdare? se spala singurei? cu pasta sau nu? ca eric se joaca doar cu periuta, o baga in gura apoi o arunca...desi i-am aratat cum se procedeaza si la ce e buna...stiu, trebuie rabdare...![]()
citeam undeva ca trebuie minim 2 minute spalati dintisorii...heheeeee..ti-ai gasit! cum sa fac io asta??? ca nu ma lasa sa-i bag periuta in gura daca nu vrea el...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
CrisVa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Crisa este bine pentru prima noapte ,cred ca inca nu s-a prins de faza. Cand simti ca te dor sanii si sunt prea plini poti sa te mulgi cat sa calmezi durerea si incet incet o sa se opreasca,asa am auzit de la alte fete ca la mine nu a fost nevoie lactatia s-a oprit brusc ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Anca, asta am facut si aseara si azi dimineata si comprese cu apa rece si tinuti sanii strans. Acum vad eu, daca nu se opreste si ma dor, o sa trebuiasca sa iau pastile.Mai astept 2 zile poate e mai bine.
In ceea ce o priveste pe Alexandra, sper sa uite de tzatzi repede.
Pupici
abramburika spune:
Neata!
ellis, miha - pai nu mai e blogul, broscuta ... l-am sters, din motive tehnice ca sa zic asa. Bagasem destele aiurea si nu mai stiam sa reper. Da' avem o noua casuta virtuala, unde va asteptam cu drag
...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Asa ca daca nu are o gasca a ei ... va veni aici vreti nu vreti |
Lasa...ca se joaca Robert cu ea.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui CrisVa Am si eu o intrebare: cum pot sa scad lactatia? Fara pastile Stiu de Dostinex dar nu prea as vrea sa iau. |
Eu am aflat zilele astea de la o prietena de tinctura de salvie.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CrisVa spune:
Miha, rasfoind pe google, tot de tinctura de salvie am auzit si eu. Merg la un plafar sa iau dupa masa cand ajung acasa.
Multam.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Lasa...ca se joaca Robert cu ea. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
daca o s amai vrea ea sa se joace ca de o sa fie englezoaica
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 ai vostri copilasi au rabdare? se spala singurei? cu pasta sau nu? ca eric se joaca doar cu periuta, o baga in gura apoi o arunca...desi i-am aratat cum se procedeaza si la ce e buna...stiu, trebuie rabdare... citeam undeva ca trebuie minim 2 minute spalati dintisorii...heheeeee..ti-ai gasit! cum sa fac io asta??? ca nu ma lasa sa-i bag periuta in gura daca nu vrea el... ![]() |
Eheheee...da' chiar nici n-ai pretentii.
Nici Amira nu ma lasa sa o spal,vrea sa se spele singura.
De fapt ea mai mult suge periuta
si cu mana mimeaza miscarile de spalat pe dinti.Mai spala si nasul,mai pune niste sapun pe periuta...
In alta ordine de idei,pe Robert n-am reusit nici pana acum sa-l fac sa priceapa cum vine chestia cu scuipatul
Miha si comorile